Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 862
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Транзитен Марс/4д  ми квадратира натален Сатурн/1Д...
Как бихте го коментирали?
Марс  ми  управлява 10 Дом...

# 721
Транзитен Марс/4д  ми квадратира натален Сатурн/1Д...
Как бихте го коментирали?
Марс  ми  управлява 10 Дом...
То всъщност е по-важно натален Сатурн кой дом управлява и той самия какви аспекти има в наталната карта, които се "отключват" с транзита на Марс. Иначе интерпретации на тр.Марс квадрат Сатурн в нета има бол.
http://anesway.info/as_asp_pl.php
http://www.astroto.com/sarticle.php?id=55

Последна редакция: ср, 06 яну 2016, 14:20 от Пит

# 722
А как наслагвате Наталната карта и Транзита за деня?

# 723
Здравейте, момичета. Трябва да си избера дата за секцио за другата седмица и се чудех дали някоя може да ми каже кога е добре за раждане Simple Smile Много ми е трудно да определя аз дата за РД на сина ми, някак отговорна задача ми се струва. Мислех си за 16,01.2016 г.  Терминът му иначе е на 21.01

Наистина е много отговорна задача. Моето предложение е 19ти - слънцето и луната са в тригон, луната е в телец - екзалтирана, т. е. детето ти ще те вижда като много добра майка, а и ще има голям тригон в натала ведно с юпитер, което е супер положение.

Час можеш ли да избираш - към 10 ще е добре.

Нека и някой друг се включи.

Успех!

# 724
  • София
Досега гледах в нета разни съвети, но за човек, който не се е интересувал от тематиката е сложно, а време няма. 19.01 не знам дали не е късно, обикновено искат да е около седмица преди термин.
А, прочетох, че тъй като съм Козирог в ретрограден Меркурий, хич не ми е добър период, но искам, не искам, трябва да се ражда в този период. /на 28.12 съм аз/

# 725
Да, ретро меркурий не е най-доброто за операция, ама не е нещо фатално. Връзката с твоят слънчев знак ми убягва, не мисля, че има значение.

За съжаление другите дати през следващата седмица, според мен, не са за предпочитане. Водолейска луна в квадратура с марс - не, пък и става твърде много сатурновото влияние.
Рибешката луна също не е цвете, пък и тук ще е или в квадрат със сатурн или в опозиция с юпитер и то по нодалната ос - тц. Луна в овен не е добро положение знаково, а и ще е в съвпад с уран и квадрат с плутон - също недобро положение или в квадрат със слънцето, още по-зле.

# 726
  • София
 Rolling Eyes Май не останаха опции. 19-21 поне по - добре ли е?

# 727
Както казах - 19-ти е най-добре. Особено рано сутринта към 9-10 часа да се избегне критичният 29-ти градус на луната.

На 20- ти слънцето е в критичен градус, а луната в опозиция със сатурн - мне.
На 21 - ви слънцето пак е в критичен градус, луната е в опозиция с венера и в квадратура с нодалната ос.

Както писах по-горе - нека се включи и още някой и тогава решавай.  Peace

# 728
  • София
Освен да се стисна до 19ти пък каквото стане. ако тръгне по - рано няма как да се спре.

# 729
Освен да се стисна до 19ти пък каквото стане. ако тръгне по - рано няма как да се спре.

19-сти ми харесва от самото начало, върти ми се в главата от както попита, ей така просто! Simple Smile

А аз да попитам този Лилит или Черна Луна толкова ли е страшен? Има ли нещо което помага да не е толкова зле? Някакви аспекти, знам ли...

# 730
ако изберш Луната в телец, детето няма да има нито една планета във въздушен знак
ако имаш възможност, избегни час между 7:50 и 9:40, защото тогава Слънцето ще е в 12ти дом, а някаси не е му е добре там  Peace

# 731
  • София
ако изберш Луната в телец, детето няма да има нито една планета във въздушен знак
ако имаш възможност, избегни час между 7:50 и 9:40, защото тогава Слънцето ще е в 12ти дом, а някаси не е му е добре там  Peace
Кога Луната е в телец? Толкова рано сутрин едва ли някой с мен ще се занимава освен, ако не е спешно.

# 732
А как наслагвате Наталната карта и Транзита за деня?
Може да ползваш astro.com
Free horoscopes/Drawings and calculations/Extended chart selection
И там избираш Please select the type of chart you want: и там избираш natal chart and transit
Обаче не се виждат аспектите с линии, а само около кръга виждаш в зелено транзитните планети къде са. Аспектите можеш да ги погледнеш като отвориш картата отгоре в Additional tables /pdf/

Може да ползваш и този сайт:
http://www.astrologyonline.eu/Graphic/Form_Input/Input_Data_Transit_Chart.asp
Тук даже има интерпретация на транзитите по домове и аспектите.

Магика,
Ето ти интерпретация при мен за Сатурн съвпад с Нептун - Нептун ми управлява шести дом - дома на здравето. В момента съм грипозна, а не съм била от много години, не помня от кога. А се надявах да ме повлияе като отрезвяващо и дисциплиниращо на мисли и настроения.

Последна редакция: чт, 07 яну 2016, 10:56 от Пит

# 733

Така е, но то не може всичко. Мен при тези часове не ме притеснява толкова слънцето в 12ти дом, колкото сатурн в 10ти почти на МЦ.

# 734
  • в 1001-та нощ
Плановите секциа ги започват рано, обичайно. В някои болници зная, че се съобразяват с часа избран от майката.

Общи условия

Активация на акаунт