Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 896
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Благодаря ти, marbeq  bouquet

Много е неясно всичко, предполагам от това че У9 е Нептун, а там нещата са трагични в момента... Сатурн ме кове по всички линии и може, и от там да идва цялото ми умопомрачение. Абсолютно съм извън строй, емоционална, избухлива, на моменти зловеща чак /тук сигурно съвпадът на Марс с нат. Плутон си казва думата също/. Интуицията ми за конкретната ситуация е позитивна. Знам, че в този живот рано или късно всеки получава това което е посял... Може пък и да бера собствените си плодове и това да е урок. Ужасно доверчива съм  ooooh!

# 586
Благодаря ти, marbeq  bouquet

Много е неясно всичко, предполагам от това че У9 е Нептун, а там нещата са трагични в момента... Сатурн ме кове по всички линии и може, и от там да идва цялото ми умопомрачение. Абсолютно съм извън строй, емоционална, избухлива, на моменти зловеща чак /тук сигурно съвпадът на Марс с нат. Плутон си казва думата също/. Интуицията ми за конкретната ситуация е позитивна. Знам, че в този живот рано или късно всеки получава това което е посял... Може пък и да бера собствените си плодове и това да е урок. Ужасно доверчива съм  ooooh!

Квадрата на Сатурн/Сатурн - ти се отразява на партньорствата.
Транз. на Нептун през 9 дом - разпиляност,доверчивост,неясни идеи,слаба воля... отхвърляне, резервиране
на установетото,стандартното.Чети,пътувай,пиши...открии нови отдушници на стреса.

# 587
А да ви попитам мога ли да опитам да направя синастрична карта без час на раждане,не ми трябва да е точна на 100%,а просто да видя дали въобще има някакви положителни аспекти? Ако сложа слънцето на изгрева примерно дали ще се получи?

# 588
А да ви попитам мога ли да опитам да направя синастрична карта без час на раждане,не ми трябва да е точна на 100%,а просто да видя дали въобще има някакви положителни аспекти? Ако сложа слънцето на изгрева примерно дали ще се получи?

пробвай обедно време 12,00 ч

# 589
Слагайки 12ч.(за час на единият в червено,което е) се получи това.Не виждам достатъчно надеждни аспекти,даже никак,но все пак според вас има ли нещо за което да се хвана? (в овен 10д няма планети,малко го изрязах без да искам)

# 590

Квадрата на Сатурн/Сатурн - ти се отразява на партньорствата.
Транз. на Нептун през 9 дом - разпиляност,доверчивост,неясни идеи,слаба воля... отхвърляне, резервиране
на установетото,стандартното.Чети,пътувай,пиши...открии нови отдушници на стреса.

Peace  Сатурн/Сатурн наистина ми се отразява по този начин в момента - в личен план. Явно като управител на 7Д си се казва думата  Tired
Пишех преди много.. сега просто не ми идва отвътре. Но чета да Simple Smile поне това ме забавлява много.

Благодаря ти, marbeq   Heart Eyes

# 591
Слагайки 12ч.(за час на единият в червено,което е) се получи това.Не виждам достатъчно надеждни аспекти,даже никак,но все пак според вас има ли нещо за което да се хвана? (в овен 10д няма планети,малко го изрязах без да искам)

# 592
Marbeq не ми излиза коментар,само цитат,но ти благодаря за предложението  bouquet

Иначе запознанството с въпросния човек се получи,когато имах съвпад на транзитни Юпитер,Венера и Юнона с наталната Юнона и ЮЛВ и транз. Слънце през АЦ,което ме обнадежди.

А при втората среща,която беше  решаваща (месец по-късно),в неговата карта има точен съвпад на транз. Юнона,Слънце и СЛВ,които пък правят точен тригон с нат.Венера и Сатурн,транз.Венера съвпад с Юлв. ,
а в моята карта съответно транз.Слънце,СЛВ и Юнона съвпад с ИС и тригон с нат.Венера. Накратко казано изглеждаше ми обещаващо.
А съм на кръстопът дали да избера връзката или да замина.

Последна редакция: нд, 13 дек 2015, 19:31 от Ella_Sue

# 593
  • София близо до Витоша
здравейте момичета,като че ли вече само ви чета,а не пиша, но искам да ви попитам.

Баба ми е болна от рак и погледнах в картата на майка ми:
Слънце квадратура Луна
Сатурн квадрат Венера
Луна квадрат МС
индикация ли е за смърт на майка й/т.е баба ми/?
Баба ми вече е много зле, лошо че го казвам, но очакваме най-лошото всеки момент.

# 594
Ако говориш за натал - не, не е индикация.

# 595
  • София близо до Витоша
Ако говориш за натал - не, не е индикация.

Не за транзитите

# 596
Какво мислите за съвпада на СЛВ с Марс/ИЦ в синастрията?

# 597
Здравейте момичета! Астрологията ми е хоби и не мога много добре да разчитам аспектите,но си ги следя и се уча постоянно. В тази връзка съм малко разочарована,защото имам мисля хубави аспекти и се бях надъхала за интересен период,но честно казано абсолютно нищо не се случвало от никъде и съм малко разочарована.Споделям с вас някои от аспектите,които ми се набиват на очи,ако някой има впечатления или вече е преживял нещо в такъв период,дали може да сподели опит?
Транзитни Юпитер и СЛВ правят съвпад в/у ИС,цялото това прави абсолютно точен тригон с Венера,а на 125градуса и със Слънцето и Луната ми + секстил с АСЦ и полусекстил с нат.Юнона и ЮЛВ.
В опозиция транзитни Хирон и ЮЛВ съвпад в/у МС,които правят и секстил с нат.Венера;
Транзитни Венера и Юнона в 5 дом в скорпион правят съвпад с Плутон;
Транзитния Сатурн ми е върху Вертекса;
Транзитни Уран и Нептун правят съответно полусекстил и секстил с нат.Слънце и Луна;

# 598
Какво мислите за съвпада на СЛВ с Марс/ИЦ в синастрията?

Скоро четох за аспектите в синастрията в интернет за обща култура и си спомням,че Лунни възли в/у ИС или МС се счита за много силна съвместимост.Но нямам личен опит,просто го мярнах в нета като информация. Confused

# 599
Благодаря за отговора  Simple Smile Ще се радвам и на други мнения, ако някой има опит.

Общи условия

Активация на акаунт