Астрология за начинаещи (да заповядат и напредналите) - Тема 4

• 36 900
  • 739
  •   1
Отговори
# 570
  • SF
"Игра" е малко вътрешен жаргон. Не е точно игра, няма печеливши и загубили. Тълкуваме аспектите и се поправяме, когато грешим. Обръщаме си внимание на важни неща (пример: Уран в 8-и дом - внезапна смърт). Аз съзнавам, че няма да съм полезна. Но четейки, ще се старая да "виждам" и запомням.
Иначе винаги мога да копирам от Гугъл "Х квадрат/съвпад/опозиция с У - значение". Такива готови ги изчетох много.

# 571
Есме, понже нямаме кой да ни коригира трябва поне да знаем някакви основни неща за хората, кото пускаме или да има нещо странно/интересно в тях, в някоя област от живота им. така си мисля аз. а и ако псукаме карти на известни в крайна сметка не е целта да открием кой е, а какво в картта му индикара за този или онзи аспект от живота му. нали така го мислим всички?

# 572
Елч, аз поне точно така го мисля.

Алена, аз преди повече от 15 години последно ползвах профекции, даже тогава ръчно ги изчислявах по ефемериди, но сега даже не си спомням точно техниката. Не че ще съм ти много полезна точно с тия думи, но помня, че бяха доста добър прогностичен метод и даже "малки" събития лъсваха по тях.

# 573
И аз нямам време. Но би ми било по-интересно, ако картите не са на публични личности. Хороскопът на Стив Джобс преди време /когато почина/ го бях разглеждала, така че нямаше смисъл да се включвам.

# 574
  • SF
Есме, понже нямаме кой да ни коригира трябва поне да знаем някакви основни неща за хората, кото пускаме или да има нещо странно/интересно в тях, в някоя област от живота им. така си мисля аз. а и ако псукаме карти на известни в крайна сметка не е целта да открием кой е, а какво в картта му индикара за този или онзи аспект от живота му. нали така го мислим всички?

Аз точно така го мисля и това личи от постовете ми. Някой друг написа името на Стив Джобс и аз потвърдих (предположих, че това се очакваше от мен). Още може да се дискутира картата му.
Основното нещо, което можеше да търсим в картата му е професията. Нямах идея да разберем дали е имал много любовници или нечисти сделки и тайни афери, защото няма как да го потвърдя. Ако някой знае такива подробности за него.
И също идеята не е да търсим в гугъл значението на аспектите, които виждаме в картата и да ги изкопираме тук.
Аз го мисля точно като теб.

Мога да дам карта на неизвестен, но кой знае колко интересни и вълнуващи близки хора нямам. А и трябва да им знам часа на раждане.
Нека някой друг да пусне карта. На неизвестен, за да не се увличаме по игра с разпознаванетона името. Мерилин я рязпознах веднага, както Грийн е разпознала Стив Джобс и не е писала.

# 575
  • в 1001-та нощ
Елч, аз поне точно така го мисля.

Алена, аз преди повече от 15 години последно ползвах профекции, даже тогава ръчно ги изчислявах по ефемериди, но сега даже не си спомням точно техниката. Не че ще съм ти много полезна точно с тия думи, но помня, че бяха доста добър прогностичен метод и даже "малки" събития лъсваха по тях.

Въртиш 30 градуса на година, ползват се равни домове по знаци. При мен АЦ е Риби и 1 дом обхваща знака риби, втори Овен и т.н.

Ето схемата по години:

На 39г - АЦ попада в 4 проф. дом, в близнаци, на градуси от нат.Марс. Управлява се от Меркурий - в натала ми той е У3, У4 и У7. Засягат се теми з аблизките хора, дома и партньорството. Нат. Меркурий е в съвпад с тр. Плутон. Да добавим и плутоновите теми Simple Smile

Е, не беше ли годината точно такава. Впечатляващи са картите за трите ми операции - шашнах се Simple Smile Обаче интересно е да се види и контраста между картите за 39 ми година и 40-тата:

No comment просто  Mr. Green

Но, по-интересни са картите за операциите. Не ги качвам, за да не си монологнича, но се впечатлих наистина Simple Smile

# 576
Здравейте момичета,опитвам се да разчета една синастрична карта,но не ми изглежда особено обещаваща.Единственото,което прави впечатление от раз са точните съвпади на хирон с хирон,юнона с юнона,нептун с нептун,плутон с плутон и слънце на другия (в 5 дом),както и венера върху имум целите,но май това е всичко.Мислите ли,че има бъдеще във връзката? newsm78

# 577
Здравейте момичета,опитвам се да разчета една синастрична карта,но не ми изглежда особено обещаваща.Единственото,което прави впечатление от раз са точните съвпади на хирон с хирон,юнона с юнона,нептун с нептун,плутон с плутон и слънце на другия (в 5 дом),както и венера върху имум целите,но май това е всичко.Мислите ли,че има бъдеще във връзката? newsm78

Ако е само това - не.

# 578

Въртиш 30 градуса на година, ползват се равни домове по знаци. При мен АЦ е Риби и 1 дом обхваща знака риби, втори Овен и т.н.

Ето схемата по години:

Значи даже съм объркала метода. Сигурно за слънчевата революция съм правела сметките.

Искаш ли да пуснеш синастрията?

# 579
сравнете  Стив Джобс с Никола Саркози
Aquarius sun vs.  Pisces sun
http://www.astro.com/astro-databank/Sarkozy,_Nicolas

# 580
  • в 1001-та нощ

Вероятно сте родени с малка разлика, тогава бавните планети са в съвпад Simple Smile Но ти не гледай само съвпадите, а и други аспекти, ако има - особено между лични планети Simple Smile

# 581
Момичета, много ви моля отново за помощ в анализа свързан с онова дело .. с онзи изпълнителен лист ... оф дали помните случая? Т. нар. "приятел" ме завлече миналата година, точно на 9,12 с огромна сума пари. Адвокат го даде на съдията и днес получих обаждане точно в 11,47 от адвоката, че вече уведомлението му е разлепено на вратата. Каза, че ако не се яви до 7,01,2016 ще се сдобием с изпълнителен лист, ако обаче се яви да възразява, ще има дело. Това е картата към момента на обаждането. Страшно се развълнувах и искрено вярвам, че всичко това ще приключи както си му е реда, а именно в моя полза  Praynig Praynig Praynig

Моля ви, отново за мнения!

http://prikachi.com/images.php?images/305/8510305e.gif

Промених прикачения файл. Оказа се, че някъде ми е изпаднала таблицата с аспектите ..

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 12:35 от I♥M♥V♥

# 582
Момичета, много ви моля отново за помощ в анализа свързан с онова дело .. с онзи изпълнителен лист ... оф дали помните случая? Т. нар. "приятел" ме завлече миналата година, точно на 9,12 с огромна сума пари. Адвокат го даде на съдията и днес получих обаждане точно в 11,47 от адвоката, че вече уведомлението му е разлепено на вратата. Каза, че ако не се яви до 7,01,2016 ще се сдобием с изпълнителен лист, ако обаче се яви да възразява, ще има дело. Това е картата към момента на обаждането. Страшно се развълнувах и искрено вярвам, че всичко това ще приключи както си му е реда, а именно в моя полза  Praynig Praynig Praynig

Моля ви, отново за мнения!

http://prikachi.com/images.php?images/305/8510305e.gif

Пусни и транзитите.Днешното новолуние какво ти прави  - аспекти?

Промених прикачения файл. Оказа се, че някъде ми е изпаднала таблицата с аспектите ..

# 583
Не знам какво ми става .. ужасно съм разсеяна тия дни  ooooh!  Трети опит...
Опитах като синастрия точно за часа - 11:47  е явно нищо не съм направила.
Това е за деня

http://prikachi.com/images.php?images/612/8510612P.gif

Ако пак нищо не съм направила, датата на раждане е 13.03.1979 - София 13:13 часа
Оф и тук нищо не съм направила.. къде е пак таблицата с аспектите???
Новолунието ми е в 6 Дом. Съвпад с Нептун, секстил Плутон, квадрат нат. Луна.
У6 е Юпитер, натален Юпитер не е аспектиран, Транзитен Юпитер през трети дом съвпад с нат. Луна  и сев. възел, опозиция нат. Слънце, квадрат нат. Нептун - там където е съвпада с новолунието, транз. Юпитер секстил нат. Асц и Уран .. Ако трябва още нещо.. Много се извинявам, нещо тотално се оплетох в Астрото Sad

Последна редакция: пт, 11 дек 2015, 16:04 от I♥M♥V♥

# 584
Не знам какво ми става .. ужасно съм разсеяна тия дни  ooooh!  Трети опит...
Опитах като синастрия точно за часа - 11:47  е явно нищо не съм направила.
Това е за деня

http://prikachi.com/images.php?images/612/8510612P.gif

Ако пак нищо не съм направила, датата на раждане е 13.03.1979 - София 13:13 часа
Оф и тук нищо не съм направила.. къде е пак таблицата с аспектите???
Новолунието ми е в 6 Дом. Съвпад с Нептун, секстил Плутон, квадрат нат. Луна.
У6 е Юпитер, натален Юпитер не е аспектиран, Транзитен Юпитер през трети дом съвпад с нат. Луна  и сев. възел, опозиция нат. Слънце, квадрат нат. Нептун - там където е съвпада с новолунието, транз. Юпитер секстил нат. Асц и Уран .. Ако трябва още нещо.. Много се извинявам, нещо тотално се оплетох в Астрото Sad

новолунието ти е 6 дом в съвпад с Нептун - свързано е с работата и служенето, както и с това, да бъдеш полезна на другите. Може би имаш желание да бъдеш сама или само с хора, които обичаш.Имаш и силни предчувствия за това, което предстои. Довери се на интуицията си.Очаква те път/пътуване.

Общи условия

Активация на акаунт