Весели съпруги от 2015

• 79 785
  • 448
  •   1
Отговори
# 315
 О, честито и от мен *шоколадче* . Лека бременност ти желая и никакви лоши мисли. Аз много пъти съм го казала, че става от първия път стига да си спокойна. Сега се отдай на този толкова прекрасен период . preggo

# 316
  • София
И при нас беше от 1 път Grinning Много положителни емоции на всички бъдещи мами :*

# 317
Сеа, как е малката бонбонка?

# 318
  • София
Сеа, как е малката бонбонка?

За сега е спокойна,спинка вечер,не плаче много,мъжът ми и свекърва ми са в отпуска тази седмица( има кой да помага,че иначе сами си я гледаме) та отскочихме за 1 ден до морето,на басейнчета ходим,възползваме се максимално Grinning

# 319
Еее, браво, много се радвам, че е спокойна бебка. Между другото Катерина ми е едно от любимите женски имена  Heart Eyes

# 320
  • София
Еее, браво, много се радвам, че е спокойна бебка. Между другото Катерина ми е едно от любимите женски имена  Heart Eyes
Мерси,аз го избрах,таткото имаше и други предложения,но това надделя Grinning

# 321
Здравейте и от мен ! Честито шоколадче ☺
При мен хубави неща не се случват проблеми на работа страхотни. Стигнах до нервни кризи и припадъци и реших да напусна .
Първоначално съм решила месец време да почина след това щу си отворя студио за маникюр - една моя стара професия и страст. Притеснено ми е, защото се влагат средства и се надявам да успея да пробия ☺ Но пък плюсът е ,че поне сама ще съм си шеф и поне ще ми е една идея по-спокойно откъм дразги с началството . Планираме и почивка другата седмица след като ме освободят да ми почине мозъка и нервите малко , че доста ми се насъбра тези месеци ☺

# 322
Силвушка  Hug Никоя работа не си заслужава щом вреди на здравето. Този филм съм го гледала и съм го играла.... Успех с новата работа и приятна почивка!

# 323
  • София
Успех и от мен  Peace

# 324
Привет и от мен  Hug

Лятото край морето лети на високи обороти!!! Нямам време да се обърна от работа (по, която изпотроших нерви с некъдърни колеги...), срещи с приятели и плаж за баланс!

Ходих да си видя момчето в чужбина, сега го чакам да се върне като мечтан подарък за рожденния ми ден точно! Какво да ви кажа, правим жертви и стискаме зъби в името на по-добро бъдеще!

Честито на всички с бебковци и чакащи такива! Това е най-прекрасното чудо на света!

Желая на всички горещи (буквално и преносно) нощи, много усмивки и време да драсваме тук, за да не се забравяме!  Heart Eyes

# 325
Здравейте

Шоколадче,радвам се,че си забелязала. Аз станах мама на 10.07 на прекрасното ни момченце Алекс. Трудно беше раждането, но е важен крайният резултат. Вкъщи сме си, гледаме се, свикваме. Аз не мога да му се нагледам. Крада си всеки миг с него.Обожавам да го целувам, гушкам и всеки път, когато го погледна, се влюбвам в него отново и отново.Чувството да имаш такова щастие е неописуемо.
Дори сега спинка върху гърдите ми като малко жабче.
 И това е общо взето при нас. Времето лети неусетно, особено времето прекарано с любимите ни хора.
След като таткото се върна на работа след бащинството се чувствам малко зле, защото свикнах да е все до мен. Бях тъжна и все ми се плачеше. Сигурно някоя следродилна депресия ме е хванала, но ще се оправя.

Честито на всички за хубавите новини!

# 326
Мария, честито! Да ти е живо и здраво малкото жабче и само радист да ви носи  Heart Eyes

# 327
  • София
Здравейте

Шоколадче,радвам се,че си забелязала. Аз станах мама на 10.07 на прекрасното ни момченце Алекс. Трудно беше раждането, но е важен крайният резултат. Вкъщи сме си, гледаме се, свикваме. Аз не мога да му се нагледам. Крада си всеки миг с него.Обожавам да го целувам, гушкам и всеки път, когато го погледна, се влюбвам в него отново и отново.Чувството да имаш такова щастие е неописуемо.
Дори сега спинка върху гърдите ми като малко жабче.
 И това е общо взето при нас. Времето лети неусетно, особено времето прекарано с любимите ни хора.
След като таткото се върна на работа след бащинството се чувствам малко зле, защото свикнах да е все до мен. Бях тъжна и все ми се плачеше. Сигурно някоя следродилна депресия ме е хванала, но ще се оправя.

Честито на всички за хубавите новини!

Да ви е живо и здраво бебчето  bouquet

И аз на моменти издивявам и избива  по различни начини  Crazy . По цял ден сме си вкъщи само двете, не можем да излезем, че навън е голяма жега и чак вечер таткото като си дойде излизаме на разходка в парка.   Определено си е депресиращо.

# 328
Привет на всички! Simple Smile
Аз доста време не съм писала, но ви следя . Честито на всички, които са станали мами. а на останалите - леко бременеене и пухкаво, здраво бебче накрая Simple Smile При мен тази година е доста динамична, започна доста бурно и така си продължава Simple Smile Имаше и лоши емоции и същевременно много положителни - купихме си апартамент и чакаме бебче към началото на октомври да се роди Simple Smile И в момента съм в процес на избиране на майсотори и мебели и дизайни + всякакви други бебешки неща, абе лудница, ама нека да е така,, само с хубави неща, а лошото да отминава Simple Smile

# 329
  • София
Привет на всички! Simple Smile
Аз доста време не съм писала, но ви следя . Честито на всички, които са станали мами. а на останалите - леко бременеене и пухкаво, здраво бебче накрая Simple Smile При мен тази година е доста динамична, започна доста бурно и така си продължава Simple Smile Имаше и лоши емоции и същевременно много положителни - купихме си апартамент и чакаме бебче към началото на октомври да се роди Simple Smile И в момента съм в процес на избиране на майсотори и мебели и дизайни + всякакви други бебешки неща, абе лудница, ама нека да е така,, само с хубави неща, а лошото да отминава Simple Smile

Честито  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт