Весели съпруги от 2015

• 79 777
  • 448
  •   1
Отговори
# 345
Как сте, весели съпруги? Щастливо ли тече семейния живот? Покрай Мис и Сеа реших да драсна някой ред. Нати и Сторм виждам как я карат  Laughing Ама другите как сте? Някои търсеха, други ремонтираха дом? Нещо  ново?

# 346
  • София
След няма и 3 месеца ми е държавният, по цял ден пиша курсови, домашни и даже не съм започнала да уча още за него. Бебка и тя не ме улеснява много.  Crazy Ще изперкам до март.  Whistling Нямам търпение да идват празниците и ММ да поеме малко повече малката. че да успея да се справя с всичко. Blush Това е общо взето около мен, учене, памперси, ядене, къпане и пак така.  Laughing

# 347
Еййй, Шоколадче  Hug Добре, че повдигна темата! Надявам се да си добре!

Я бебетата, бебечакащите и обебилите се на скоро да се явят за отчет! Надявам се да сте добре, момичета!

Ние си купихме къщата, която бяхме харесали и сега ни предстои огрооомен ремонт. Започнахме, но сега сме зазимили, на пролет пак. И имам един декар двор, който не знам какво ще го правя...  Mr. Green Караме с мъжът ми шофьорските курсове, защото ще трябва някак си да си ходим в къщата. А и си отрязах косата до над ушите и вече не съм руса  Mr. Green Това на кратко от мен!

# 348
Аууу и аз се радвам, много промени станали при вас!
Алечке, добре съм...май. Аз не писах да не вкарвам негативни емоции, но предната ми бременност завърши неочаквано и брутално с припадъци и спешна операция - оказа се извънматочна. Минах някои тестове и рентгени, изглеждаше всичко перфектно и ни дадоха зелена светлина за декември. И ей на, пак взех, че се обебих, скоро ще разбера дали е както и където трябва Mr. Green А ремонта с "бой, тръшкане, молби" докарахме почти до края. До месец може и да сме готови дори с обзавеждането.
Сеа, успешно доучване!
Алечке, честито за дома, ремонта не е лесно нещо, ама ще го минете! Joy

# 349
Еййй, Шоколадче, ето това се казва празнична новина! Стискам всички палци да няма проблеми и да се радваш на пухкав финал! Ох, много готино!

sea.sea , да нацелуваш мушморочката с красиво име!

# 350
  • София
Шоколадче, аз бях чела какво ти се е случило. Много съжалявам.  Confused Стискаме палци за успешен финал този път.  Praynig

Алечка, благодаря  Hug, много неща при вас.  Crazy Вървят ли шофьорските, за мен това беше един от най-гадните ми периоди.  Mr. Green Изобщо не мога да си те представя с новата прическа.  Simple Smile

# 351
Колко да вървят... Два месеца учихме листовки, ама ги взехме  Mr. Green Другата седмица ще кормуваме. Когато - тогава. Поне единия трябва да се научи на тоя етап, защото ще ремонтираме дъъълго.

Основно се подстригах, за да махна по-бързо русото, не че толкова ми отива с къса коса. Ама пак се ядва, нямаше ред сълзи, ред сополи  Laughing

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 08:57 от Алечка

# 352
  • София
Много си хубава, обаче си и много различна, никога нямаше да те позная.  bouquet На мен именно с кормуването ми беше зора. Mr. Green

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 09:05 от sea.sea

# 353
Еее, супер си Алечке, аз по брюнетки си падам повече. А и както си със светла кожа има добър контраст. Но какви руси къдрици имаше на сватбата....направо си друг човек. Чак ми дожаля. Курсове изкарах бързо бързо между гимназия и ВУЗ. Не искам да си спомням този период, то и като нямам кола и карам от дъжд на вятър....не се броя шофьор, но пък  си извадих златен талон Laughing

# 354
  • София
Еее, супер си Алечке, аз по брюнетки си падам повече. А и както си със светла кожа има добър контраст. Но какви руси къдрици имаше на сватбата....направо си друг човек. Чак ми дожаля. Курсове изкарах бързо бързо между гимназия и ВУЗ. Не искам да си спомням този период, то и като нямам кола и карам от дъжд на вятър....не се броя шофьор, но пък  си извадих златен талон Laughing

И аз след половин година трябва да си взема моя.  Mr. Green

# 355
Мерси, момичета! Леко ми е сега на главата, но и ми е студено  Laughing Иначе имаше конфузи - пазачът ми даде ключовете за офиса на друга фирма, а един познат ни видя в заведение и реши, че мъжът ми е с друга  Mr. Green

Ще видим кормуването как ще е, аз съм голяма блейка, та вероятно ще е забавно Simple Smile

# 356
  • София
Ох. Алечка искрено ме разсмя с конфузните ситуации.  Joy

# 357
Здравейте и от меен! Simple Smile
Алечка - честито и да прическата и за къщата, при нас ремонта на апартамента също е голям и тече в пълна сила, така че.. психическа подготовка си трябва Simple Smile
Шоколадче - пожелавам ти лека бременност, всичко да е наред и да се радвате на прекрасно същество накрая! Simple Smile
При нас нещата са също на ядене, спане, смяна на пелени Simple Smile Родих на 10 Октомври, естествено раждане.. наистина това е най-прекрасното чувство на света ( не самото раждане, а да държиш детето си в ръце) ето и снимка на нашата малка бебка, която кръстихме Божидара

Последна редакция: чт, 22 дек 2016, 11:25 от mtaneva

# 358
ООоо, прекрасна, като картичка е снимката! Да ви е жива и здрава!

# 359
  • София
Голямо е сладурче. Heart Eyes

Последна редакция: ср, 21 дек 2016, 22:35 от sea.sea

Общи условия

Активация на акаунт