В момента чета...42

• 64 111
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Започвам "Духless" на Минаев с надеждата, че книгата ще е много по-добра от филма, както е редно.
Първите страници са обещаващи...  Simple Smile

# 226
  • Belgium
Добра е Духless, како Сийке  Laughing

Бих казала - най-добрата на Минаев.

# 227
  • USA, Steak State
Чета това и мнооооого ми харесва. Голяма съм извратенячка.  Mr. Green

# 228
  • Ямбол
Чета това и мнооооого ми харесва. Голяма съм извратенячка.  Mr. Green
...
Защо пък да си извратенячка. Някои харесват сиклит, други харесваме червалит.

# 229
  • София
Вчера започнах "Човекът, който не беше убиец".

# 230
  • Belgium
tdaneva, ще чакам отзив, че отдавна съм я набелязала и все не стигам до нея  Laughing

# 231
  • София
Седи ми на масата и ми намига Simple Smile. Мислех днес да я започна, но подхванах "Заточен" на Питър Лайни.

# 232

Каних й се известно време.
Бях предубедена, че няма да ми хареса, но съм очарована  Simple Smile

# 233
Разкошни са, да.  Grinning

# 234
  • София
Седи ми на масата и ми намига Simple Smile. Мислех днес да я започна, но подхванах "Заточен" на Питър Лайни.
tdaneva, ще чакам отзив, че отдавна съм я набелязала и все не стигам до нея  Laughing
Минах около 1/3 от книгата и мога да кажа, че съм впечатлена  Peace

# 235
  • на североизток от Рая
 А аз тази вечер започнах "Великолепната жена", за съжаление, никак не ми допада. Аз ли не я усещам, не знам, но очаквах хумор, смях, досега, след 11 глави и сто страници, нищо такова не намерих.

Вени, да не би да става интересна след средата? Питам теб, защото ти беше писала хубав коментар, а мисля и Лу.

# 236
  • София
Нели, изненадваш ме  newsm78, книгата ми се стори забавна по един особен начин още от първите си страници. Може би не е твоята чаша чай.

Скрит текст:
Минах около 1/3 от книгата и мога да кажа, че съм впечатлена  Peace
Утре ще я подхвана, благодаря за отзива  Peace.
Благодарение на грипа, цял ден охранявам дивана със "Заточен" и го прочетох. Книгата е страхотна и ми хареса изключително много! Видях, че това е първият роман на автора и съм приятно изненадана.

# 237
  • на североизток от Рая
Нели, изненадваш ме  newsm78, книгата ми се стори забавна по един особен начин още от първите си страници. Може би не е твоята чаша чай.

Благодаря, Вени!  Hug
 Вярно, че първите страници ми бяха една идея по-интересни, но просто нататък зациклих. Ще видим до края как ще е.

# 238
Здравейте, отдавна съм ви изпуснала, но ще гледам да наваксам и прочета назад, че така си харесвам интересни книжки! Hug

В момента чета:

# 239
  • на последния етаж
Сиси ♥♥, какви са впечатленията ти от книгата?

Общи условия

Активация на акаунт