Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 615
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Аз ползвам моя, беше в подаръчния комплект. Като свърши мисля да не ползвам повече...една химия по-малко

# 496
Не. Излишна химия е, а и за повече от 2 години ползване не сме имали проблеми с миризми. Но пускаме машината всеки ден, ако не е пълна, ползвам функцията за половин зареждане.

# 497
  • София
Ползвам по простата причина, че и при нас, както и други споделиха, беше в подаръчният комплект. Получихме даже 2. Единият си беше към съдомиялната и книжката с инструкции от самото Беко, а другият от Технополис. bowuu
На мен ми допада идеята да мирише на нещо приятно а не на гниеща храна и си го ползвам с кеф и му се радвам.
Но, в ДМ му погледнах реалната цена, която ако не бъркам беше към 8 лв. ooooh! Money, и не съм убедена, че бих си го закупила самостоятелно. newsm78

# 498
  • София
Не ползвам, имам купен, но си стои в шкафа.
Не намирам причина да ползвам, нямам желание да ми миришат съдовете на  химия, неприятни миризми от миялната не съм усещала също.

# 499
  • София
Съдовете не миришат на абсолютно нищо!
Кухината на съдомиялната само. И то те лъхва точно при отваряне на вратичката.
На мен ми харесва да е свежичко! Flutter

# 500
  • София
Ами... аз пък съм чела как и съдовете миришат.
Кухината на миялната на нищо не ми мирише, нямам нужда да ми лъха на лимон или не знам какво си беше другия вариант Wink
А има и по 2 лв, не е нужно да е по 8 лв ароматизатора.

# 501
  • София
Не ползвам ароматизатор. За мен това е излишна химия. Освен това после някои съдове/прибори миришат на него, което не ми допада.

# 502
Това фото е като гледам с доста дребна тава, и средновати тенджери и реално не е останало никакво място за чинии.
Което естествено много зависи точно какво има в момента да се мие.
          Моята машинка е 45 см. Подреждам чиниите по височина - т.е. в края са тези с най-голям диаметър, а към средата на миялната са по-малките. Голяма тенджера слагам под наклон така че да легне върху по-малките чинии. Въобще не е проблем, ако тенджерата или тавата захлупват други съдове /чинии, чаши/, стига да може водата да достига до дъното на тенджерата. Две тенджери една в друга няма как да се измият Simple Smile /Доказано от опита на ММ Simple Smile /

# 503
  • София
Това какво общо има с моя пост, че е цитиран? Wink

# 504
На мен ми допада идеята да мирише на нещо приятно а не на гниеща храна и си го ползвам с кеф и му се радвам.
То ако се стигне до гниеща храна в миялната, миризмата би била последния проблем, смятам.

# 505
  • София
Скрит текст:
То ако се стигне до гниеща храна в миялната, миризмата би била последния проблем, смятам.
Joy +1, a и едва ли да парфюмирате е най-доброто решение на проблема с мирис на гниеща храна.

ПП: Колко време трябва да мине за да загние храната /остатъците от нея де/ в миялната?

# 506
Изобщо не мога да си представя, колко дни трябва да престоят съдовете, че чак да замиришат? Аз примерно ги изплаквам под течаща вода за секунди и ги мятам в  машината. Така не ми миришат, при положение,че събирам цели 4 дена. Предполагм, че лятото обаче ще имам проблем.
Ароматизатора на "Fiinish" в магазин "Безсрамно ниските цени" или "Чист Дом" е на цена 3.70 лв. Иначе по други магазини и сайтова го мернах доста скъпо както се изказа и  kopche

# 507
Изобщо не мога да си представя, колко дни трябва да престоят съдовете, че чак да замиришат? Аз примерно ги изплаквам под течаща вода за секунди и ги мятам в  машината. Така не ми миришат, при положение,че събирам цели 4 дена. Предполагм, че лятото обаче ще имам проблем.
Другия вариант е да се пуска програмата за предмиене (при моята ги изплаква за 15 минути със студена вода) и така да се спестява плакненето под студена вода.

# 508
  • София
Другия вариант е да се пуска програмата за предмиене (при моята ги изплаква за 15 минути със студена вода) и така да се спестява плакненето под студена вода.
За да си спестя приплакването под струята на чешмата да пускам предмиене, което да отмие остатъците от храна и да ги набие във филтъра, да бе да, мерси!
Ароматизатор не ползвам!

# 509
  • София
Нищо не мия. Тоя филтър не е за украса там, а и после аз го чистя така или иначе. Отнема по-малко време отколкото да мия всичко, че след това и мивката да мия, ооо не. Stop Избутвам със салфетка или прибори каквото е останало от яденето и до там.

Общи условия

Активация на акаунт