Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 591
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
И ние държахме на броя и вида кошници, като цена Беко с 3 кошници и 3 перки беше това, което ни беше по джоба и отговаряше като функции
Отначало, признавам си, ми се видя доста афиф изпълнение, не  бях много възхитена  от външния вид Confused
Ноооо след около година употреба, с ръка на сърцето искам да кажа че е желязно, пу пу, а кошниците имат възможност да си ги аранжираш както искаш- сгъват се преградките, абе изобщо...добре е, удобно е и си е здраво
Знам че трудно се свиква, като си свикнал на една машина- никоя няма да е абсолютно същата. Но ходи, оглеждай на място повечко модели  и ще си харесаш

# 586
  • Пловдив
Здравейте, тъй като нямам място за стандартна съдомиялна си търся такава, която може да влезе в шкаф 80 на 47 см. Имате ли представа дали изобщо има подобни модели?

Редактирам се:

В крайна сметка решихме да избутаме хладилника в единия ъгъл на кухнята и да си вземем стандартна голяма съдомиялна. Доста време проучвах и в крайна сметка разбрах, че съдомиялни с подобни размери не се произвеждат.

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 16:49 от kamice

# 587
Здравейте  момичета, сега забелязах , че като светне индикатора за сол , като отворя отделението вътре няма вода, а солта стои суха . Аз досипвам вода и разбърквам солта и индикатора угасва .
Та въпроса ми е дали има някакъв проблем, там не трябва ли да е пълно с вода, явно при моята нещо не достига вода до казанчето?

# 588
  • На брега на реката
Със сигурност има проблем. Винаги когато отварям отделението за сол, вътре има вода. Ти и пред месец и нещо пак писа за този проблем. Ако е в гаранция машинката, викай техник.

# 589
Моля за помощ чиниите са ми така от половин година, смених препарати, солта и гланца са нагласени на 1 има дни в които са чисти в други са и по зле от това. Да звъня ли в сервиза вече се чудя. Всички други съдове са идеални, само този комплект е така. Правя профилактика на машината на месец два но и след нея е същото положението

# 590
  • Sofia
И аз имам едни кафяви и черни съдове,които седят на петна след миялната...ако ги мия ръчно,няма петна....

# 591
  • Варна
Моите дуралексови чинии също малко синеят

# 592
  • София
@sweet определено имаш проблем, прилича на предозирано с гланц, но казваш, че ти е на 1, пробвай без гланц. Солта се гласи според твърдостта на водата, 1 е за мека вода, гледам, че си от Сф, т.е. е добре нагласена. Почистваш ли ръчно перките, да не би да са позапучени?

# 593
@sweet определено имаш проблем, прилича на предозирано с гланц, но казваш, че ти е на 1, пробвай без гланц. Солта се гласи според твърдостта на водата, 1 е за мека вода, гледам, че си от Сф, т.е. е добре нагласена. Почистваш ли ръчно перките, да не би да са позапучени?
Перките са идеално чисти, не допускам да има замърсявания. И с изключен гланц пак е така

# 594
  • Sofia
Силни таблетки?

# 595
  • София
За проблема на sweet -  имам теория, че причината е в некачествен /или да кажем неподходящ за съдомиялна/ материал на чиниите.

# 596
  • София
Това не е ли дуралекс? Какво да му е неподходящото? Аз имам жълт, нямам такива проблеми с тях.
Но след като всички други съдове са чисти проблема не е с миялната.

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 22:26 от Angel_Dust

# 597
  • София
Това не е ли дуралекс? Какво да му е неподходящото? Аз имам жълт, нямам такива проблеми с тях.
Има различни видове дуралекс, има по-скъп има и едни евтини в магазините за левче.
Пак казвам, че това е моя теория, но не мога да я докажа. Аз лично дуралекса го разкарах, защото не ме кефи как се чупи на милион парченца.

# 598
Ами тоя дуралекс е на моите години сигурно, наследство от свеки, въвсем възможно знам ли вече. В началото като я купихме съдомиялната не беше така но след 4-6 месеца започна така да излиза.
И аз не го харесвам как се чупи но имам един комплект подарък там пък чиниите са квадратни и десертните чинии закачат перките та за сега ще го търпя

# 599
Охххх, ами не е в гаранция вече  Sad две години беше само . Дано да не е голям проблема поне .

Общи условия

Активация на акаунт