Всякакви въпроси относно съдомиялните - 17

• 75 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Каква е тази функция таблетка? Гледах, гледах по моята, но не видях копче затова. Всички миялни ли го имат?  newsm78

# 316
Ами предполагам на всички. На моята има нарисувана таблетка, с тази функция се удължава времето на програмата с цел пълното разтваряне на таблетката с препарат. Установих, че когато ми е включена тази функция не ми показва ако са свършили блясък и сол, затова на няколко цикъла просто натискам, за да я махна и гледам нещо светили за липси.

# 317
И моята я няма. Но в предни теми а може би и тук на първа страница се е коментирало че е безмислена - удължава малко времето уж за разтваряне на таблетката и спира светенето на индикаторите за сол и гланц ако са светели.

# 318
В началото на темата е,  функция "мултитаб" се води, ако не се лъжа

# 319
  • на Мелмак
Аз като намалих гланца се лиших от цветните дъги по съдовете  bowuu

# 320
Момичета, влизам с въпрос :
 На колко време си почиствате миялната ??

Благодаря предварително  Hug

# 321
  • София
Около 1-2 месеца.

# 322

Благодаря, Афродита  bouquet

# 323
  • София
Скрит текст:

Благодаря, Афродита  bouquet
Моля, няма защо. Simple Smile

# 324
Вярната ми съдомиялна ме предаде. Вчера я занесох на майстор и той не остана много очарован от това , което вижда. Та чакам обаждане за цената на ремонта, но имам някакво чувство че май ще купувам нова.Ходих да погледна какво се предлага и съм в чуденка . Да уточня че мястото ми е за слим модел - 10 комплекта В момента има Беко, Горение / сглобявано в Китай/, Индезит и Канди. Насочила сум се към Беко / и старата беше такава/ Но искам да чуя и вашите мнения и препоръки. Благодаря

# 325
От мен глас за Беко, между така изброените ми се струва най-добър вариант. Имам такава (за 13 комплекта) от 2 години и съм доволна.

# 326
Вярната ми съдомиялна ме предаде. Вчера я занесох на майстор и той не остана много очарован от това , което вижда. Та чакам обаждане за цената на ремонта, но имам някакво чувство че май ще купувам нова.Ходих да погледна какво се предлага и съм в чуденка . Да уточня че мястото ми е за слим модел - 10 комплекта В момента има Беко, Горение / сглобявано в Китай/, Индезит и Канди. Насочила сум се към Беко / и старата беше такава/ Но искам да чуя и вашите мнения и препоръки. Благодаря
Колко време издържа предното Ви Беко.

# 327
  • София
От изброените съм за бекото, но има и други марки които не си изброила, а за мен също са добри. Какъв ти е бюджета?

# 328
Старото Беко служи вярно 10 год. За първи път ходи на майстор преди 4 месеца .това е втория
За бюдежт не съм  мислила в интерес на истината.Не съм обмисляла такава покупка. Бях се засилила към ремонт на банята  Mr. Green

# 329
  • Пловдив
Какво ще кажете за AEG F-55310 VI0. Утре май май ще си я взимаме
https://www.technomarket.bg/products/09140497/aeg-f-55310-vi0

Общи условия

Активация на акаунт