Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 173 168
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 185
Вижте някъде във физически магазин. Тя вероятно пак ще е "китайска" (каква да е друга, като освен че масово са, тя и марката на часовника е китайска?), но поне ще видите на живо цвета. Снимки по сайтове не се знае доколко отразяват колко е жълто и колко не е.

# 1 186
Какви са отзивите за Xiaomi Mi band 9? Преди години имах ми банд 3 и много си го харесвах. Изкара три години и приключи. След него не съм взимала нито гривна, нито часовник, но нещо ми влезе мухата да си възвръщам стари навици. По принцип искам нещо да му държи батерията доста и това е по-добре да е гривна май? Blush
(търсих в търсачките, обаче не открих мнения, което малко ме осъмни да не е коментирано и се извинявам, ако предъвквам тема)

# 1 187
Откъм батерия наистина по-добре гривна ако не са ти нужни допълнителните функции на смарт часовник.
9ката не знам как е, но огледай хубаво за отзиви как се държи приложението им че в последните години не е за хвалене хич.
3ка имах преди години, после 6ца, сега 7ца но заради тъпото им приложение само до 6 бях доволна. И то защото можех да свържа и друго приложение а тяхното да го игнорирам Grinning От 7 вече не става и не съм очарована, особено от следенето на съня което ми е половината причина да я нося постоянно...

# 1 188
Аз съм с 9ка от около 2 месеца и нямам забележки, но ми е първа гривна и нямам с какво да сравня.
Natka, какво не ти харесва в следенето на съня? Не знам дали е подобрено приложението, сънят ми изглежда така:

# 1 189
Е аз няма как да знам ти как спиш и дали е вярно при теб това Grinning
При мен със сигурност не винаги отчита изобщо кога спя. А аз искам да мога да разчитам на тези данни че си имам проблеми там и си ги ползвам да си правя изводи като се опитам да взема някакви мерки. Както искам да мога да разчитам и на смарт алармата, която става неизползваема ако няма правилно отчитане на съня и си е съвсем нормална аларма както и без гривната.

# 1 190
То и аз не знам дали е вярно, доверявах му се до сега безрезервно Grinning
Ще го следя внимателно.

# 1 191
При мен ми е изкарвало пълни глупости, аз съм легнала и съм се наспала а то твърди че съм спала 2 часа примерно.
А и преди с по-старите модели съм сравнявала с друго приложение което можеше да работи и то с техните гривни, от 7 нарочно го направиха да не може и да работи само тяхното си. Та преди това ползвах двете паралелно, то тяхното нямаше как да се изключи а просто го игнорирах. И можех да сравнявам. Ами... от едни и същи сензори, съвсем различни заключения Grinning За спането конкретно, то за пулс или крачки няма какво толкова да се тълкува но за спането алгоритмите могат да са доста различни.
Следващата ми ще търся друга марка да е, макар че пак ми се ще бюджетна та ще видя. За сега я търпя че не ми е на ред тая покупка, но ме е яд на нея.

# 1 192
Какви са отзивите за Xiaomi Mi band 9? Преди години имах ми банд 3 и много си го харесвах. Изкара три години и приключи. След него не съм взимала нито гривна, нито часовник, но нещо ми влезе мухата да си възвръщам стари навици. По принцип искам нещо да му държи батерията доста и това е по-добре да е гривна май? Blush
(търсих в търсачките, обаче не открих мнения, което малко ме осъмни да не е коментирано и се извинявам, ако предъвквам тема)
С него съм от март месец и съм доволна. Има разлика на крачките, които отчита гривната и приложението, но е когато ръката ми е неподвижна по някакъв начин, например бутам количка или е в джоба ми. Аз мисля, че ми отчита добре съня, защото ми е показвала като съм се пробуждала само за да погледна бебето и пак съм заспивала. Смарт алармата мисля, че също отчита правилно, защото ми се е случвало и да звънне по рано, но и да не звънне.

# 1 193
Как така да не звънне? Нали дори и да не намери "подходящ" момент в зададения интервал, пак трябва да се включи в зададения час за събуждане?

# 1 194
Как така да не звънне? Нали дори и да не намери "подходящ" момент в зададения интервал, пак трябва да се включи в зададения час за събуждане?
Да, ако не намери подходящ момент си звъни в зададения час на алармата. Исках да кажа, че не всеки път ми е звънял по рано.

# 1 195
Дойде ми гривната Ми банд 9. По красив екран и дизайн от стария, който имах преди време, различен начин на зареждане, даже не съм сигурна дали приложението преди не беше друго, с което работеше гривната (Здраве?) и имаше Бг меню. Нищо, добре е. Обаче къде да намеря опцията да задам таргет крачки за деня - в момента са зададени 6000, както и тегло, което искам да достигна? Благодаря.

# 1 196
Натискаш върху "дъгата", после трите точки горе в дясно, избираш "stats" и там можеш да сменяш.

# 1 197
Аз нали писах скоро ме не искам следващата ми да е ми банд... И спечелих от форумна игра точно такава Joy В условията пишеше само фитнес гривна, до последно не знаех каква ще е, та се включих.
Е, изглежда че и аз ще разучавам 9ката да я видя как се държи. Без особен ентусиазъм за сега, още не съм я сдвоила даже. Дано пък да ме изненада приятно.

# 1 198
Благодаря много, koala! Хайде, natka, отваряй я! Може и да те изненада приятно, знае ли се? Blush

# 1 199
Аз спечелих преди време ваучер от Шаоми и си купих 9-ката. С тънка китка съм и не искам часовник, пък и не говоря от него, достатъчна ми е гривна. Доволна съм и от сън и от крачки, които мери. Също го ползвам и на велоергометъра като се кача. Батерията държи по 20 дни.

Общи условия

Активация на акаунт