Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 173 003
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 200
Батерията колко ще държи много зависи и от това как я ползваш. На мен телефонът ми редовно е със спрян звук и много нотификации са ми пуснати на гривната, съответно често вибрира и се включна екранът. И още някоя и друга настройка има които се отразяват. 7цата ми, която е на година и половина ползване, я зареждам на седмица или малко повече, но обикновено не чакам да почне да си "иска" понеже е паднала на 10 процента. Слагам я преди това. Така че дори и при толкова нещадящ режим със сигурност над седмица ще може с едно зареждане.
Обнадеждаващо звучи това за 9ката и съня, със 7 точно за него хич не съм очарована. През уикенда сигурно ще мога да ѝ обърна внимание, аз като и вече си имам, не ми е чак толкова спешна и наистина си отлежа 2 дни в кутията.

# 1 201
Всички възможни нотификации съм пуснала. Отделно, че по 5-6-10 пъти си проверявам пулса, че имах разни притеснения. Доста си свети и пак държи. Дано да ти върши работа и да го ползваш. 😊

# 1 202
Ще я видим. Преди това имах по-стари модели, те наистина караха и по повече. Но дори и сегашното веднъж на 7-8 дни пак си ми е много добре, нали просто я мятам на зарядното да стои там докато се изкъпя, та и не иска много време за зареждане. Аз изрично исках да не трябва да зареждам всеки ден, както е с доста от часовниците, че като гледам и някои се чудят дали ще им изкара деня, което за мен прави такова устройство безполезно.
Интересна ми стана забележката за тънката китка, тая гривна добре ли стои на такава? На мен ми е леко дразнещо тоя издължен вертикално екран, а моята изобщо не е от тънките... на съвсем тънка ми е трудно да си представя.

# 1 203
И аз съм от два месеца с 9-тката. Надградих седмицата. Без звук ми е телефона и нотификациите са ми на нея. Нагласих си режимите за тренировки. Следя данните от тях, пулс и сън. На тази гривна ползвам смарт събуждането и наистина събуждането е по-лесно. Много съм доволна.

# 1 204
Голяма глезотия си е, в сравнение със стандартна аларма, спор няма.

# 1 205
Не ви ли стряскат на моменти нотификациите? Scream

# 1 206
Мен не, но аз съм свикнала от години с тях, първата ми беше Ми Банд 3 та смятай колко отдавна... Те излизат по една на година, поне си мисля че и отначалото бяха всяка година Grinning
А и си има настройка в приложението за DND режим ако спиш в момента, няма опасност да вземе да ми рипа заради нотификация докато си спинкам Grinning Даже и принуждава телефона да са му без звук, по същата линия. Кой какво писал, кукал, мен не ме интересува, не могат така да ме събудят. Че имам роднини дето сън не спят да ми пратят по някоя глупост от ФБ рано сутрин, ама така много рано Joy По-малко ги мразя откакто открих тази опция, да го кажа по-тактично така...

# 1 207
Ахааа ето какво значело и DND. Пак нещо ново научих. И моята беше банд 3, така че мога да си представя колко отдавна е било с разликата, че ти си в час от доста време, а аз съм изпуснала тенденциите. Grinning

# 1 208
DND е Do not disturb,  тоест режим "не безпокойте".

# 1 209
Какво е това смарт събуждане?
Аз съм с 8цата...

Редактирам. 7ца, с nfc

Последна редакция: нд, 12 яну 2025, 08:36 от Ranella

# 1 210
Какво е това смарт събуждане?
Аз съм с 8цата...
"Надушва" кога спиш по-леко и те буди тогава. Моята аларма е за 7:00, тази седмица 3 пъти ме буди в 6:50.
Натка, за тънката китка щях да пиша. Бях качвала и снимка, аз съм с направо детска китчица, много тънка и стои добре. Ето я:
Скрит текст:
На предпоследната дупка е закопчана, че не искам и съвсем да ми е стегната.

# 1 211
Тя каишката ясна че все ще стане, пък има и достатъчно опции да я замениш с друга. Аз обикновено си вземам и да имам в различни цветове и ги сменям че ми омръзват или просто искам цветно Grinning Интересно ми беше този голям екран как стои. Мен дори на моята китка ме дразни че е толкова продълговат и някакси все успява да ми застане на кокалчето, освен ако просто не я бутна нагоре и да застане плътно по ръката над него, тя тогава няма на какво да пречи.
Не изглежда лошо и на малка китка обаче, изненадващо. Сигурно ще предложа 7цата на сестра ми, ако изобщо я поиска де. Но тя е с много тънки китки и се чудех дали изобщо, та затова питах.

# 1 212
Моята китка хич не е тънка. Харесва ми как стои. Повече отколкото голям смарт часовник.

# 1 213
Споделям, че Mi band 9 не държи месец както пише, а 20тина дена.
Мнения за Galaxy fit 3? Майка ми има рожден ден тези дни и исках да я зарадвам с нещо. Тя отдавна няма гривна и тази ми попадна на изгодна цена.

# 1 214
  • Бургас
Какво означава светлината, която мига под часовника? На страната, която се опира в ръката?

Общи условия

Активация на акаунт