Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 172 940
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 245
  • Бургас
Би трябвало да може,ама аз не откривам къде.

# 1 246
Ами този часовник би трябвало да има и някакъв app, който да инсталирате на телефона. От него се управлява какво да ви праща към часовника.
Иначе на самия телефон (андроид) не съм успял да пренаредя приоритетите на кое устройство първо да праща. Обикновено получавам на часовника (като само вибрира) ама като си вдигна телефона и директно там започва разговора.
За да започна разговора на часовника трябва да си натисна слушалката на самия часовник

# 1 247
Цяла нощ мига, светка зелено от долу, при положение, че не ми е на ръката. Сутринта злобно му натиснах копчето и държах сигурно 10-15 секунди и се включи и показваше 22.30 ч. Как стана не знам. 27 % батерия, а вчера стоя 2 часа на заряд, без да светне... Странна работа. Прави, каквото си иска.

# 1 248
  • Ст Загора
Браво Зайче! Поне си го включила

# 1 249
Ами има и друго нещо. Общо взето марките, които стават за часовници са:
Garmin, Suntoo, Coros, Huawei, Samsung, Apple, Amazfit / Xiaomi.
Доказали са се, все пак не е само до часовника и сензорите, искате да имате и качествен app на телефона, който да ви следи активността и т.н.
Примерно Хуавейското Здраве е супер добра апликация за смартфона. вързал съм си и часовника и кантара, може да си записваш храненията, изчислява ти калориите и тн, може да ти прави режими, тренировки и много още. Следи сън, стрес, движение, дава ти медали един вид да те амбицира

# 1 250
  • Ст Загора
Аз съм с amazfit active и съм много доволна!

# 1 251
Този клип ми направи впечатление, изобщо този пич е супер странен, маниак и половина, живее с тия часовници, зомбиран е направо Simple Smile

Тази графика ме впечатли... аз съм се насочил към Fitbit Charge 6, нооооо... още мисля Simple Smile

# 1 252
  • Бургас
Боро, имам си и апп изтеглен. Сега ги синхронизирах пак, почовърках настройките да видим.
Иначе, когато ми звънне телефона се активира и часовника да звъни. Щом вдигна виждам,че е активирана опцията за часовник на екрана. От там превключвам на високоговорител или за разговор от телефона. Ами досадно ми е всеки път да разцъквам.

# 1 253
Да, наистина е досадно така, дано да го оправиш.
Аз имах проблем с колонка дали да слуша от часовника или от телефона... май тия устройства още не са толкова умни

# 1 254
  • София
Ето това е.

Не мога да дам много отзиви, понеже не го държа свързано с телефона, че ме дразни с това - звъни ми телефона и като вдигна говоря през часовника, а не през телефона. Опитвах се да премахна тази функция, понеже в момента не ми в нужна ( да говоря през часовника) но нещо не успявам.
Само си следя крачки и подобни.
В настройките на известията, обикновено има списък от кои приложения да са включени / изключени известията. През приложението на телефона.

# 1 255
Здравейте! Какво мислите за Huawei band 9? Трябва ми гривна ,с която най-вече искам да следя крачки ,както и да получавам нотификации от съобщения ,звънене и тн ,но не разбирам изобщо нищо от техника 😀
С айфон съм ,имат ли добра синхронизация? Преди време ми бяха подарили някакъв китайски измислен часовник (смарт) ,беше плачевно положението ,ползвах го само за да гледам часа .

# 1 256
  • там, където ми харесва
Аз съм използвала фитнес  Huawei гривна с айпфона , няма никакъв проблем като си изтеглиш приложението и го инсталираш.
Иначе аз сега съм с гармин и ми се появи син триъгълник , няколко дни беше голяма драма гледане на клипчета в you tube  ,рестартиране на часовника, на устройството, на приложението и успях да го направя.Тези от вас , които имат гармин сигурно знаят за какво говоря.

# 1 257
Ами има и друго нещо. Общо взето марките, които стават за часовници са:
Garmin, Suntoo, Coros, Huawei, Samsung, Apple, Amazfit / Xiaomi.
А какво мислите за Polar?

# 1 258
Здравейте,ще помоля за малко помощ при избора на устройство Simple Smile
Не съм ползвала до сега.Изчетох темата от стр.60 насам.С OS съм като за начало.Искаше ми се да има бг меню,за да свикна по-лесно с настройването.Важно е броенето на крачки,смарт аларма,автоматично засичане на активностите и като цяло базовите функции да си работят добре.Няма да използвам за обаждания и тази функция не ме вълнува.Спряла съм се на тези два модела:

HUAWEI WATCH FIT 3   
mi band 9 pro

# 1 259
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

Общи условия

Активация на акаунт