Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 172 930
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 1 230
Благодаря за мнението Simple Smile
Поръчах си Sense 2, може би единственото устройство с толкова широк спектър за здравето, сън, стрес и т.н.
Все пак има много по скъпи и професионални джаджи, но като за джоба и за първи път е повече от достатъчно.

Сега... Епъл са си номер 1 като хвалби и препоръки, но мерси, на тази цена и само 18 часа батерия... още една робия Simple Smile

Ей тоя, по-голям маниак на такива джаджи не бях виждал, клиповете му са супер детайлни, чак изнервящи... педант Simple Smile

# 1 231
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Със здраве да се ползва Flowers Four Leaf Clover
Определено наличието на такава джаджа мен много ме стимулира,
аз съм човек, който обича да вижда и анализира резултатите си.

# 1 232
Аз имах charge 2. Изкара 6-7 години. След това взех Inspire, защото на чарджа му сложиха плащания и какви ли не щуротии, от които нямам нужда. Вече втора година си върви. Хората по форумите се оплакват много, че бързо спират да работят, но явно съм късметлийка аз. Харесва ми, че няма нужда да зареждам всеки ден, приложението ми е много удобно. Колко точно мерят крачки и пулс - не знам, но на мен не ми трябва някаква медицинска точност, а да знам горе-долу каква е активността ми, защото без часовник хептен няма да мръдна от леглото/дивана.

# 1 233
Има ли универсално приложение, което да се свързва с различни марки часовници, гривни и други смарт устройства като кантари и т.н. Да следи калориите, разход и прием (като си добавяте дневните хранения) . Да се свързва със Страва и други спортни соц мрежи и да качва вашите тренировки там.
Примерно Huawei Health е много добро приложение, обаче си е за тяхната марка. Нещо по-универсално дали има?

# 1 234
  • София
Google Fit. Ползвала съм го като "междинно приложение" - когато искам да си изтегля данни от едно в друго. Но, при мен не се синхронизира и не отчита.
Strava също е вариант - чете данни от часовника и после може към друго приложение.
Но точно универсално, където да е всичко в 1 мисля няма.

# 1 235
Тези са, то няма какво друго универсално. Или алтернативата е всички устройства да са от една марка, което естествено иска планиране още при закупуването на всяко.

# 1 236
Днес гривната ми Samsung galaxy fit 3 май умря. Сутринта като я сложих работеше. В офиса като пристигнах - черен екран. От копчето не се включва. Дълго го натисках, не става. А отдолу свети зелено и примигва. Стоя на зарядно час и нещо, пак не се включва... Има ли друг начин за включване освен копчето?

# 1 237
  • Бургас
Искам да попитам за тази водоустойчивост - какво точно означава?
До колко мокрене може да понесе?

# 1 238
  • Ст Загора
karzz, Стандартът IP67 означава, че устройството е напълно защитено от прах (6) и може да издържи на потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути (7). Това означава, че е устойчиво на случайно изпускане във вода, дъжд и пръски, но не е предназначено за дълбоководно гмуркане или продължително потапяне.
Зайче, няма друг начин! Сервиз.

# 1 239
  • Бургас
Благодаря ти, Наси. Това ме устройва идеално! Напълно достатъчно ми е!

# 1 240
  • Ст Загора
За кое устройство.срава въпрос karz?

# 1 241
karzz, Стандартът IP67 означава, че устройството е напълно защитено от прах (6) и може да издържи на потапяне във вода до 1 метър за до 30 минути (7). Това означава, че е устойчиво на случайно изпускане във вода, дъжд и пръски, но не е предназначено за дълбоководно гмуркане или продължително потапяне.
Зайче, няма друг начин! Сервиз.
Едва ли ще ми уважат гаранцията. На първата седмица след едно търкаряне по земята на пилатес я издрах жестоко Cry до сега си работеше без забележки. Сигурно ще кажат, че е удряна, падала...

# 1 242
  • Бургас
Ето това е.

Не мога да дам много отзиви, понеже не го държа свързано с телефона, че ме дразни с това - звъни ми телефона и като вдигна говоря през часовника, а не през телефона. Опитвах се да премахна тази функция, понеже в момента не ми в нужна ( да говоря през часовника) но нещо не успявам.
Само си следя крачки и подобни.

# 1 243
  • София
Едва ли ще ми уважат гаранцията. На първата седмица след едно търкаряне по земята на пилатес я издрах жестоко Cry до сега си работеше без забележки. Сигурно ще кажат, че е удряна, падала...
Пробвай задължително, имаш това право, ако е още в гаранция. От къде е купуване? При мен беше малко по-различно, но имах си една драскотина на стъклото, ползвах си го така 2г, докато малко преди да му изтече гаранцията му отказа микрофона - като провеждам разговор се чуваше едно бръждене и нищо реално не разбирах какво се говори. След близо 3м на ремонт ми смениха часовника с чисто нов. Вярно по-нисък клас на Шаоми, но със същите функции и още по-здрава батерия. Единствено имам само гаранция от остатъка, което е практиката в такива случаи.

# 1 244
Ето това е.

Не мога да дам много отзиви, понеже не го държа свързано с телефона, че ме дразни с това - звъни ми телефона и като вдигна говоря през часовника, а не през телефона. Опитвах се да премахна тази функция, понеже в момента не ми в нужна ( да говоря през часовника) но нещо не успявам.
Само си следя крачки и подобни.

Не можете ли просто да изключите повикванията?

Общи условия

Активация на акаунт