Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 850
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 450
А този Huawei изглежда много, много добър... Някой има ли вече лични впечатления или мнение за него?

Аз също реших да си го взема.
В момента съм на почивка в чужбина, ако видя магазин за техника, ще влезна да сравня цените най- малкото.
Иначе ще мога да дам отзив след две- три седмици минимум.

# 451
  • в 1001-та нощ
Много е красив, но някои функции са недостъпни за телефони с iOS. Ако Вашият  е такъв, да го имате превид.

# 452
Много е красив, но някои функции са недостъпни за телефони с iOS. Ако Вашият  е такъв, да го имате превид.

Много благодаря за съвета, Алена, с IPhone съм.

# 453
Мъжът ми е с gt 2 pro и е много доволен.След няколко дни ще му подарим за рд тройката и ще дам отзиви.
Аз си поръчах huawei band 7,ще дам отзиви като дойде тези дни и го ползвам известно време.Много ме спечелват с това зареждане веднъж на две седмици и шестицата е така от година не е мръднала батерията,железни са.

# 454
Мъжът ми е с gt 2 pro и е много доволен.След няколко дни ще му подарим за рд тройката и ще дам отзиви.
Аз си поръчах huawei band 7,ще дам отзиви като дойде тези дни и го ползвам известно време.Много ме спечелват с това зареждане веднъж на две седмици и шестицата е така от година не е мръднала батерията,железни са.
Въпросната 6ца има ли смарт аларма в нейното си приложение? Майка ми иска някаква такава гривна и май основно за това ще я ползва, та ще трябва да търся нещо и то по възможност цената да е двуцифрена. Тази беше една от гривните които заглеждах. Също, с телефон от същата марка ли я ползвахте или си работи всичко и ако не е huawei?

# 455
Има си самостоятелна аларма,може да изберете звук или само да вибрира от самата гривна.Ползвам го приложението на телефон oppo всички екстри са му активни.Спортовете не съм ги пробвала обаче,автоматично превключва на бягане и колоездене за другите не мога да дам отзиви.Доста е намалена навсякъде заради седмицата.Препоръчвам я,лесна е за употреба,има си българско меню,и най вече дългата батерия голямо улеснение си е.Преди това бях с ми 6 на xiomi ама два дена макс и заминава.

Последна редакция: пн, 04 юли 2022, 19:35 от лещичка

# 456

Кои например?

# 457
Много ме спечелват с това зареждане веднъж на две седмици и шестицата е така от година не е мръднала батерията,железни са.
И аз имам huawei band 6. Някой я беше похвалил в една от темите за тренировки мин година  и я купих единствено заради батерията, защото имам Iwatch 6 Nike и батерията държи един ден, а аз искам да си следя съня. И аз я зареждам веднъж на две седмици. Обаче приложението huawei health няма опция да се синхронизира с никое друго приложение, само с аpple health, и въпреки че apple health ми е свързан с MFP, нито крачки , нито друга активност отчита, но може и при мен да е приблема, защото при инсталирането траква държавата и още в началото изписа че определени функции на huawei САЩ са недостъпни.

# 458
При мен още в началото се синхронизира с това на телефона и винаги ги показва сборно.Телефонният крачкомер ги изчислява чрез gps,а на гривната уж по движението на ръката.И двете не отчитат обаче когато ми е неподвижна ръката бутайте количката,с една ръка не ми е удобно да я бутам,та често са доста повече от отчетените.Но на мен не ми е толкова важно като преди,следя си главно известията на него,съня и пулса и алармата си ползвам.

# 459
В приложението и на мен ми ги показва, в apple health също, ама аз искам да ми ги показва в MFP.
И като кликнеш на устройство, те води към магазин да си избереш платен или безплатен wallpaper. На айфона няма такава опция.

# 460
Има си самостоятелна аларма,може да изберете звук или само да вибрира от самата гривна.Ползвам го приложението на телефон oppo всички екстри са му активни.Спортовете не съм ги пробвала обаче,автоматично превключва на бягане и колоездене за другите не мога да дам отзиви.Доста е намалена навсякъде заради седмицата.Препоръчвам я,лесна е за употреба,има си българско меню,и най вече дългата батерия голямо улеснение си е.Преди това бях с ми 6 на xiomi ама два дена макс и заминава.
За смарт аларма ми беше питането, нормална аларма ясно че всичките имат. Такава дето следи и фазите на съня, за да те събуди по време на лек а не на дълбок сън. На Ми приложението няма такава, та съм сложила и допълнително друго, но за майка ми не го смятам за удачен вариант и търся да си го има в тяхното.

# 461
Няма такава смарт аларма,само обикновена.А защо искате да ви буди при лек режим на съня?Аз рядко спя дълбок сън,ей го от снощи.Имам тримесечно юначе,но и преди това нещо все ми е неспокоен съня още от раждането на баткото.Тогава някъде почнах да го следя.Имам известия от спиди днес ще дойде 7-цата.Много са бързи от технополис.Забравих да споделя имат 15% на huawei smart джаджи.

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 10:23 от лещичка

# 462
Много по-лесно е събуждането по време на лек дън отколкото ако се уцели алармата точно когато е дълбокият... При мен лично разликата е между това да се събудя нормално и това да съм гроги и буквално да се блъскам в стените по пътя към кафемашината. Смарт алармата прави така че вторият вариант бива избягнат. На мен ми спестява стресиращо начало на деня, майка ми беше много впечтлена и каза Искам и аз.
Няма да е тази гривна тогава.

Приемам препоръки за друга, имаща смарт алармата в нейното си приложение. Ако се намери и такава с цена само с две цифри, мама ще е много щастлива.

# 463
Много по-лесно е събуждането по време на лек дън отколкото ако се уцели алармата точно когато е дълбокият... При мен лично разликата е между това да се събудя нормално и това да съм гроги и буквално да се блъскам в стените по пътя към кафемашината. Смарт алармата прави така че вторият вариант бива избягнат. На мен ми спестява стресиращо начало на деня, майка ми беше много впечтлена и каза Искам и аз.
Няма да е тази гривна тогава.

Приемам препоръки за друга, имаща смарт алармата в нейното си приложение. Ако се намери и такава с цена само с две цифри, мама ще е много щастлива.

Над бюджета Ви е Mi band 7, но тя все пак е на няколко седмици и няма как да и падне цената(119 в технополис в момента). Така като гледам тя е една от малкото бюджетни с тази функция(нямам такава в момента и не знам дали я има от първо лици, но така уж пише из интернет и ревютата) вградена в приложението на самия часовник. Нямам точно този модел, но прочетох из интернет и има хубави мнения за нея. Аз преди години имах mi band 3 и бях доста доволен, но нямаше GPS и затова си взех часовник иначе е супер, още работи и се използва, така че поне 3-ката държи яко.

# 464
Благодаря,ще погледна ревютата за нея също. Поне до 6цата нямат такова нещо в тяхното си приложение, в момента съм с нея. От въпросното приложение като цяло не съм възхитена де, откакто стана от MiFit на Zepp Life преди няколко месеца хич не се представя добре.

Общи условия

Активация на акаунт