Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 654
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 525
  • в 1001-та нощ
Изгодни са, ако се взимат с договор към оператор - вижте дали нямате опция за предподписване. Моите деца ги ползваха към Теленор с план Junior, който е за тези цели, но предполагам всички оператори имат. На преподписване съм взимала и нов часовник. Вече имаме 3 бр. Баткото е с такъв от 1 клас. Някъде в 3 клас го обновихме с нова каишка, батерия и прочие, а в 4 клас поиска нов и по-голям модел. Вече е с телефон. Малкият също е с такъв часовник - взехме го в 1 клас със сключване на договора. Без план са скъпи.

Поддръжката им е добра. Вносителят дава опция за смяна на корпуса, каишките и батерията - за без пари почти Simple Smile

Сега откривам тази тема. Искам смарт часовник, приличен до 300лв. макс. Ако е и 100 и приличен няма да се разсърдя. Не знам има ли значение, но телефонът ми е Xiaomi. Трябва ли да е същата марка? И не на последно място - цял живот съм била с алергия /предполагам от никел/ и никога не съм можела да нося, часовници, евтини бижута, колани и т.н. Бях загледала един с мн. добри мнения  в Амазон, но на едно от ревютата някой се беше снимал точнос обрив от него. Та някой, който принципно има такава алергия дали е успявал да носи такъв часовник и да не е пострадал?

Samsung Galaxy Watch4

# 526
  • София
Такааа, да се включа аз пак, моите дилеми и драми с нов смарт часовник приключиха. То при мен стана цяла драма наистина, след 2г и половина на Samsung Galaxy Watch 42mm, минах (за много кратко) на Samsung Galaxy Watch 4 LTE, след по-малко от 2 дни ползване го върнах.
Изгледах и изчетох 300 ревюта, мога да стана консултант в някой магазин! Бях се навила много на Samsung Galaxy Watch 5 LTE, нарочно 44мм корпус, че е с по-голяма батерия, но днес в магазина ме разубедиха и се прибрах с новия модел на Amazfit - GTS 4 (който ми беше план Б).
Телефонът ми е също Xiaomi, исках по-дамска визия, много функции, но и да не зареждам часовника всеки ден!

4-ката на Самсунг е пълна подигравка с потребителя, наистина супер функции, имаш мини телефон буквално на ръката си, но какъв е смисълът,  като повечето време ще трябва да е в зарядното (не издържа и 24ч с едно зареждане, без да го опъвам на макс, всичко на умерени настройки).
Сега ще видя с новия как ще е, дават го с доста по-дълъг живот на батерията.
Ако някой иска отзиви от тези 3 модела, мога и по-подробно. Wink

Здравейте, някой може ли да даде препоръка за хубав детски смарт часовник? Търся за дъщеря ми на 8г., която вече се прибира сама от училище, и искам да имам връзка с нея и да мога да виждам къде се намира.

Така, че точното позициониране е важно, също да е добра телефонията (силен звук), да има SOS бутон, да получавам известия, ако си махне часовника от ръката или излезе извън даден периметър... и относително издържлива батерия (поне 1 ден).
Търся мнение за такъв и аз. Но да уточня, че имаме MyKi Junior, след сменена батерия миналата година по това време, ами пак не може да издържи и 10 часа. Бях се засилила да купувам от Технополис XMART марката (50-60лв), но като разгледахме с мъжа ми спецификациите, че те батериите още по-слаби. Ако някой е ползвал такъв, ще се радвам да сподели.

# 527
Може ли повече подробности за Amazfit 4. Аз съм с 2ка и се чудя дали да не го сменя. Доволна съм от него, но съжалявам,че не взех модел с опция за разговори.

# 528
  • София
Може ли повече подробности за Amazfit 4. Аз съм с 2ка и се чудя дали да не го сменя. Доволна съм от него, но съжалявам,че не взех модел с опция за разговори.
Да го понося известно време и ще пиша. Simple Smile От 2 часа съм с него. Simple Smile
Аз също се спрях на 4-ката (от серията Amazfit), заради приемането на разговори. На стария Samsung може 2 пъти в месеца да го ползвам за водене на разговор, но си е удобно, особено, като шофирам и мъжо, или децата ми звъннат.
Засега впечатленията са ми много добри - след цялото разцъкване из настройките, дръпна от батерията само 2%. Grinning
Като минус отчитам (или по-скоро е плюс за Самсунг) - интерфейса на Самсунг е по-добър - напр. на Самсунг часовника, докато говоря с мъжа ми през часовника, му виждам и снимката (която е на контакта в тел.), на Шаоми само името се изписва.
Деактивирах си e-sim, това и NFC плащанията са, които липсват... Но, ако вземат догодина да пуснат нов модел с такива, сигурно ще им се навия пак на Шаоми. Wink

# 529
Благодаря, Аня Simple Smile

# 530
  • ВАРНА
Здравейте, моля за малко помощ. Съпругът ми решил да ме изненада и ми купил  Samsung Galaxy Watch 4, 42mm, LTE, Classic в бяло. Нито съм го виждала, нито пробвала преди това и резултатът е, че е огромен на моята ръка. Нямала съм досега Smartwatch за сравнение, най-големите ми часовници са 38мм. При Самсунга някак силиконовата каишка не се огъва добре и стърчи повече от извивката на ръката ми, получава се нещо като луфт. Не искат да го вземат обратно в А1 и съм в голяма чуденка какво да правя. Моля някой ако може да ми направи кратък разбор, има ли някакви супер функции, кое е най-полезното в него. Изобщо има ли някакви по-малки размери 38мм от някоя друга марка. Ако и с другите марки е такова положението, по-добре да го нося само по походи в планината, за градски условия е абсурд. Ако има нещо по-подходящо, по-скоро клоня да го продам и да взема друг.

https://www.emag.bg/chasovnik-smartwatch-samsung-galaxy-watch4-4 … earch-Action=view

# 531
  • в 1001-та нощ
Попитайте дали е възможно да го замените за обикновената версия - той е без този метален ринг отгоре и стои много прибран на ръката.

Носете часовника малко по-високо - не долу в края на китката - а нагоре в посока лакътя (не до лакътя - просто указвам посоката). Часовникът не трябва да хлопа, като гривна, а да бъде плътно прилепнал на кожата.

Основните функции са мониторинг на съня, стреса, пулса, кръвно налягане, ЕКГ, сатурация, проследяване на спорт, крачки, месечния цикъл и т.н.

Купил Ви е най-доброто възможно. Въпрос на дни е да свикнете. Важно е да го носите правилно. Каишката може да се смени, но умишлено е такава - за да прилепва плътно.

Настройте си какви нотификации да Ви показва - това е важно за живота на батерията. При мен с едно зареждане изкарва до 3 дни без да пестя енергия.

Тук можете да видите аз как го нося - малко по-нагоре и плътно на ръката, а не долу на китката  хлопащо, както се носеха часовниците едно време. Малкият модел е, който Ви препоръчах. Повече харесвам класика (Вашия), но и аз съм с много тънка китка и ми стои малко грубо. С малката каишка съм - S размер.На последната дупка го закопчавам долу, а горе (където е) - на втората.

Скрит текст:

Ако телефонът Ви е Samsung, интеграцията с теелфона е много добра.

# 532
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
morgana07, не мога да ти отговоря по другите въпроси, тъй като аз ползвам Fitbit, но ако все пак решиш да оставиш този часовник би могла да го направиш да изглежда по-елегантно с друга каишка.
https://www.amazon.de/-/en/s?k=samsung+galaxy+watch+4+armband&la … 2C202&ref=sr_pg_1

Аз се изкушавам често и имам за различни ситуации за моя Sense - арт, елегантни, спортни.
Скрит текст:

Добре, че поне наследникът му е съвместим с тях, че хич не ми се ще като дойде време за смяна да започна пак да наливам пари в каишки.

# 533
  • Бургас/Пз
За много години Simple Smile
Решила съм да сменям Полар Игнайт, който ползам в момента. Насочила съм се към Huawei gt3 pro, най - вече заради издпъжливата батерия. Колебая се между кожена и керамична каишка. По-скоро някой, който го има може ли да сподели дали керамичната каишка тежи и създава дискомфорт по време на тренировки. Притесняваме, че ще ми пречи, понеже няма да е плътно по ръката.

# 534
  • в 1001-та нощ
За да се ползва по предназначение със сензора - часовникът (който и да е) трябва да е плътно на ръката - независимо каква е каишката. Не бива да се носи, като гривна ниско и да хлопа.

# 535
  • Бургас/Пз
За да се ползва по предназначение със сензора - часовникът (който и да е) трябва да е плътно на ръката - независимо каква е каишката. Не бива да се носи, като гривна ниско и да хлопа.
Да, точно с така мисля и аз. Даже по твоя препоръка обърнах внимание как нося сегашния ми часовник. Но той е със силиконова каишка и нямам никакъв проблем да го стегна, колкото е необходимо. Преди малко мерих с керамичната каишка и ми казаха, че няма проблем да се махнат две части и да се стегне. По-скоро се чудя дали изобщо металните каишки могат да стоят стегнато по ръката.

# 536
За много години Simple Smile
Насочила съм се към Huawei gt3 pro, най - вече заради издпъжливата батерия. Колебая се между кожена и керамична каишка. По-скоро някой, който го има може ли да сподели дали керамичната каишка тежи и създава дискомфорт по време на тренировки. Притесняваме, че ще ми пречи, понеже няма да е плътно по ръката.

Ани, аз съм с керамичната версия. Не ми тежи,  не усещам неудобство. Фиксирахме я точно по китката ми и не хлопа. Предпочетох я пред кожената, защото лесно се почиства.
Кожата не ми се струва подходяща за спорт. Попива пот, не може просто да се измие с вода и сапун. На мен часовникът ми трябва и за плуване, а там кожата също ни ми изглежда подходяща.

# 537
  • Бургас/Пз
Благодаря, Ветрена, ти също си с малка ръка и ми беше полезно споделеното. Точно по твоите съображения и аз не искам кожена, въпреки че определено ми харесва повече, ако трябва да съм честна.

# 538
Благодаря, Ветрена, ти също си с малка ръка и ми беше полезно споделеното. Точно по твоите съображения и аз не искам кожена, въпреки че определено ми харесва повече, ако трябва да съм честна.

Ани, а дали нямат силиконови каишки - да си купиш и да я сменяш за трен?
Аз също много се колебаех между двата варианта и се чудех дали да не потърся силиконови каишки и да сменям за спорт, но не ми се ангажираше и с това и се отказах. Но пък ако нямаш против, е добър вариант.

# 539
  • Бургас/Пз

Ани, а дали нямат силиконови каишки - да си купиш и да я сменяш за трен?
Аз също много се колебаех между двата варианта и се чудех дали да не потърся силиконови каишки и да сменям за спорт, но не ми се ангажираше и с това и се отказах. Но пък ако нямаш против, е добър вариант.
Имат, даже в момента във Виваком е комплект със силиконова каишка. Обаче това не ми е вариант. Абсурд всеки ден да сменям каишка. Със сигурност ще се случва, но ще е отвреме навреме. Мерих и само Gt3, който е с 15г по-лек, но pro-то определено ми харесва повече.

Общи условия

Активация на акаунт