Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 834
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 465
Благодаря,ще погледна ревютата за нея също. Поне до 6цата нямат такова нещо в тяхното си приложение, в момента съм с нея. От въпросното приложение като цяло не съм възхитена де, откакто стана от MiFit на Zepp Life преди няколко месеца хич не се представя добре.
И аз не съм му фен нещо на новото приложение, иначе за mi fit 6 има вариант как да се сложи смарт аларма, но трябват third party apps което вие не искате да използвате и чак за 7ма серия има тази екстра пусната като опция в zepp life

# 466
Знам как става на по-старите и при мен точно така го използвам, тяхното си приложение почти не го поглеждам... Но за майка ми няма да е удачно, предпочитаме по-опростен вариант. Беше ми много полезно че на 7цата най-сетне са го добавили това, благодаря още веднъж.

# 467
Харесах Huiwei BAND 7, заради следенето на съня. Приложима ли е гривната с телефон Xiaomi и с кое приложение? Видях по нагоре  в постовете снимки, може менюто да е на български ли?

# 468
Huawei health или здраве като напишеш и ти излиза.Разцъкай приложението и виж дали ще тръгне на ксиомито,би трябвало нали е с андроид.Аз съм от няколко дена с нея,доволна съм.Пипната е и на визия и софтуерно,има си бг меню да.Този път заложих на розовата,нежно е на цвят,допада ми.

# 469
Здравейте,някой може ли да помогне?Имам смарт часовник на Ticwatch C2+и от скоро си смених телефона с Huawei Nova 9.Тегля си приложението на Os wear , с което работи часовника на стария телефон,обаче греда.Не мога да се свържа с новия телефон,изписва че не се поддържа приложението на OS wear by google  в моя регион.Иииии вече съм се отчаяла,че няма да успея да го свържа.Предварително благодаря на всеки отзовал се 🙂

# 470
  • в 1001-та нощ
Вероятно, защото телефонът не поддържа услугите на Google, а приложението ги ползва.

# 471
Вероятно, защото телефонът не поддържа услугите на Google, а приложението ги ползва.
Най-вероятно,клонирах всичко от стария телефон и през Gspace. тръгнаха всички приложения,само това не успя.Дано някой ме зарадва с нещо,което не съм пробвала и успея да го свържа.

# 472
  • в 1001-та нощ
Пробвай с Huawei Health от телефона Simple Smile

# 473
Пробвай с Huawei Health от телефона Simple Smile
И това пробвах,но не става.За съжаление нямало как да се свърже 😣

# 474
  • в 1001-та нощ
По такива причини - липса на услугите на Гугъл, доста хора не си купуват телефони Huawei. Много приложения и услуги са базирани на тях.

# 475
  • Пловдив
 Някой с мнение за смарт часовникът Fit Watch 5910 ?Изглежда с добри параметри за цената си.

# 476
Здравейте  купих си Appe watch 7  избрах бял цвят
https://istyle.bg/apple-watch-series-7.html?color=3324&confi … MlTsaAopNEALw_wcB

# 477
Преди няколко дни видях наживо Huawei watch GT 3 Pro и сериозно се замислих да заменя моя добър стар Apple Watch 4 с него.
Силно ме впечатлиха дизайнът (керамичната версия) и продължителният живот на батерията.

***************************************************************************************************************

А този Huawei изглежда много, много добър... Някой има ли вече лични впечатления или мнение за него?

Взех си го!
Но не пРо версията, а обикновената GT 3.

Хем много обичам големи часовници, но Про- то ми дойде идея вповече, направо имах чувството, че циферблатът излиза извън китката ми.

Първи впечатления- отлични.
Относно батерията- като го включих, имаше около 60+ % остатъчен заряд, сложих го да се зарежда едва на 6- ия ден някъде след това.

# 478
Тили честито много е красив!

# 479
Цитат
Взех си го!

И аз, и аз 🤩
Честит да ти е, Тили, с удоволствие да си го ползваш.
Аз не изтърпях и се сдобих с часовника 3-4 дни след моя пост по-горе. Керамичната версия си взех и след две седмици употреба мога да кажа само хубави неща! Батерията наистина е много издръжлива, зареждам го веднъж на 4-5 дни, когато записвам тренировки ежедневно и на 6- когато имам почивни дни. Проследяването на съня е чудесно, на тренировките - също, въпреки че ми отчита по-малко изгорени калории от Apple, но не му се сърдя 😊
Моята китка също е малка и часовникът ми стои малко големичък, но пък аз винаги съм носила малки часовници, а съм се заглеждала по големи, та се метнах на големия този път 😂

Общи условия

Активация на акаунт