Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 788
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте, имам iphone и искам да си купя apple watch с е-Sim. Дългогодишен клиент съм на А1 и много ме озадачи забележката в техния сайт, че НЕ поддържат е-sim за Apple watches !!!
Ако някой е компетентен по въпроса и се е сблъсквал с това, моля да сподели. Каква е причината на самсунг да поддържат, а на епъл не. Дали скоро ще бъде въведено поддържането на е-сим. Замислих се дали е възможно да не е актуализирана и формацията им Rolling Eyes

Мисля, че тази информация не е актуална.
С iphone съм и с apple watch. Доколкото ми е известно, в телефона ми вече няма физическа карта. Ако това се има предвид под е-Sim, защото не съм чак толкова наясно с новостите. Лятото с мъжа ми посетихме А1 и тогава нещо направиха на телефоните ни и физическите карти ми ги дадоха да си ги прибера.
Благодаря за споделянето! Да, това е е-сим, да няма физическа сим-карта. Но моят въпрос е за часовник на епъл. Защото не всички модели имат е-сим. И за тези, които имат,  А1 не поддържат опцията като оператори. А моята идея е да мога да ползвам часовника независимо от телефона т.е. ако не съм си взела телефона, да мога да получавам обаждания, съобщения…
Интересно защо А1 по тяхна инициатива са ви заменили физическите сим с е-сим?
Аз също скоро в началото на октомври ходих да подновя дог-р на дъщеря ми и ми предлагаха и за мен нова оферта, която аз отказах, защото целта ми беше друга. Но никой от служителите не предложи и не попита какви модели телефони имаме , че да предложи замяна на сим. Имало е някаква причина при вас за да го направят. Ако сте искали телефон с две сим карти, това е едната причина - едната да е електронна и да може да си сложите втора физическа. Така телефона е с две сим карти. А плащахте ли за е-сим замяната?
Извинявам се, че се отклоних от темата.

# 496
Pepita HD, не беше по инициатива на А1. Пътувахме до Турция и тогава отидохме да ги сменят. Не знам защо. ММ така каза, че трябва да направим.

Не разбирам много от тези неща.
Часовникът ми приема разговори, когато телефона е наблизо.
Нямам представа дали може да има опция да се ползва независимо от телефона и какви са условията за това.

# 497
  • в 1001-та нощ
Часовниците принципно са два вида - едните са само с Bluetooth връзка с телефона. Това, означава, че двете устройства трябва да са близо, за да има връзка между тях. Има и LTE часовници, които могат да функционират самостоятелно, без телефон наблизо. Обичайно са по-скъпи.

# 498
  • София
Привет! Има ли някой със смарт часовника на Samsung Galaxy Watch 42mm rose gold, ето този и дали успява да плаща с него безконтактно?
Моят го имам вече 2г и половина, но наскоро открих, че имам NFC (мислех, че само LTE моделите имат), обаче не успявам да го настроя. Т.е. включен (активиран) ми е NFC на часовника, но не намирам самото приложение Google Wallet в часовника, а го виждам само в телефона. Писах на съпорта им, сигурно им писна вече от мен...

# 499
  • в 1001-та нощ
Този часовник е с операционната система Tizen, не работи с гугълски приложения и може да се плаща само със Samsung Pay, което не работи в България.

В България може да се плаща с новото поколение часовници - Watch4 и Watch 5, които са с WearOS 3, операционната система на Гугъл, разработена съвместно със Самсунг. Там има достъп до всички приложения в Google Play. След като се инсталира нещо на телефона, то автоматично се инсталира и на часовника и обратно. С унифициран интерфейс са и т.н.

# 500
Алена, благодаря за това разяснение за часовниците. Много ми беше полезно! 👌💐

Последна редакция: пт, 28 окт 2022, 04:54 от Lale_Lili

# 501
Аз лично не използвам много такива смарт часовници, защото не са обичам да нося. Използвал съм само apple watch и честно казано наистина съм доволен.

# 502
  • София
Този часовник е с операционната система Tizen, не работи с гугълски приложения и може да се плаща само със Samsung Pay, което не работи в България.

В България може да се плаща с новото поколение часовници - Watch4 и Watch 5, които са с WearOS 3, операционната система на Гугъл, разработена съвместно със Самсунг. Там има достъп до всички приложения в Google Play. След като се инсталира нещо на телефона, то автоматично се инсталира и на часовника и обратно. С унифициран интерфейс са и т.н.
Много благодаря за отговора! И жалко,
Скрит текст:
поне от съпорта на Самсунг да не ми бяха губили времето! Няколко дни разяснения и сума мейли инструкции, като още в началото им писах кой ми е модела на часовника. Отделно колко време загубих из настройки на тел. и часовник... Също на сайта им има цяла страница инструкция как да се инсталира и ползва на часовника Samsung Pay, те на мейла ми пишат за Google Pay и съвсем ме омотаха - като им обърнах внимание: в БГ Samsung Pay не работи - ами махнете го от бълг. сайт като не работи за страната!

# 503
  • в 1001-та нощ
Аз два пъти съм писала до Самсунг България - много им е unfriendly всичко по съпорта на сайта, отговорите са мега неадекватни, то бот да сложат - пак ще върже 2 изречения в смислен текст ...

# 504
  • София
В крайна сметка си поръчах Galaxy 4 с LTE. След много размисли дали да си остана със сегашния (мноооого си го харесвам на външен вид, отделно ми е сантиментален подарък), дали да мина на Xiaomi (за по-добра връзка с телефона - обаче цветовете на кръглите не ми допадат), ревютата на Galaxy гледах, гледах и на Huawei дамския в Технополис как ми стои на ръката, ами пак на Самсунг се спрях, дано съм доволна от визията. Wink Grinning За новите функции ще ми харесат, то това ме спечели.

# 505
  • в 1001-та нощ
Много добър избор 👌 Честито 😊
Наслади му се 😚

# 506
  • София
Много добър избор 👌 Честито 😊
Наслади му се 😚
Благодаря! Heart Утре трябва да е при мен. Simple Smile

# 507
  • София
Здравейте, интересувам се от мнение за този часовник https://www.emag.bg/chasovnik-smartwatch-garmin-venu-2s-tundra-c … hWS4ewtUh8TUTda2w ( Часовник Smartwatch Garmin Venu 2S). Имате ли наблюдение дали добре комуникира с iPhone?

# 508
  • Варна
Здравейте, интересувам се от мнение за този часовник https://www.emag.bg/chasovnik-smartwatch-garmin-venu-2s-tundra-c … hWS4ewtUh8TUTda2w ( Часовник Smartwatch Garmin Venu 2S). Имате ли наблюдение дали добре комуникира с iPhone?
Часовникът е уникален,от почти година го ползвам непрекъснато и съм много доволна.Мери непрекъснато стрес,пулс,батерия на тялото,фази на съня,кислород в кръвта,изгорени калории,дишане...Измерванията са изключително точни,сравнени с пулсомер и апарат за кръвно,голям плюс за мен е,че поддържа плащане с едно докосване.Получава съобщения от телефона,могат да се отхвърлят обаждания от него,единствените минуси за мен са,че не може да се провеждат разговори от него и не особено издръжливата батерия.Аз зареждам всеки ден,което всъщност е нормално,предвид всички измервания,които прави непрекъснато.Има always on display,което също хаби батерията.Този вариант стои много красиво на дамска ръка,тъй като не е прекалено голям. За мен лично,като изпробвала доста смарт часовници/имала съм Самсунг уотч,актив 2,самсунг 3,4,фитбит/,това е един от най-добрите часовници в момента и си заслужава парите.

# 509
  • София
Всичко звучи страхотно, но не мога да повярвам, че батерията му държи ден…За точно този модел ли става въпрос или по принцип за марката?

Общи условия

Активация на акаунт