Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 661
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 540
  • На изток от Ада
Взех galaxy watch 4 40 mm .харесвам го

# 541
Мъжът ми е с 3 про и кожена каишка от няколко месеца,тренира си усилено няколко спорта.Захаби ли се просто я сменя,и с двойката беше така на около 4-5 месеца.Харесва му кожената,металната е по масивна и тежка нормално,моят си е силиконов,само цветовете сменям.Та си е до вкус и предпочитания.Пробвайте,при нужда сменете.

# 542
  • Бургас/Пз
Лещичка, благодаря ви.
Тъпото е, че в магазина на Виваком казаха, че не могат да го стеснят, за да го премеря, а трябва аз да го занеса на часовникар.

# 543
Ами специфично е нормално,моят също при часовникар си сменя каишките,трябва си едно като тънко шило не знам как се казва 🙄.Иначе моят е с друг принцип и лесно си ги сменям сама,но са само силиконови на моя модел.

# 544
Лещичка, благодаря ви.
Тъпото е, че в магазина на Виваком казаха, че не могат да го стеснят, за да го премеря, а трябва аз да го занеса на часовникар.

Не е необходимо да се носи на часовникар. В кутията има приспособление, с което лесно и бързо се махат или добавят сегменти. ММ си справи със задачата, но и аз бих могла. Сигурно не им се е занимавало в магазина или просто нямат право да извършват такива проби.

# 545
Очаква ли се тази година да излязат други часовници с възможност за провеждане на разговори? Чудя се да изчакам ли или да грабна един Хюавей, макар да ми идва твърде мъжки.

# 546
  • Бургас/Пз
Очаква ли се тази година да излязат други часовници с възможност за провеждане на разговори? Чудя се да изчакам ли или да грабна един Хюавей, макар да ми идва твърде мъжки.
С huawei gt3 pro 43mm,който е дамски не могат ли да се провеждат разговори??

# 547
  • София
Здравейте,
за Коледа подарих на баща си Amazfit Bip 3, но в книжката няма инструкции на български език. Потърсих в интернет, но не успях да намеря докумен или клипче на бг. Дали някой от вас е намерил нещо на български?

# 548
То и с GT2 могат да се провеждат разговори стига телефона да е в обхват.

# 549
  • Бургас/Пз
То и с GT2 могат да се провеждат разговори стига телефона да е в обхват.
Да, точно заради това се зачудих на въпроса

# 550
  • в 1001-та нощ
С дамския GT2 не могат да се провеждат разговори. Само с мъжкия може. Тя пита вероятно за Huawei Watch 3, който е съвсем различна серия и няма дамска версия. Той единствен поддържа и eSIM.

# 551
  • Бургас/Пз
Благодаря, Алена

# 552
С дамския GT2 не могат да се провеждат разговори. Само с мъжкия може. Тя пита вероятно за Huawei Watch 3, който е съвсем различна серия и няма дамска версия. Той единствен поддържа и eSIM.
Въобще не знаех, че има дамски GT2. Аз съм супер доволна от "мъжката" версия. Има всичко, което искам вкл. и тел. обаждания при обхват на телефона. А обхвата е дооооооста добър, получавам обаждания през няколко помещения на 20-30 м разстояние от апарата. Друг много голям плюс е зареждането веднъж на 10-14 дни при мен и факта, че е със закалено стъкло и титаниев корпус, при което за година и половина ползване няма нито една драскотина. Не искам да се сещам предишните ми смарт часовници на какво приличаха след година носене.

Но както и друг път е споменавано двойката и тройката са със различни операционни системи и е съвсем естествено GT3 да е с повече екстри.

# 553
Здравейте търся смарт часовник с Gps и възможност да се провеждат разговори от него с по малък диаметър.В момента имам Amazfit Verge Lite много ми е удобен но не може да се говори през него.

# 554
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Здравейте, аз съм в дилема между WATCH SAMSUNG GALAXY WATCH4 CLASSIC и HUAWEI WATCH GT3 LEATHER 42 MM.Много се е писало за тях като чета, но не мога да се реша.Наистина ли на Самсунга батерията пада за ден-два?
Мъжа ми е с Huawei GT2 и го зарежда буквално на 10 дни, а 46мм ми идва сякаш много голям като размер.

Общи условия

Активация на акаунт