Отзиви за фитнес гривни и smart watches

• 177 666
  • 1 260
  •   1
Отговори
# 840
  • На изток от Ада
Кайшката на Самсунг watch 4 вече втори път ми зачервява котката. Искам да купя друга? Идеи
nasito8988
Видяхте ли тези?

https://a.aliexpress.com/_mr6QCHi

https://a.aliexpress.com/_mso3yJA

https://a.aliexpress.com/_mqX66og

https://a.aliexpress.com/_mOVY1Vm

От утре(8 януари) започват намаленията в Али-то, ако желаете да си вземете нещо от там!
те без пари, ММ преди не искаше от Али . Гледах в ебей .

# 841
Aз си купувам от Shein за apple watch se, сигурно има и за Samsung моделите.

# 842
 Здравейте! Знаете ли къде могат да се закупят допълнителни звена за керамичната верижка на часовник Huawei Watch GT3 Pro 43mm Ceramic?

# 843
  • в 1001-та нощ
Попитайте в сервизния център на Huawei на Леге 6 👌

# 844
Попитайте в сервизния център на Huawei на Леге 6 👌

Благодаря Ви!

# 845
  • На изток от Ада
Някой да ми предложи часовник, да мери крачките правилно... И батерията да държи поне няколко дни ...
Имам Самсунг уатч 4 ми не ме кефи , батерията пада за Ден! Ден и половина...
Нещо на amazfit ,Xiaomi  ....
Samsung го взех за кръвно,но нямам тел на Самсунг вече...
Бюджет около 100лв до 200

# 846
От година и 4м ползвам Amazfit gts. В началото батерията държеше по 5-6 дни. Според мен мери крачките коректно, но няма опция за приемане на обаждане. От около месец батерията пада за макс 2 дни без да съм променяла нищо като опции в ползването му. Като цяло съм доволна и освен батерията нямам други забележки. Купих го за 170лв.

# 847
Ей заради тая досада отначало се бях насочила към смарт часовник, но като се замислих колко и ще му ползвам повечето функции, набързо се ориентирах към фитнес гривна Grinning Основно за крачки, сън, пулс и прочие, плюс смарт алармата и прочие елементарни неща, не търся да плащам с него или да говоря през него - ами то щеше да е здрав пръст да си вържа ако бях взела часовник. На гривните батериите държат по много по-дълго, при всички показатели сложени на максимално често измерване и при безброй нотификации на ден при които и вибрира, я зареждам на повече от седмица. Има и режими при които би изкарала над 10 дни, зависи кой какво и колко следи.
Ако трябва да зареждам всеки ден или през ден, сигурно ще я зарежа... или ще забравям да си я сложа пак на ръката и ще има да си виси на зарядното Grinning

# 848
  • На изток от Ада
Aз и на redmi smart band 7 се чудя . В Кауфланд е 60лв сега

# 849
Аз съм с Xiaomi Smart Band 7, не знам каква е разликата и има ли такава, но съм с малко смесени чувства... С предишните техни използвах друго приложение, не тяхното. Със сегашната не можах да го подкарам, то не се ползва с подкрепата на официалните разработчици Grinning Но пък тяхното хич не ми допада, много сакато са го направили. Ако знаех че ще трябва да карам с него, сигурно нямаше да си купя точно тази гривна, разглезила съм се с по-удобния и подробен интерфейс на приложението което използвах преди.
И си има същия проблем както и по-старите им модели - първите няколко крачки не ги отчита, почва да брои след тях. Случва се да шавам по малко из стаята от време на време, но след малко да ми се размрънка че съм се заседяла цял час, точно заради това.
Като изключа тези две неща, други оплаквания нямам. Извън тези първи крачки които не признава хич, си ги брои според мен вярно. Съня също смятам че вярно го отчита, 7цата им е и първата която има смарт аларма в тяхното си приложение, предходните нямаха и аз и затова си бях сложила още едно приложение.
Пулс и сатурация поне аз като съм сравнявала мерят вярно, сравнявала съм с оксиметъра който ползва лекарката ми, а за нея не считам че би си взела нещо ненадеждно.
Има една камара спортове заложени, за тях не мога да кажа как се справя защото не ползвам тези режими.
Каишки се намират евтини из китайските сайтове всякакви видове - от различни материали, цветове, с различен вид закопчаване. Простите силиконови са буквално по 1-2-3лв, има и метални и кожени за който търси по-различен вид от гумена каишка. Аз обикновено имам по няколко цвята от обикновените силиконови, сменям ги като ми омръзнат или заради специфичен цвят дрехи.
Заради тъпото им приложение, вероятно следващата ми гривна ще е от друга марка, но не бързам да я сменям, върши си ми работа и така.

# 850
  • На изток от Ада
2 приложения са mi fitness zepp
Същото е иначе...

# 851
В Zepp няма смарт аларма на която държа, иначе мисля че имаше някоя и друга опция в повече от MiFitness. Приличат си де.
Не ме радват особено ама каквото - такова. Скоро я взех и няма да я сменям точно сега, ще си я понося.
Сега, това че мрънкам, то не е сигурно и на друга марка колко биха ми допаднали, както казах аз се бях разглезила с Notify&Fitness а то е вече в друга лига откъм удобство и информация

# 852
  • Пловдив
Huawei Watch Fit Mini имам го от година и три месеца :отчита крачки, позвъняания, съобщения, батерията държи седмица,алрма,отхвърлям повиквания и е с кожена каишка,става за тясна китка. Не може да се говори. Аз съм доволна взех го за 150 лв

# 853
Какво е смарт аларма?

# 854
Какво е смарт аларма?
Започва да следи фазите на съня известно време преди заложения час за събуждане. Със сегашното е 10 минути, на предишното ми приложение и по половин час съм слагала. "Дебне" в този период фаза на лек сън и те буди тогава. Естествено, ако не засече подходящ момент докато стане време, просто ще се включи алармата в указания час, но досега поне не съм имала такъв случай. Много държа на това нещо, супер лесно се събуждам така и по-малко ми тежи ставането сутрин.

Общи условия

Активация на акаунт