Отговори
# 135
ДаниHug Heart EyesДиди Hug Heart Eyes

Нашите са заминали.. Първо ще отидат в Хюстън при семейството на Керем явно, после Маями, Сан Франциско..

Ама косата му е направо трепач hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сладур! Heart Eyes Heart Eyes

Реакцията на феновете за тримесечното отсъствие на Керемчи.. Joy Joy Joy Joy Joy

# 136
Лили, Керемчи ще да е спал през целия полет и затова му стърчи косата! Намачкала се е! Laughing

# 137
Дани, снимката е споделена от служител на  летището в Истанбул, явно се е успал и не е успял да си оправи косичката милият..

Хади още СерКер, този път хванати за ръце.. Ама демек тези млади хора много обичат да са пред фотообективи и камери, я! Виж, сега пък явно са им платили да ги снимат така в гръб Joy Joy Joy Joy Joy Joy И явно казват: Снимайте ни, ама така че все едно ние си нямаме хал хабер от това.. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 138
Лили, права си, големи позьори, а прегърнати, а за ръце, а в профил, а в анфас. Забогатяха ей, забогатяха!

Ой, милият, той рошав още на тръгване, пък аз помислих, че на пристигане. Ама трябваше да се досетя, той служителят хич не прилича на американец, ама аз нали само нашто гледам.

# 139
Добро утро мили момичета Hug Hug
Скрит текст:

Като няма нови снимки,ще го караме на колажи Joy - подругите веднага го спретнаха нашто момче Heart Eyes

и Серка да ни попее Laughing Laughing

Хубава сряда  Hug

# 140
Добро утро   Hug Heart Eyes

Хубав ден ви желая с тази великолепна песен в съчетание с тези прекрасни влюбени Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 19 ное 2015, 08:33 от elena_bgsf

# 141
Добро утро, мили момичета!

Ели, благодаря отново за музикалния поздрав! И Фериде, и Кямран - наслада за очите! А таз Лиска направо ме омагьоса със зелените си очи!

# 142
Добро утро, мили момичета!

Ели, благодаря отново за музикалния поздрав! И Фериде, и Кямран - наслада за очите! А таз Лиска направо ме омагьоса със зелените си очи!

Дани Hug "Всяка прилика с действителни лица е случайна "   Joy Joy Joy

# 143
Привет Hug Hug Hug
ЕленаHug Heart Eyesблагодаря за музикалните поздрави! bouquet bouquet bouquet Много харесвам песните на Махсун Кърмъзъгюл, а филмите, които прави винаги ме карат да плача на глас.. Sad Sad Sad Sad
Дани Hug Heart Eyes
Ето и един поздрав от мен..

Май споменахте някакви зелени очи, за тези ли става въпрос  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Малеееее, като се сетя, че не харесвах абсолютно мъже със зелени очи ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Нека да сложим и ръчичките прекрасни Peace Peace

Да не забравим и усмивката сладка Laughing Laughing Laughing

И прическата му да оправим Wink Wink

Хади буюурун и един шапширик.. Ама що ми се струва, че Керемчи е имал някаква татуировка на гърдите си newsm78 newsm78 newsm78

# 144
Добро утро момичета Hug

Скрит текст:

Лили Hug след този обстоен анатомичен разбор на Керемчи слагам едно оченце,да не му е уроки Laughing

# 145
Eх, че пусто в темата ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ама в следващите два-три месеца явно ще е така.. Thinking Thinking Thinking
Елена Hug Heart Eyes, сложила си кафенце, за което ти благодаря, също  и камъче против уроки, но на мен ми липсва музикалния ти поздрав тази вечер.. Sad Sad Sad

Нова фотка на наш Керемчи.. Докато е бил в Муула, Гьокова е плавал с каяк Peace Peace На мен ли така ми се струва или Керемчи с греблото е снимал селфито.. newsm78 newsm78 newsm78

Йозгюр Джейлян е пуснал снимката в инстаграма си с думите: Perspective is everthing.
The way you look at things in life are very important, it's all up to you..

Преводче, плиийз Praynig Praynig Praynig

https://instagram.com/p/-TGZutL2QA/

И разбира се момчето ни е лайкнало снимката Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Уауууу, замръзнало ни е момчето, я cold cold

# 146
  • Яко в Матрицата...
Eх, че пусто в темата ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ама в следващите два-три месеца явно ще е така.. Thinking Thinking Thinking
Елена Hug Heart Eyes, сложила си кафенце, за което ти благодаря, също  и камъче против уроки, но на мен ми липсва музикалния ти поздрав тази вечер.. Sad Sad Sad

Нова фотка на наш Керемчи.. Докато е бил в Муула, Гьокова е плавал с каяк Peace Peace На мен ли така ми се струва или Керемчи с греблото е снимал селфито.. newsm78 newsm78 newsm78

Йозгюр Джейлян е пуснал снимката в инстаграма си с думите: Perspective is everthing.
The way you look at things in life are very important, it's all up to you..

Преводче, плиийз Praynig Praynig Praynig

https://instagram.com/p/-TGZutL2QA/

И разбира се момчето ни е лайкнало снимката Peace Peace

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Уауууу, замръзнало ни е момчето, я cold cold

Привет момичета!  Hug Hug Hug

Сколасах да ви изчета най-накрая, фотосесията на Керем е с много хубава Heart Eyes

Лили Heart Eyes Heart Eyes, преводче Peace

Перспективата е всичко. Начинът, по който гледаш на нещата в живота, е много важен, всичко зависи от теб...

# 147
"Перспективата в живота е всичко. Начина по който гледаш на нещата в живота е много важен,всичко зависи от теб. "         Лили........................ Hug Hug Hug Hug  олума го преведе...... Peace   Хубава вечер на всички....... Hug Hug Hug Hug

# 148
Добра вечер Hug

Лили тъкмо щях да слагам снимката с каяка и се чудех къде ли се е озовал нашия и ти си пояснила всичко Hug  Heart Eyes
Преводчето вече направено Peace
тази май сега е излязла ?

Остава поздрава Heart Eyes Heart Eyes Една жена,на която се възхищавам -канадка, обикнала и останала в Турция да прави музика!!!

# 149
РенкаHug Heart Eyes БойчеHug Heart Eyesблагодаря ви за превода, милички!
Бойче, благодари от мое име на олума си bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Елена, благодаря за музикалния поздрав! Жената разказва как са дошли в Булгаристан и са намерили стари плочи с музика от 50 години.. С какво голямо вълнение говори за музиката, в която се влюбила явно.. Peace Peace

Заповядайте по един Кълъч чичек Peace Peace Peace

Общи условия

Активация на акаунт