Отговори
# 150
Здравейте, мили момичета!

Снимката с каяка е разкошна. Лили, май си права, селфи с гребло вместо със селфи стик.
Керемчи "разпарчадисан" е много сладък! И цял е много сладък! Да почива, че да идва да се снима вече!

Благодаря на всички за всичко!

# 151
Дани Hug Heart Eyes

Хади буюурун и един Керемчи с колело..  Peace Peace Peace Време е за планинско колоездене.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 152
Лили Hug
Направо ги ловиш във въздуха Laughing Laughing Благодаря  bouquet
 Peace само да добавя- имало текст под снимката според подругите Laughing
"Когато обществото говори всички хора слушат, когато горите говорят слушат само мъдреците"

Последна редакция: пт, 20 ное 2015, 20:57 от elena_bgsf

# 153
Лили Hug
Направо ги ловиш във въздуха Laughing Laughing Благодаря  bouquet
+1 Страшна е, нали! Hug И тази снимка е много хубава, това слънце, небе, зеленина и скали! И ... мъжа с колелото!

Ели, чудесна музика за сутрешно настроение! Много сладки Йиит и Сибел!

И на всички мили момичета, добро утро и хубава събота!

# 154
Дани, момичета  Hug  wavey

# 155

Привет  Hug Hug Hug да изпием по едно следобедно кафенце  Laughing
Не знам защо ама имам чувството,че Керем се готви за Сървайвър  Stop Mr. Green
Момичета  Hug Hug Hug

# 156
Ясеминка Heart Eyes

# 157
Много хубава Ясеминка!

Диди, много са сладки Селин и Али, видях ги в подписа ти! И аз ги загледах! Номинирани са за Златна пеперуда за най-хубава двойка заедно с други мои любимци Дефне и Йомер.
http://turkseriesnews.blogspot.bg/2015/11/42-altn-kelebek.html

# 158
ДаниHug Heart Eyes ДидиHug Heart Eyes Ели Hug Heart Eyes

Мави пусна преди малко тези снимки..

Коментар под снимката на Керем: Купувам всичките си дрехи от вас и наистина съм много доволен, особено, дрехите, които е избрал Керем са много хубави.. Peace Peace Peace Peace

От времето на ШМ, но споделена сега Peace Peace

# 159
Добро неделно утро  Laughing Hug

Скрит текст:

За снимките от Мави бих сложила коментар  и това,че много благородно завиждам на Серка за страхотната фигура Heart Eyes Joy Joy
И един обрулен от вятъра Керемчи в унисон със софийското време- как не ни е отнесло още - незнам hahaha hahaha

Не мога да не споделя тази абсолютна красота и песен изпята от моето момиче love001

# 160
Привет в този тъй ветровит и още толкова топъл есенен ден! Hug Hug Hug
Елена, Hug Heart Eyes благодаря за кафенцето, за Керемчи в есенни багри и за страхотния музикален поздрав. bouquet bouquet bouquet Фахрие пее много добре на френски, произношението й е много добро, явно с френския е на ти Peace Peace Peace

Заповядайте един Керемчи, каращ колело и плаващ с каяк.. Peace Peace

https://instagram.com/p/-YVh7dr2aW/

Разбира се без поздрав с вдигнат палец не може Laughing Laughing Laughing Laughing

# 161
Лили  bouquet
Ми много добър Керемчи и в гребането и колоезденето bowuu bowuu Дано,не се окаже,както мисли и Диди,че се готви за Сървайвър Praynig Laughing

Днес нашето момиче Ханя има рожден ден! Да ни е жива и здрава и отново с Керем в общ проект,ако може Praynig И то по-скоро   newsm59

# 162
Добър вечер!

Честит рожден ден на Ханде да е жива и здрава и много успехи и желая  Peace

Утре става една година от както ШМ започна разбира се мен носталгията ме тегли жестоко  ooooh!

Дани сус,че така съм се запалила,че направо и аз не знам  hahaha много ги харесвам Али и Селин  Whistling

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 163
Елена,  Heart Eyesне искам Керемчи да участва в Сървайвър.. Не обичам такъв формат предавания.. Naughty Naughty Naughty
Диди,  Hug Heart Eyesрадвам се, че си успяла да намериш друга екранна двойка, с която да се вълнуваш..  Peace Peace Peace
И мен ме е обхванала носталгията по ШМ, повтарям си епизодите пак и за пореден път се уверявам, че Кюбра си  е била пълна егоистка.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да й е честит рождения ден на Ханденце.. newsm59 newsm59 newsm59 Желая й да е винаги така усмихната и лъчезарна, професионалните й успехи да се множат..
Бих желала да играе във филм с Керем, но не и в сериал..  Laughing Laughing Laughing

Ханде пусна тази снимка в инстаграм, пък наш Керемчи си я лайкна.. В туитър пак се водят словесни битки относно този лайк на Керемчи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Керемчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 164
Елена,  Heart Eyesне искам Керемчи да участва в Сървайвър.. Не обичам такъв формат предавания.. Naughty Naughty Naughty
Диди,  Hug Heart Eyesрадвам се, че си успяла да намериш друга екранна двойка, с която да се вълнуваш..  Peace Peace Peace
И мен ме е обхванала носталгията по ШМ, повтарям си епизодите пак и за пореден път се уверявам, че Кюбра си  е била пълна егоистка.. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Да й е честит рождения ден на Ханденце.. newsm59 newsm59 newsm59 Желая й да е винаги така усмихната и лъчезарна, професионалните й успехи да се множат..
Бих желала да играе във филм с Керем, но не и в сериал..  Laughing Laughing Laughing

Ханде пусна тази снимка в инстаграм, пък наш Керемчи си я лайкна.. В туитър пак се водят словесни битки относно този лайк на Керемчи hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Керемчи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Немога да не кажа....................ЧРД.............да е жива и здрава................ Peace   Словесни битки.................. Joy Joy Joy Joy Joy  техния живот и живота на феновете................. Thinking  две различни планети.................. Peace Joy Joy Joy Joy Joy   

Общи условия

Активация на акаунт