Отговори
# 165
Добро утро мили момичета Hug
Ако още не сте пили кафенце  food010  Buyrun   Laughing
Скрит текст:

На който му липсва Керемчи

И на който му липсва вятърът .......

# 166
Добро утро, милички!

Благодаря на всички за всичко споделено! В Керем има една смелост, която много ми харесва. Не се страхува да лайкне снимка на момиче, с което е работил и за което много са имали подозрения за връзка. Браво на него!

И аз като Лили не обичам формати като Сървайвър, Биг брадър и прочие. В тях хората влизат с някакъв имидж и почти винаги излизат със съсипана репутация. Градят име толкова години и за миг го рушат. Поне в България е така де. Сървайвър е по-милостив към репутацията на хората, но Биг Брадър е направо месомелачка.

Диди,
Скрит текст:
аз съм много впечатлена от играта на Толга. Толкова е истински. А в комплект със Селин, нямам думи...

А за новата реклама и красивото пеене на Фахрие нямам думи направо!

Хубав ден от мен!

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 10:22 от Дданни

# 167
Здравейте, момичета! Hug Heart Eyes Благодаря ви за всичко пуснато - страхотни сте! Hug Heart Eyes bouquet

Значи Керем и Серенай са заминали - ами, да им пожелаем приятна почивка и да се завърнат с нови сили ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Всички неща, които пуска Керем и виждам напоследък - тренировки и т.н., мен също ме водят до мисълта, че се подготвя за Сървайвър ... Дано обаче греша! Praynig

И аз като Лили не обичам формати като Сървайвър, Биг брадър и прочие. В тях хората влизат с някакъв имидж и почти винаги излизат със съсипана репутация. Градят име толкова години и за миг го рушат. Поне в България е така де. Сървайвър е по-милостив към репутацията на хората, но Биг Брадър е направо месомелачка.

+1 Peace

И да пусна Йиит Кълъч, на тази дата преди 1 година е започнал "Въпрос на чест" ... Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 ное 2015, 15:03 от Анонимен

# 168
А тези гифчета ги направих още, когато бекстейджа излезе, но успявам да ги пусна едва сега ... Embarassed

# 169
Привет! Hug Hug Hug
Момичета Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Габи страхотни са  Heart Eyes

Дани,
Скрит текст:
И аз много го харесвам някаква лекота се усеща в играта му не знам до коя серия си,но аз гледам от 1 епизод и тая работа с колана толкова ме натъжаваше и какво излезна сега,че толкова години унижение от Халюк са били напразно ли  ooooh!
Тепърва чакам великата драма
Cry

И измина една година от ШМ  Cry
Сериала който ни разтърси до основи аз най-вече ще помня ето това приятелство

# 170
Диди,
Скрит текст:
Изгледах излъчените серии на маратон, защото го почнах скоро, и сега чакам серията всеки понеделник. Права си, интригата се заплита около всички персонажи. На мен ми харесва, че всички сюжетни линии са интересни, няма такива, които искам да прескоча с мишката. Много харесвам играта на Халюк и Гюнеш също.

ШМ - винаги си спомням за въздействащата музика на филма. И досега снимки и гифчета от него силно ме вълнуват! Харесва ми тъжния поглед на Йиит!

# 171
Момичета Hug , Габи отново чудесни гифтчета Heart Eyes bouquet

Днес сме имали годишнина! Чувствам се щастливка,че попаднах на сериала! Изключително удоволствие е да гледаш "великолепната петорка" Laughing

Тези двамата обаче ми взеха сърцето Kissing Heart

# 172
Ели и за мен е така  Cry Cry Cry

# 173

Незабравими и някак различни за мен  Cry Cry Cry

# 174
Диди Hug Heart Eyes, Ели Hug Heart Eyes

Днес феновете в Туитър пуснаха доста постове относно това, че днес става 1 година от ШМ ... Ние с Пети Hug Heart Eyes, решихме също да се включим с няколко поста и направихме тези гифчета ...

Това е на Пети Hug Heart Eyes ...  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

А тези две са моите ...

# 175
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug
Габи, Hug Диди, Hug наслаждавам се на гифчетата, които пускате, но все забравям да ви благодаря за труда ooooh! ooooh! ooooh!  bouquet bouquet Heart Eyes Heart EyesБлагодарско и на Петя Hugза гифчетата bouquet bouquet Heart Eyes Heart Eyes
Дани, Hug музиката в ШМ беше просто невероятна!
Елена, на мен пък ето тези двама сладури ми покориха сърцето Peace Peace Peace

В чест на годишнината  на ШМ и аз да пусна малко Йиит Кълъч!  Peace Peace Керем беше невероятен в този образ, с такава любов, желание и старание го изигра Peace Peace Peace

Първата снимка от Тексас, Америка, дойде. Серка я пусна с едно писмо до феновете й. Обеща им  да им пуска снимки от местата, които ще посети, разбира се, като сподели с тях вълненията и впечатленията си от своето пътешествие из Америка.. Това на снимката е било някакъв музей, който явно са посетили с Керемчи..  Peace Peace

В писмото си до феновете е написала много хубави и смислени неща, утре вечер ще го преведа..Заслужава си!

Hug Hug Hug Hug Немога да не кажа....................ЧРД.............да е жива и здрава................ Peace   Словесни битки.................. Joy Joy Joy Joy Joy  техния живот и живота на феновете................. Thinking  две различни планети.................. Peace Joy Joy Joy Joy Joy  

Бойче Heart Eyes права си, феновете наистина се вживяват в цялата тази работа и забравят, че едно е сериала, съвсем друго си е реала.. ooooh! ooooh! ooooh!

Хайде и да ви пусна любим клип с ЙиБел и да се измитам оттук animal037 animal037

Желая ви хубава вечер!

# 176
Добро утро  Hug  food010

и честит ни празник на Света Екатерина  bouquet
Скрит текст:

Лили Hug разбира се и най малката актриса спечели сърцата ни newsm51

и видео от прожекцията на последния епизод Peace Наистина за всички този проект е бил специален- и за зрителите и за целият екип на ШМ Heart Eyes
http://vk.com/kerem_lovers?z=video-76093790_171232218%2F8946a25b0be9dbb4f2

Хубав ден от мен Hug

# 177
Момичета Hug Hug къде ви изгубих  newsm78 Laughing

Скрит текст:

Дани Hug и едни урок по турски под формта на караоке песен Laughing Laughing

За домашно да направиш превода  Laughing Heart Eyes
Скрит текст:
BİR TANECİK AŞKIM

KÜSMEYELİM
HİÇ Mİ HİÇ KÜSMEYELİM
KAVGA ETMEYELİM
EMSALSİZ SEVGİLİM

DARILMAYALIM
SUS PUS SOMURTMAYALIM
BEN YOKSA N'APARIM
GEL BİR SARIL BAKALIM

KIYAMAM DAYANAMAM BEN SANAAAA...

BİR TANECİK AŞKIM
MUM GİBİ ERİYORUM SANA
SENSİZ HER AN ZİYAN
TAMAMLANIYORUM SARILINCA
BİR TANECİK AŞKIM
MUM GİBİ BİTİYORUM SANA
SENDEN BAŞKASI YALAN
TUTUN BANA HİÇ BIRAKMA

OOO....

ÜZÜLMEYELİM
HİÇ Mİ HİÇ ÜZMEYELİM
SENİNLE HEP GÜLELİM
EMSALSİZ SEVGİLİM

KIRILMAYALIM
HİÇ Mİ HİÇ KIRMAYALIM
BEN SENSİZ N'APARIM
GEL BİR SARIL BAKALIM
KIYAMAM, DAYANAMAM BEN SANA

KIYAMAM DAYANAMAM BEN SANAAAA.

BİR TANECİK AŞKIM
MUM GİBİ ERİYORUM SANA
SENSİZ HER AN ZİYAN
TAMAMLANIYORUM SARILINCA
BİR TANECİK AŞKIM
MUM GİBİ BİTİYORUM SANA
SENDEN BAŞKASI YALAN
TUTUN BANA HİÇ BIRAKMA

OOO....

BİR TANECİK
BİR TANECİK
Bİ'TANECİK AŞKIM
MUM GİBİ ERİYORUM SANA
SENSİZ HER AN ZİYAN
TAMAMLANIYORUM SARILINCA
BİR TANECİK AŞKIM
MUM GİBİ BİTİYORUM SANA
SENDEN BAŞKASI YALAN
TUTUN BANA HİÇ BIRAKMA

# 178
Добро утро, хубавици!

Ели, захващам се, ама нали нямам краен срок за домашното. Много сладка песничка, ще я преведа да знаеш! Е, може и нов текст да й напиша, знам ли!

Аз се загледах в един филм и загледам ли се, се губя, ама всеки ден ви проверявам вие накъде сте. Лили се  "измете" онази вечер и я чакам с преводче. Когато имаш време, Лили!

Хубав ден ви желая!

# 179

Аз се загледах в един филм и загледам ли се, се губя, ама всеки ден ви проверявам вие накъде сте. Лили се  "измете" онази вечер и я чакам с преводче. Когато имаш време, Лили!

Хубав ден ви желая!

Дани  ето ти писмото на Серка,да не мъчим Лили Hug Ама този път ще тренираш руския Joy  И си признай веднага какво гледаш Laughing
Скрит текст:
Привет из Техаса!

Дорогие Друзья, так как было принято решение перенести фильм, который готовится уже продолжительное время, я решила устроить небольшое путешествие... Чтобы снять усталось после многолетней работы, и немного восстановиться...

До того как я уехала, я познакомилась с такими прекрасными людьми.. С большим сердцем, и очень красивыми глазками.. с девочкой Рождой.. Simple Smile И такими же как она маленькими бойцами... Их борьба за жизнь.. Я забыла обо всем, и снова начала задавать себе вопросы...

После того, как я на 1 день уехала в Анкару, я задаю себе вопросы "Кто мы? Что для нас важно? На что мы злимся? Почему мы это делаем? Что от этого будет то? .. Деньги, рвение, карьера.. Человек должен задуматься о прошлом...

Жизнь такая короткая, ценность жизни очень важна.. Дни проходят, сумасшедшие дни твоего возраста, ты больше не сможешь наверстать эти красочные дни...

Так я поняла, что мне нужен отдых.. И приложив голову к подушке хорошенько подумать обо всем...

Конечно же меня расстроит находиться в далеке от вас, и от своей прекрасной страны ( и тем более от мамы), на такое долгое время. По этой причине хорошо, что у нас есть этот ФанКлуб. Я вам смогу писать отсюда, что хочу, я смогу делиться с вами местами, которые мне понравились, и смогу отправлять вам ценные фотографии. Пусть наше расстояние, будет шагом к близости, мы будем скучать друг по другу...

Заметка. Маме буду очень часто звонить по видеозвонку Simple Smile
На данный момент это всё, о чем я хотела поделиться с вами за эти 2 дня отдыха (дороги). Надеюсь в дальнейшем я смогу писать ещё лучше для вас)

Так что следите, и не упускайте мои письма. Не оставляйте меня тут без друзей...
(Всё очень прекрасно, но с вами будет еще лучше...)

Между тем, облака в Техасе немного странные. Будто пройдя сквозь них, мы можем попасть в другой мир. Да и облака, всегда кажутся немного мрачными. Это фотография одна из первых моим попыток, конечно немного как у начинающих. Фотография принадлежит музею "Менил Коллекшен". Обязательно нужно видеть это.

Коротко об огромных облаках, и зеленой природе
С ЛЮБОВЬЮ ... СЕРЕНАЙ
23.11.2015

И наште в Мави вече Новогодишно украсени Heart Eyes Heart Eyes Искам в Истанбуууууллллл Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт