Отговори
# 180
Ели, мерси! Лили, не се мъчи! Покрай нашите любими актьори и актриси ще ставаме полиглоти - туй турския, руския ще ги тренираме здраво.

Хубаво писмо, искрено!

Ели,
Скрит текст:
Гледам BUGÜNÜN SARAYLISI, нашето момче Баръш и там красавчик, ама се появява рядко и за малко.

# 181

Ели,
Скрит текст:
Гледам BUGÜNÜN SARAYLISI, нашето момче Баръш и там красавчик, ама се появява рядко и за малко.

Ааа, този го пробвах ама YOK  Weary

Хайде нещо за разкършване  Laughing обаче съм на джипси вълна ...  Peace hahaha

# 182
Ели, малко публична ни стана дискусията, ама да си кажа и аз.
Скрит текст:
Аз вече ще гледам сериали до около 15ти епизод, че до там им стигат силите на сценаристите да не пишат глупости. Турските сценаристи считат за най-вълнуващ сюжет един влюбен да преследва друг влюбен, като 30 серии не могат да си кажат, че се обичат, а като си кажат, че се обичат, се държат за ръчичка като в детската градина. И тук стана нещо такова, така че и аз съм разочарована, но ще го догледам. Баръшчик е най-хубавото нещо в сериала. Дали заради него не го гледам, се чудя?

Разкърших се, да знаеш.

# 183
Добър вечер да си напускам набързо нещата докато текат последните минутки от озета на Пойразко
Момичета  Hug Hug Hug

# 184
Малко на Керем Сайер  Laughing

И тези на Керем  Hug

Хайде зачезвам,че бая пак удариха на драма  Cry

# 185
Добро утро  Hug Hug

Има ли сняг при някой Laughing или още сме на дъжд  Laughing
Какво ли е времето в Текас newsm78

Хубав ден Hug

# 186
Добро утро  Hug Hug

Има ли сняг при някой Laughing или още сме на дъжд  Laughing
Какво ли е времето в Текас newsm78

Хубав ден Hug
Ели, добро утро!
Добро утро на всички други мили момичета!
Още сме на дъжд, но в Тексас е топло. Виж какво прочетох в един туристически пътеводител - В Далас, щата Тексас климатът е горещ със зимни температури между 10 и 15°C .

Хубав ден от мен!

# 187
Момичета  Hug Hug   

Петък е   Peace повод някои от нас да са особено щастливи Heart Eyes Two Hearts Two Hearts

Нещо с много текст Laughing Laughing ще ни трябва помощ от Лили  Heart Eyes

Дани Hug напредваш ли с ученето? Laughing Аз съм по кратките фрази Joy Joy Тази седмица любимата ми е " bana ne / sana ne ?" и любим пример  Laughing Laughing
Скрит текст:

# 188
Привет, милички!

Напредвам, Ели, напредвам! Много ми хареса играта на sana ne/bana ne в епизода, който си постнала. Страхотни Кямран и Фериде! Браво на Фахрие и Бурак!

Моите любими кратки фрази за тази седмица са Еksik olma и Bana uyar, като втората особено ми харесва. Преведох и първото куплетче на песента. Или си съчиних ново, не знам. Заглавието дали значи "Любими, само една частичка" или нещо друго. Може ли жокер - помощ от приятел!

И да, днес е петък - Kiralık aşk zamanı!

Хубав ден на всички!

# 189
Привет, милички!

Моите любими кратки фрази за тази седмица са Еksik olma и Bana uyar, като втората особено ми харесва. Преведох и първото куплетче на песента. Или си съчиних ново, не знам. Заглавието дали значи "Любими, само една частичка" или нещо друго. Може ли жокер - помощ от приятел!

Дани с помощ от Гуги  нещо като "единственичкият ми любим " Joy newsm78   LaughingХайде да ти улесня задачката Heart Eyes
Скрит текст:
My only one love

Let's don't get mad to each other
Let's never get mad to each other
Let's don't fight
My unique boyfriend

Let's never get angry
Let's don't sulk silently
Or else, what should I do
Come and hug me
I can't act pitilessly toward you

My only one love
I'm melting like a candle for you
Every moment without you is a waste
I'm completing it (the moment) when I hug you

My only one love
I'm finishing like a candle for you
Everyone but you is a lie
Hold on to me, never leave me

Come on
My love

Let's don't get upset
Let's never get upset
Let's always laugh together
My unique boyfriend

Let's don't get offended
Let's never get offended
What should I do without you
Come and hug me
I can't act pitylessly toward you

My only one love

My only one love

Come on
My love

My only one, my only one
My only one love

My only one love

Come on
My love

My only one love
My only one love

Демек : Кереееем  ...Bir Tanecik Aşkım

# 190
Елинце, мерси!
Точно това ми беше трудността - bir tanecik дали е съществително или е определение на ашкъма. В речника tanecik е само като съществително и затова не бях сигурна.

С първия куплет съм се справила. Затрудни ме това - KIYAMAM DAYANAMAM BEN SANAAAA... Отдъхвам си, въпреки че аз го разбирам малко по-различно от английския превод. Разбирам го като Не мога да ти устоя!

Сложен ми е много турския заради това, че всички граматически признаци се определят от нещо, закачено отзад. Като накачат окончания и наставки за притежание, за падеж и т.н. и става страшно!

# 191
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug Hug
Дани, Hug Heart Eyes Ели Hug Heart Eyes, Диди, Hug Heart Eyes благодаря ви за всичко споделено в темата bouquet bouquet bouquet bouquet

Добре, че са рускините, че иначе с мен май вие сте за никъде ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ели, благодаря, че сподели преведеното интервю на Серка.. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Новинки няма, но има снимки от архива на момичетата в туитър, които аз не съм виждала.. Да ги споделя и с вас.. Peace Peace

От Кападокйа..

От вечерта на наградите на GQ - Турция.. С Мелтем Джумбул, актриса, която много харесвам..Така сладко се смеят Heart Eyes Heart Eyes

От премиерата на Унутурсам Фъсълда..

Нещо с много текст Laughing Laughing ще ни трябва помощ от Лили  Heart Eyes

Ели, това е някаква стара статийка още от времето, когато СерКер бяха щракнати за първи път хванати за ръце..  Пише,че Серка  с когото и да си партнира в ролите, звездата на човека до нея заблестявала още повече, тя издигала всеки, който играе с нея.. Имала светлина на световна звезда..Втората реклама на Мави с Керем била невероятна..Страхотно си подхождали с Керем.. Също така споделила и старо инфо за филма им, нали отначало се говореше, че ще почнат снимките на филма през октомври, те това .. Peace Peace Peace

Последна редакция: пт, 27 ное 2015, 20:51 от LiLiSy

# 192
Привет, Лиленце! Biz seni çok özledik!
Хубави снимки!

# 193
Прясна нова снимка от Бужин Peace Peace
Обаче с повтарянето на това training for??? нещо иска да ни каже този син човешки, ама какво newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Дани, миличка   Hug Heart Eyes bende sizi cok özledim ve elbette Keremi de cok özledim  Sad Sad

# 194
Лили  Hug
Мерси,че погледна текста Wink
Наистина ни липсваше тези дни Hug Не тъжи за Керемко - добре си е той Heart Eyes Heart Eyes

пак страхотна песен в Ашка!!!

Общи условия

Активация на акаунт