Отговори
# 195
Ели, нека да сложим песента на Сезен Аксу с преводче, че и с кадри от нашето сериалче Peace Peace

http://www.videoclip.bg/watch/478423_seref-meselesi25-epizod-sez … a-samotata-bg-sub

Да ви се похваля Peace Peace Вижте коя книга чета в момента..

Скрит текст:

# 196
Добро утро мили момичета Hug Hug

Скрит текст:

Лили Hug благодаря за песента bouquet Страхотен момент от филма!!! Уникални са тези млади хора!!! Обичам ги Two Hearts  Браво за книгата - ще имате какво да обсъждате като се срещнете с Керемчи Heart Eyes

Хубав ден Hug

# 197
Добро утро!

Ох, много хубава тази песен! Още от ШМ си я харесах и ми е в телефона! Благодаря Ви за музикалното настроение и за преводчето, Лили!

И кажи сега, тази книга в какъв жанр е? Потърсих името на автора на български в Гугъл, но не излезе нищо.

И това трениране, съмняваш се, че става въпрос за Сървайвър, нали? Ама пък ще има много Керемчи за гледане в житейски ситуации, ако участва. Той е умно момче, няма да се изложи. Кога ще се излъчва Сървайвър, знаете ли?

Хубав ден от мен!

# 198
Добър ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Благодаря ви за всичко постнато, момичета.    bouquet  Радвам се, че Керем се чувства добре и всичко при него е наред. Wink Heart Eyes Все така да е. Praynig

Лили, Диди, Ели, Дани, Габи, Рени, Бойче,   bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet  Мерси и за гифчетата на Петяbouquet

Не знам защо ама имам чувството, че Керем се готви за Сървайвър  Stop Mr. Green

Ох, аз си мисля същото, но се надявам да не сме прави. Praynig Praynig Praynig

Пропуснала съм годишнината на ШМ.  ooooh! Hug Страхотно превъплъщение на Керем.  Heart Eyes

А любимата ми двойка е като вашата.  Heart Eyes С мъничето също ми харесваха, разбира се. Heart Eyes

В крайна сметка Шюкрю щял да си партнира с Аслъ Енвер.  Party Party Party Снимките за сериала "Черна зима" щели да започнат скоро. Hug

Хубавата Яска. Heart Eyes

Приятен ден ви желая.  bouquet

# 199
# 200
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дани, bouquet

При липса на нови снимки, а и каквото и да е било за Керем, ви слагам този усмихнат чаровник да ни върви в днешния ден ей така на усмивки и добро настроение. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Старо е, ама хубаво. Heart Eyes

Приятна неделя! bouquet

# 201
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Нашето момче започна да следва Мартин Шолер, известен фотограф в Америка.. Ето да прочетете някои неща за него..

http://jenite.bg/%D0%97%D0%B2%D0%B5%D0%B7%D0%B4%D0%B8%D1%82%D0%B … l.a_i.170502.html

Според направените анкети тримата най-красиви мъже в Турция са Керем Бюрсин, Къванч Татлътуу и Бурак Йоздживит.. Peace Peace

Приятелите на Керемчи също са се затъжили за него..

Мави вчера пусна тази снимка..Ама си е много красиво момчето ни, наистина е много харизматичен  Peace Peace

Серка получи награда за най-добра актриса тази вечер при Келебеците..  Да й е честита и да получава още много награди..Каза, че е чула новината за наградата в Америка.. Утре щяла да лети отново при Керемчи Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 202
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Лили, Hug bouquet

Честито на Серка, а моето желание е догодина и нашият Керем да има същото в колекцията си. Praynig Praynig Praynig

Приятна нова седмица! Heart Eyes Hug bouquet

# 203
Снеже, Hug благодаря за кафето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Някой ден и Керемчи ще получи келебека Peace Peace Peace

Серка пусна снимка снощи и разбира се наш Керемчи веднага я лайкна Peace Peace

Серка снощи ми хареса много, беше толкова сладка..При получаването на наградата каза, че е дошла, за да благодари лично на феновете си.. Не знам дали сте гледали келебеците снощи, но мъничето от Пойраза получи награда, и се разплака.. Всички в залата се разчувстваха много, някои заплакаха с него, както и аз. И когато тръгна да си седне на мястото, Серка стана и го прегърна, за да го утеши..Тази нейна постъпка много ми хареса..Това момиче наистина има много чувствителна душа..

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 204
Привет момичета! Hug Hug Hug Hug
Разбира се,че и аз снощи гледах Келебеците честито на победителите и наистина желая този успех на наш Керем някой ден  Praynig
Лили моето момиче много ми хареса както винаги снощи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes камоли това да стане и да прегърне Ата Берк беше толкова сладко Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ата Берк разплака и мен наистина възхищавам се и на колегиалноста на целият екип който така беше щастлив все едно всички вземат тази награда толкова,че Илкер Калели се разплака и разчувства все едно наистина му е син наистина много красива сцена,а като цяло някои работи от Келебека ме вбесиха доста особено малоумната на песен на Мустафа който всъщност е изпълнител на ниво  Sick #Crazy и други неща също  Peace
 честито и на твоето друго момче и му желая още много награди  Peace Hug
Според мен това е голяма стъпка дори да те номинират за тези награди защото са си най-добрите за Турция тъй,че поздравления наистина за всички
Нашето момче много взе да липсва напоследък страшна работа е това взех да се съглася дори кокосови орехи да го гледам как хрупа  Laughing Mr. Green

За общите фенки  Hug Hug Hug

# 205
Здравейте, милички и благодаря за всичко споделено!

Диди, това за хрупането на кокосови орехи ми хареса! И колажа на двамата чаровници.

Снощи на наградите много ми харесаха Бергюзар и Кенан. Изискани, стилни, аристократични. Да ти е кеф да си получиш наградата от тях. И разбира се малкия "ревльо" много ми хареса. Много мило дете! Страхотна реакция на екипа на филма и на всички в залата.

# 206
Здравейте, милички и благодаря за всичко споделено!

Диди, това за хрупането на кокосови орехи ми хареса! И колажа на двамата чаровници.

Снощи на наградите много ми харесаха Бергюзар и Кенан. Изискани, стилни, аристократични. Да ти е кеф да си получиш наградата от тях. И разбира се малкия "ревльо" много ми хареса. Много мило дете! Страхотна реакция на екипа на филма и на всички в залата.
Дани честито и на твоите хора
Съгласна съм за Берг и Кенан ,а и много мило изглеждаха с Халит наистина и как и викаше"севгилим"  Blush Blush Blush
Иначе нашият майтап няма така съм се затъжила за него,че и като това бих го гледала брех докъде ме докара любовта към любимеца ми чак се чудя на себе си  hahaha hahaha hahaha

# 207
Диди, мерси! Много им се зарадвах и на тях, жалко само че покрай това хубаво събитие се завихри грозен скандал между мениджърката на Елчин и фенове. Мениджърката на Елчин е използвала много грозни думи в Туитър, за да засегне хора, които не са харесали това, че Елчин беше с приятеля си на наградите. Аз съм наистина възмутена от думите на мениджърката.

# 208
Диди, мерси! Много им се зарадвах и на тях, жалко само че покрай това хубаво събитие се завихри грозен скандал между мениджърката на Елчин и фенове. Мениджърката на Елчин е използвала много грозни думи в Туитър, за да засегне хора, които не са харесали това, че Елчин беше с приятеля си на наградите. Аз съм наистина възмутена от думите на мениджърката.
Видях какво е написала нарича ги глупаци феновете  ooooh!
Без коментар съм и за поведението на Толга и Ханде от Дъщерите на Гюнеш ама не искам да коментирам защото направо се ядосах снощи ooooh!

# 209
А, с Толга и Ханде какво е станало, нищо не съм разбрала? Ще поровя из темите да намеря нещо, ама ако не намеря, ще те питам, нали може?

А ако мениджърката на Елчин ги наричаше само глупаци, щеше да е песен. Тя е вулгарна в язвителността си.

Общи условия

Активация на акаунт