Отговори
# 210
Дани, Hug Heart Eyes Диди Hug Heart Eyes

Ново от Мави Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лайковете на Керемчи за днес.. Единия лайк е за снимка на Мустафа Бозкурт, фотографа от времето на Слънцатга и ШМ. На другата снимка са Шюкран и Фарах..

# 211
# 212
Добро утро мили момичета Hug Hug

Скрит текст:

Ей, изгубихме се и ние покрай липсата на Керемчи Laughing Laughing

Слънчев ден ви желая Hug

# 213
Добро утро, Ели, момичета!
Ще се върне той...след три месеца, филм ще започне да снима и тогава ела и ни виж! И от мен хубав ден!

# 214
Здравейте! Hug Hug Hug

Лили, Дани, Ели, Дидко, bouquet bouquet bouquet bouquet

Видях какво е написала нарича ги глупаци феновете  ooooh!

Абе, не би трябвало да ги нарича така, ама по принцип е права - да се научат да разделят сериалите и реалността.  Peace Ами маниаци са някои фенове - мъчат се да определят личния живот на любимците си, ама няма как. Peace

Бурджу започва сериал с Биркан Сокулу.  Wink Ще се излъчва по Канал Д.  Hug Снимките са започнали на 1 декември, а заглавието е "Песента на живота". Режисьор: Джем Карджъ, последно режисира "Карадайъ" с Бергюзар и Кенан.  Heart Eyes

Новата прическа на Яска. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 215
Привет Hug Hug Hug
Елена, Hug Heart Eyes Снеже Hug Heart Eyes Дани Hug Heart Eyes

Да, пустичко е в темата ни,  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Armsняма го момчето ни, няма снимки, няма новинки  Cry Cry

Тази вечер се раздават наградите на GQ Türkiye.. Миналата година Керем получи наградата за изгряваща звезда на годината, Серенай за жена на годината..   Колко се бяхме развълнували заедно с него Peace Peace Peace  Сладко е момчето ни, я Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Във видеото долу казва, че не влизал в категорията красиви мъже.. Скромен, земен, притеснителен..  

Когато получава наградата Peace Peace

https://www.youtube.com/watch?v=Z-4WeETNonA

Малко снимчици.. Peace Peace

Да сложим и една красива Серенайка Peace Peace Неведоми са пътищата божии.. На това награждаване Керем и Серка не се познават, но в гифчетата, които пускат момичетата, сега не ми се търсят, ясно се вижда как още тогава Керем  си я маркирал с поглед.. Явно му е събудила интереса още тогава.. Малееееееееее, и аз като недораслите фенки, вижте какви теории развивам ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Да не забравим  да споменем и жеста на Керем към Окан Джанйантър едиторът на GQ Türkiye Peace Peace  Прати му ноговодишен подарък с писъмце.. И затова Джанйантър писа: Винаги съм казвал, че благородството е нещо друго, да можеш да напишеш два-три реда..
Ако си спомняте тази есен Керем беше с него в Кападокйа.. Джанйантър заедно с Арда Тюркмен са организаторите на Велотюрк и тази година подариха 2000 велосипеди на децата.. Керем също подкрепи тази благотворителна кампания.

https://www.instagram.com/p/xyjojBHcV5/?taken-by=okancanyantir

Ясеминка също е била на церемонията по награждаването..

Снеже, радвам се за Бурджу, аз харесвам Биркан Сокуллу..В Курт Сеит и Шура представи страхотна актьорска игра Peace Peace

Не мога да не сложа и това, много е сладко.. Десетте момента, в които Керем не може да си озапти очите, веждите, ръцете и краката hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

http://ofpof.com/merak/kerem-bursin-in-kasina-gozune-sahip-cikam … C4%9F%C4%B1+10+An

Лека и спокойна нощ ви желая!

# 216
Добро утро, мили момичета!

Лили, тази снимка е от твоя линк с неозаптени анатомични части на Керемчи! Много хубаво изигра "палавник" в тази сцена. Благодаря ти за хубавата информация.

Снежи
, аз чакам да се появи някой сериал, който да ме грабне (освен Любов под наем, който ме е грабнал) и ще пробвам този с Бурджу. Тя ми е много симпатична.

Хубав ден от мен!

# 217
Добро утро и от мен Hug
Скрит текст:

Лили Hug благодаря,че сподели за наградата на Керем.Все се чудех по снимките къде е бил така официален,а той бил изгряваща звезда на годината! Интересно тази година дали са присъдили такава награда и на кой newsm78
Нашта Ясеминка снощи вся смут във фенските редици на Баръшко,сядайки до него Heart Eyes Joy

Хубав ден Hug

# 218
Бъръшко връчи наградата за Жена на годината и след него Ясеминка връчи награда на един чужденец, ама не обърнах внимание за какво. Няма място за смут май, ама всичко около Баръш сега изглежда горещо.

А Керемчи е много шик на тази церемония миналата година и като му връчи наградата, Елгин Алтан Дюзятан пак се пошегува с неговия турски и нашето момче превключи на английски за малко.

Ели, изгряващата звезда тази година: ERKAN KOLÇAK KÖSTENDİL. Това е той, линк към снимка и филмография -  http://www.beyazperde.com/sanatcilar/sanatci-679279/ Не ми е познат.

# 219
Добър ден! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Дани, Лили, Елиbouquet bouquet  bouquet

Ау, много хубава Ясеминка.  Heart Eyes Wink Оф, човек да не смее да седне до някого или да го погледне - веднага го сватосват. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И колажчета има вече.  Joy Joy Joy

Хубав петък! bouquet

# 220
 Hug Hug Hug

Добър вечер на всички

# 221
Добро съботно утро  Hug Hug

Хайде на кафенце Heart Eyes

Поздрав Hug малко е меланхоличен в унисон с времето и емоцията от Ашка снощи

Kissing Heart

# 222
Ели, любима песен ми е тази. Още от Спомни си, любима! Благодаря!

Тази снимка с Керем и Ханде не е колаж, нали? Много хубави двамата заедно!

# 223
Ели, любима песен ми е тази. Още от Спомни си, любима! Благодаря!

Тази снимка с Керем и Ханде не е колаж, нали? Много хубави двамата заедно!

Добра вечер момичета Hug

Дани снимката е  от тези "зад кадър"! Знам,че са ти любими Laughing
ще си слагаме от старите снимки,като няма нищо ново Heart Eyes

Да споделя нещо- за момичетата от София Laughing Ако някой се интересува : на 10.12 в Дома на киното от 19 ч. има безплатна прожекция на турският филм Мустанг - спечелил награда на Европейският парламент.На касата могат да се вземат по 2 билета.
http://domnakinoto.com/index.php?page=movies&id=2815

# 224
Елена, Hug Heart Eyes ДаниHug Heart EyesСнежеHug Heart EyesДиди Hug Heart Eyes

Ханде и Керем бяха страхотни  като екранна двойка..  Зейкер завладяха сърцата ни..  Peace Peace Peace Peace

Като няма нови снимки, тогава ще слагаме стари..

Зад камера Peace Peace

Кълъч брадърс Peace Peace

Зад камера Peace Peace

Това забравих да ви го пусна..  Бурак от Бужин сподели снимката пак с думите: Тренира за?
Ами след няколко месеца ще разберем за какво тренира Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Преди два дена станаха три години откакто един друг мой любим сериал с един много мой любим актьор направи финал.. Сускунлар с Мурат Йълдъръм.. Затова сега ви пускам клипче на тази тематика.. Клипчето е на Танчето, Hug Heart Eyes bouquet bouquet която наистина е царица на клиповете..С нетърпение очаквам новия сериал, за да мога да се насладя отново на клипчетата й Peace Peace

http://vbox7.com/play:60f9e46a44

Общи условия

Активация на акаунт