Изгодни полети по целия свят – търсачки, промоции, летища, компании…

• 140 017
  • 748
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Полети Венеция - Москва - Венеция Total Price $ 243.50
Венеция - Bangkok - Венеция $ 452
Венеция - Hong Kong - Венеция $ 496
през https://www.vayama.com/

Barcelona   Hong Kong  Barcelona 305 EUR
Berlin  Chicago   Berlin  317 EUR
с  https://www.klm.com/  през  http://www.flipo.de/

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 21:43 от Bled

# 61
  • around the world, where the heart belongs
Аз все още се надявам да се споделя информация за повече полети от България или Румъния ..

Забелязах, че има двупосочни полети от

37 лева Букурещ-Брюксел Wizzair и Ryanair, януари

# 62
Моля, ако някой попадне на изгодни полети от София /до където и да е  Crazy/ да сподели.

# 63
Моля, ако някой попадне на изгодни полети от София /до където и да е  Crazy/ да сподели.

Ето една търсачка на нискоразходни компании, която ви сортира възможности и е подходяща в такива случаи:
AZair
Задала съм като критерии от София до навсякъде, дни от 3-5 и голям период.
Можете да си промените критериите, както ви харесват - с точна дестинация, или месец, дни и т.н.

# 64
  • Milano

Ето една търсачка на нискоразходни компании, която ви сортира възможности и е подходяща в такива случаи:
AZair
Можете да си промените критериите, както ви харесват - с точна дестинация, или месец, дни и т.н.

Зададох критериите и резултата беше  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

http://www.azair.eu/azfin.php?tp=0&searchtype=flexi&srcA … sultSubmit=Search

400 евро в повече на човек (предполагам и без багаж, виждайки кои компании са) и 45 часа за да стигнеш #Crazy #Crazy #Crazy, че и с прекачване.

Мии вземам си нормалната авиокомпания и с директен полет за малко над осем часа съм там, че и с доста по-малка сума.

# 65
  • София
Подобни търсачки са полезни, но не са 100% ефективни и този случай е чудесен пример за това. При други условия може да изкара отлична цена.

# 66
Скрит текст:

AZair

Зададох критериите и резултата беше  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

http://www.azair.eu/azfin.php?tp=0&searchtype=flexi&srcA … sultSubmit=Search

400 евро в повече на човек (предполагам и без багаж, виждайки кои компании са) и 45 часа за да стигнеш #Crazy #Crazy #Crazy, че и с прекачване.

Мии вземам си нормалната авиокомпания и с директен полет за малко над осем часа съм там, че и с доста по-малка сума.
Ха-ха-ха, Реджииии, тази търсачка не става за посоката ти!!!  Joy
Тя става за най-ниски цени за където и да е от София.  hahaha
Можеш да я ползваш и за същото от Милано, но не очаквай презокеански полети.  Embarassed

Подобни търсачки са полезни, но не са 100% ефективни и този случай е чудесен пример за това. При други условия може да изкара отлична цена.
Може да се ползва за ориентир поне.

# 67
  • Milano
Мими, ами пробвах и Каяк и Камсканер, но тц...аз си знам че периода е най-натовареният и цените са двойни...ще се примиря Laughing.

Но ще проверявам за други дестинации, благодаря. bouquet

И смятам за полезни мненията на Блис и Галактик, че вероятно агенцията може да има нещо изгодно. Ще видим. Интересна ми е комисионната която вземат на билет.

# 68
  • Бургас
Някой плащал ли е в сайта на Еър Берлин чрез ПейПъл? Само с този вид разплащане не се начислява такса за билет, но в момента, в който кликна плащане ми излиза съобщение да пробвам плащане с кредитна карта....  newsm78

# 69
  • София
Може да се ползва за ориентир поне.

Точно това имах предвид, че при други условия може да даде добри цени. То си е написано на сайта: " AZair.com

finds budget flights around Europe, Mediterranean and Asia. "

# 70
Страхотна тема, много благодаря!

# 71
  • Луната
Запис и от мен!  Laughing
Блед, благодаря за страхотната тема! Hug bouquet

# 72
Аз букнах полет от Париж до Карибите и бях изумена как при тези скъпи билети, трябваше да си платим и храната на борда?!?  Shocked Все си мислех, че само при ниско-бюджетните авиокомпании се заплаща кетеринга... newsm78 ooooh! Mr. Green
Разликата между нискобюджетни и други все повече намалява...
Сума компании предлагат цени без багаж, като багажа се плаща допълнително, в други се плаща за храна...
За дълъг полет като до Карибите е малко кофти да се плаща за храна, ама ако летите с jetairfly или подобни се плаща.

# 73
Летим с XL airways, френска авиокомпания, но най-вероятно нискобЮджетна.... Багажа поне не се плаща, има  23 кг безплатно... Но храната е платена и то за полет близо 9 часа, тази храна е до никъде, според мен... Mr. Green ooooh!

# 74
  • Beyond the Frontiers
Нормалният комисион на агенциите е 5-25 евро в зависимост от полета. Например за полет в БГ или такъв, който струва до 150-200 лева е просто абсурдно да сложиш огромна такса /5-10 евро максимум/, за сложни маршрути и прекачвания 20-25 си е съвсем нормално.

Ползването на глобалните резервационни системи за самолетни билети не е безплатно, агенциите и авиокомпаниите плащат такси. За да ползваш такива системи и да имаш право да продаваш билети също изисква определен ценз и дипломи, месечни такси и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт