Аз съм любовница..

• 28 552
  • 253
  •   1
Отговори
# 150
Много са ми забавни морализаторките тук. Щели ли да простят, нямало ли ... Всъщност ситуацията е съвършено друга - разбираш, че мъжът ти, който е баща на двете ни деца, е спал (даже не е сигурно) с някаква жена, която даже не съм видяла. И веднага - ще се разведа ? Защо ? За да останат децата ми без баща ? Не  знам какво мисли мъжът ми или какво би мислил в аналогичната ситуация, но извинете, не ви разбирам ... Французите това даже са го приели като черта от националната култура.

Като се напъваш да изглеждаш широкоскроена, прочете ли, че не винаги става дума за развод? Ти си прощавай, никой не може, а и не иска да те спира. Има обаче жени, които не мислят като теб. Винаги има начин да продължиш да съжителстваш с някого, но не и да живееш с него. Въпрос на личен избор и усещане.

На мен като ми изневериха и му бих шута. Това не мога да простя! Детето порасна, студент, и си пое по пътя. А аз? Да бях останала да ме унижават! Никога!

# 151
Много са ми забавни морализаторките тук. Щели ли да простят, нямало ли ... Всъщност ситуацията е съвършено друга - разбираш, че мъжът ти, който е баща на двете ни деца, е спал (даже не е сигурно) с някаква жена, която даже не съм видяла. И веднага - ще се разведа ? Защо ? За да останат децата ми без баща ? Не  знам какво мисли мъжът ми или какво би мислил в аналогичната ситуация, но извинете, не ви разбирам ... Французите това даже са го приели като черта от националната култура.

Щом можеш да преглътнеш обидата, достойнството си и да легнеш отново с този мъж, след като ти  е изневерил и най-вероятно ще го повтори нямаш проблем. Децата няма да останат без баща, те ще си го имат, но разделени. Защото децата порастват, а ти ще останеш с изневеряваш съпруг, а ти примерна домакиня. По добре разделени родители, отколкото постоянно каращи се пред децата и те да стават свидетели на това, а и един ден да повторят модела на родителите си.

Не, няма да го имат щото за да нарани изневерилия съпруг ще го лишава от срещите с тях, ще злослови по негов адрес.

Ма пусто и вашето ,,кво ще кажат хората,,. достойнство и измислено самочувствие. Ма не мислите за достойнството си ако вие хукнете
Ако ми се хуква, преди да го направя ще му кажа"знаеш ли, хойка ми се, омръзна ми вече, остави ме за да хойкам" А не да го правя зад гърба му и после да лягам с този човек.И както не мога да лъжа ще се издам. И ако всички жени мислеха така тази тема нямаше да я има.

# 152
  Жените много по-рядко хукват, драги. Затова сме онеправдани и  толкова ни ужасяват пустите изневери Laughing

Ма кат хукнете е с чувства за разлика от нас - за спорта, сърбежа, ловната страст
те затова кат мъж хойка не трябва да се разбира и да не позволява да бъде хванат.
Другото - мъж колкото и да хойка не трябва да оставя децата си и майка им
И всичко ще е ОК, от наша гледна точка де

ЛОВНАТА СТРАСТ  е присъща на мъжете!

# 153
Ако ми се хуква, преди да го направя ще му кажа"знаеш ли, хойка ми се, омръзна ми вече, остави ме за да хойкам" А не да го правя зад гърба му и после да лягам с този човек.И както не мога да лъжа ще се издам. И ако всички жени мислеха така тази тема нямаше да я има.

Именно де, разликата в начина на хойкане. Ние хойкаме ма си се прибираме а вие хлътвате.
Не че няма глупаци между нас дето хлътват по любовницата ма те тия са тръгнали не щото искат да хойкат а щото нещо са сбъркали с жената

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 12:38 от Анонимен

# 154
Много са ми забавни морализаторките тук. Щели ли да простят, нямало ли ... Всъщност ситуацията е съвършено друга - разбираш, че мъжът ти, който е баща на двете ни деца, е спал (даже не е сигурно) с някаква жена, която даже не съм видяла. И веднага - ще се разведа ? Защо ? За да останат децата ми без баща ? Не  знам какво мисли мъжът ми или какво би мислил в аналогичната ситуация, но извинете, не ви разбирам ... Французите това даже са го приели като черта от националната култура.

Щом можеш да преглътнеш обидата, достойнството си и да легнеш отново с този мъж, след като ти  е изневерил и най-вероятно ще го повтори нямаш проблем. Децата няма да останат без баща, те ще си го имат, но разделени. Защото децата порастват, а ти ще останеш с изневеряваш съпруг, а ти примерна домакиня. По добре разделени родители, отколкото постоянно каращи се пред децата и те да стават свидетели на това, а и един ден да повторят модела на родителите си.

Не, няма да го имат щото за да нарани изневерилия съпруг ще го лишава от срещите с тях, ще злослови по негов адрес.

Ма пусто и вашето ,,кво ще кажат хората,,. достойнство и измислено самочувствие. Ма не мислите за достойнството си ако вие хукнете

Именно де, разликата в начина на хойкане. Ние хойкаме ма си се прибираме а вие хлътвате.
Не че няма глупаци между нас дето хлътват по любовницата ма те тия са тръгнали не щото искат да хойкат а щото нещо са сбъркали с жената

Ако разбера ще предпочета да не се прибира....по добре ще е за него...

# 155
  Жените много по-рядко хукват, драги. Затова сме онеправдани и  толкова ни ужасяват пустите изневери Laughing

Ма кат хукнете е с чувства за разлика от нас - за спорта, сърбежа, ловната страст
те затова кат мъж хойка не трябва да се разбира и да не позволява да бъде хванат.
Другото - мъж колкото и да хойка не трябва да оставя децата си и майка им
И всичко ще е ОК, от наша гледна точка де

ЛОВНАТА СТРАСТ  е присъща на мъжете!

Те затва по различен начин кръшкаме.
Мъжа-кръшкач взема предпазни мерки да не го хванат и грам не мисли да си напуска семейството.
Не че любовницата е по-различна ма нали нещо трябва да се гони, преследва...

# 156
Явно си от мъжете-кръшкачи, няма лошо, всеки мисли по различен начин. Но не ВСИЧКИ МЪЖЕ СА  КАТО ТЕБ!

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 12:37 от bubanka

# 157
Свестен до доказване на противното  Joy
Явно повечето мъже добре се крият Simple Smile
Иначе развода е скъпо ,,удоволствие,,  Joy

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 12:36 от Анонимен

# 158
Не, не  е скъпо.....после душевно спокойствие....и си правиш квото щеш.... Joy
И защо мислиш, че всички мъже кръшкат? Ние жените имаме такава интуиция и ако твоята си мислиш, че не те усеща се лъжеш. Явно и тя добре се прикрива...., защото един кръшкач би го търпяла само и единствено жена със същите наклонности!

Последна редакция: ср, 04 ное 2015, 12:36 от bubanka

# 159
Говорите си само двамата, избегнете чаршафите с цитати, моля!

# 160
Говорите си само двамата, избегнете чаршафите с цитати, моля!

Сори,/за чаршафите с цитати- малко хумор не е излишен/

# 161

Изобщо не фантазирам. Налагало ми се е да започна от нулата, тръгнах си гордо и продължих с високо вдигната глава. Не беше изневяра, но достатъчно сериозна причина. Знам как бих реагирала във всяка една ситуация, не бих се изненадала от себе си.

Е, като не е било изневяра, защо го даваш за пример. Нали затова си говорим.
  Достатъчно сериозна причина за раздяла е нещо, което е различно за всеки, може за някого да е, например, начина по който партньора яде, като във Войната на Семейство Роуз..

На мен, специално, изневярата въобще не ми е в топ три на ужасните сценарии, които биха могли да се случат на някой в семейството и затова въобще нямам намерение да съм категорична и  убедена как точно бих постъпила.
 Признавам си, че не знам. Би зависило от много неща.

А сега представи си, че съм решила да си тръгна преди да се стигне до изневяра.
Ако искам да обсъждам начина на ядене на партньора ми, ще го направя, но първо ще си подбера темата.

# 162
  Добре де, но нали в темата обсъждаме изневярата и реакцията на нея конкретно.

Иначе е похвално, че знаеш как би реагирала във всяка една ситуация, а също и как ще се развият нещата, преди още да са се случили, далеч  не всички хора могат да кажат това.

# 163
 Добре де, но нали в темата обсъждаме изневярата и реакцията на нея конкретно.

Иначе е похвално, че знаеш как би реагирала във всяка една ситуация, а също и как ще се развият нещата, преди още да са се случили, далеч  не всички хора могат да кажат това.

Няма нужда да се заяждаш. Не мисля да давам подробности около моя случай. Коментирала съм изневярата и моето отношение към нея, както и реакцията ми при евентуална такава. Понякога нещата се натрупват и слагаш край преди да ти се е стоварило и последното, което може и логична развръзка на отношенията в семейството да се явява (изневяра). Не виждам с кое съм извън темата. Не знам дали и колко е похвално, казах, че познавам себе си дотолкова, за да знам как ще реагирам в определена ситуация. Мисля, че ти твърдеше, че ако ни се случи изневяра, можем да останем изненадани от себе си.

# 164
  Да, така твърдях, защото така смятам, но ако ти си уверена, че не се отнася до теб, или пък до някой друг, няма да го поддържам, естествено, всеки си има някаква представа за нещата и най-вече за себе си и сигурно е с много по-голямо основание, отколкото от непознат във форум. Глупаво е да спорим за това, може ли човек да бъде уверен, че ще постъпи по определен начин, или не, за евентуално бъдещо събитие, и като гледам спора се е заформил по моя вина. Очевидно не съм била достатъчно ясна.

По никой начин не се заяждам, ако ти е прозвучало така. Наистина мисля, че е хубаво, човек да е уверен, че би постъпил по определен начин. Дано  на никого да не му се налага да изпитва на практика увереността си точно по отношение на изневяра на партньора.

Общи условия

Активация на акаунт