Аз съм любовница..

• 28 275
  • 253
  •   1
Отговори
# 225
Не съм чела предишните коментари..  Mr. Green
Моето мнение е, че най-много да отървеш момичето  Laughing

# 226
глупости , не може да се случи на всеки ... с мозък разбира се ,виж ако си без грам мозък е друг въпросът

# 227
  • Sofia
Баси скучното, от един капан в друг
Кво им става на тия мъже...

Зависи. Понякога бракът не е капан. Понякога жената не е скучна. Напротив. Понякога животът заедно е по-весел, отколкото поотделно.

Не само на мъжете им става нещо, Скуба. На жените също им става нещо. И то доста често.

# 228

Зависи. Понякога бракът не е капан. Понякога жената не е скучна. Напротив. Понякога животът заедно е по-весел, отколкото поотделно.

Не само на мъжете им става нещо, Скуба. На жените също им става нещо. И то доста често.

Aма само понякога. Живота с любовницата е най-весел щото рядко и тайно я виждаш.
Под ,,става,, нямам в предвид онова което става от любовницата  hahaha

# 229
  • Linz

Зависи. Понякога бракът не е капан. Понякога жената не е скучна. Напротив...
Има един лаф за успокоение на мъжете, а именно, че и най-готината жена е омръзнала на някой мъж.

# 230

Зависи. Понякога бракът не е капан. Понякога жената не е скучна. Напротив...
Има един лаф за успокоение на мъжете, а именно, че и най-готината жена е омръзнала на някой мъж.

Не е лаф, самата истина си е...
Колкото и да обичаш сърничките от време на време ти се ще да сгнявиш некой вук... Mr. Green

# 231
А, ако ви се случи без грам да подозирате, че са ви вкарали във филма и с главната роля на любовницата?

# 232
А, ако ви се случи без грам да подозирате, че са ви вкарали във филма и с главната роля на любовницата?
Случвало ми се е. В такива ситуации не тръгваш да доказваш, че нямаш сестра. По-лошо става. 

# 233
Абе тук много дълбокомислени раздъждения и обвинения към авторката прочетох на тема любовници и изневери, ама всъщност иде реч за свободен момък с едно предишно гадже, който сега има и друго такова. Какви любовници, какви изневери, какви драми? От кога живеещите в свободна връзка /даже не живеещи заедно/ се считат за обвързани до степен да нямат други такива връзки? Ами никой не си зададе въпроса "постоянната приятелка" какви ги върши и дали е само с един мъж? Щото никой не е в брак или съжителство в казуса.

# 234

Ти пък ако си мислиш, че всичките жени са се изпочупили да драпат да се бракуват, значи ти е много невярна информацията (или мечтите). Или пък, че всичките жени мислят за брака като за нещо по-различно от капан... хайде моля ти се, не ме разсмивай. Но нали трябва да си говорим и да предъвкваме лафове по навик, щото групичката го прави...

# 235
  • по пътя
Темата не отговаря на писаното в нея Grinning, щом няма съпруга, няма и любовница,авторката да се замисли, че дори и тази " титла" и е отнета, тя не е любовница, тя е поредната или една от многото. Да не обиждаме любовниците все пак Grinning.
Иначе нямам опит с ролята на любовница.

# 236

Ти пък ако си мислиш, че всичките жени са се изпочупили да драпат да се бракуват, значи ти е много невярна информацията (или мечтите). Или пък, че всичките жени мислят за брака като за нещо по-различно от капан... хайде моля ти се, не ме разсмивай. Но нали трябва да си говорим и да предъвкваме лафове по навик, щото групичката го прави...

Само дето има толко наръчници как жената да подтикне/подбутне мъжа да предложи брак. Било продължение на връзката според дамите а то си е края й. Че за какво й е да го подбутва кат и тя не иска брак???
Баш си искате бялата рокля...  hahaha

# 237
Ако има любовница, която се примирява с ролята си, то тя е женена.

# 238

Омъжена любовница - идеалния вариант Simple Smile
Неомъжената иска да измести титулярката и само проблеми създава. Тази трябва да бъде класифицирана като ,,поредната,, а не да петни името ,,любовница,,  Mr. Green

# 239
  • Linz

Омъжена любовница - идеалния вариант Simple Smile

Само докато съпругът не научи.

Общи условия

Активация на акаунт