Аз съм любовница..

• 28 599
  • 253
  •   1
Отговори
# 75
Ще споделя на мен какво ми се случи в студентските години, когато бях на 18-19...Сега съм на 41.Тогава нямаше мобилни телефони, нямаше интернет/поне  не бяхме чували за него/ LaughingИ въпреки това се запознах със мъж на 32  и ми  се струваше дърт-дърт.... Grinning Но хлътнах...Той ме лъжеше, а аз не осъзнавах. Беше ми казал, че е в процес на развод, имал малка дъщеря. Аз му повярвах...с този акъл... и до ден днешен толкова съжалявам, че съм му вярвала, че съм била любовница, ако не бях аз,друга щеше да е.., мислех си той ще се разведе и ще се ожени за мен....Звезди от небето, водеше ме къде ли не...Каква наивност....
Ходихме около година, година в лъжи....Накрая той взе да се отдръпва от мен и аз страдах, плаках, тръшках се...Постепенно прекратихме връзката си. След 6 месеца научих, че му се е родило второ дете. Човека се е забавлявал с мен. Така се случва и с теб, момиче, повярвай ми...Жена му може и да не е разбрала, а след мен да е имал и други връзки, макар и вече с две деца.До човека си е, курварина не можеш да го промениш, днес със теб, утре с друга..., а горкото момиче дано да разбере и да му бие шута...
А на по горния коментар-80% от разводите и разделите  е намесен трети човек...

# 76
Казах го от личен опит при мен трети човек нямаше,всичко може да е казах,че не винаги това е причината,че се случва да случва се.Права сте,но не винаги е така  Simple Smile

# 77
Ще споделя на мен какво ми се случи в студентските години, когато бях на 18-19...Сега съм на 41.Тогава нямаше мобилни телефони, нямаше интернет/поне  не бяхме чували за него/ Laughing

Оооо, преди 20 години е имало и интернет и мобилни телефони. Ама не са били популярни за масовката.

# 78
Ако не си ти, друга ще е. Позабавлявай се и му бий шута, защото хич не е здравословно жена да се влюби и да плаче за някого, на когото не му пука за нея. Иска да те използва това е ясно, изиграй си добре картите, възползвай се, но дотам. Като ти мине първоначалната тръпка, която бъркаш с любов, и ти омръзне, се представлявай на приятелката му. Тъкмо ще й покажеш, че няма защо да си губи времето с некачествен мъж.  Wink

# 79
Колко е желязна Тъмберлина, направо "ах"-нах.  smile3501

# 80
Ако не си ти, друга ще е.

Тази философия ми е много странна. Ми нека е друга тогава. Laughing

# 81
Ако не си ти, друга ще е.

Тази философия ми е много странна. Ми нека е друга тогава. Laughing
Ми нека, ама не е. Нашето момиче е "избраната".  Grinning Tъй де, явно въпросният господин си чеше егото и си придава важност докато мисли, че всичко е под негов контрол. Вкарва се в ролята на мачото, дето видиш ли разбивал женски сърца, но накрая може той да е използвания и да си намери майстора.  Sunglasses С другата мацка нямат семейство, ще й светне пред очите, а и никога не е твърде късно да изхвърлиш боклука.  Peace

# 82
Един вид нашата мома трябва да наказва някакъв хлапак (щото нищо не пречи с 5-годишна връзка да е на 23 години "мъжът") като Зоро-отмъстителка и да върти номера като дърта и изгоряла душевно курветина. newsm78 Това са най-хубавите години, в такъв цинизъм и дребночувствия ли трябва да се изживяват? Хич не ми се вижда полезно за нея като за бъдеща жена.

# 83
 Е каква любовница е това, и на такова ли вече му викат любовница. Човека не е женен, не е и обвързан, не живее заедно с титулярката, освен с нашата авторка може да се вижда и да прави секс от време на време с още пет. Сигурно си е турил във фейса статус "обвързан" и айде, вече има и любовници.

Ако ти е приятно, се виждай с него, ако не ти е приятна цялата ситуация  - намери си друг. Или се виждай с него и с още един-двама.  Абе какви са тия хора на 20 толкова загубени, трябва ти да въртиш двама-трима и да избираш от още десет, а не да гледаш на себе си като на "любовница".

# 84
Един вид нашата мома трябва да наказва някакъв хлапак (щото нищо не пречи с 5-годишна връзка да е на 23 години "мъжът") като Зоро-отмъстителка и да върти номера като дърта и изгоряла душевно курветина. newsm78 Това са най-хубавите години, в такъв цинизъм и дребночувствия ли трябва да се изживяват? Хич не ми се вижда полезно за нея като за бъдеща жена.
Акълът идва с опита. Което ме подсеща..на колко години е въпросния мъж, или съм пропуснала на прочета някъде?  newsm78

# 85
Е каква любовница е това, и на такова ли вече му викат любовница. Човека не е женен, не е и обвързан, не живее заедно с титулярката, освен с нашата авторка може да се вижда и да прави секс от време на време с още пет. Сигурно си е турил във фейса статус "обвързан" и айде, вече има и любовници.

Ако ти е приятно, се виждай с него, ако не ти е приятна цялата ситуация  - намери си друг. Или се виждай с него и с още един-двама.  Абе какви са тия хора на 20 толкова загубени, трябва ти да въртиш двама-трима и да избираш от още десет, а не да гледаш на себе си като на "любовница".
bouquet Това имам предвид и аз.

# 86
Е каква любовница е това, и на такова ли вече му викат любовница.

Всичко е за драма ефект. Mr. Green

Което ме подсеща..на колко години е въпросния мъж, или съм пропуснала на прочета някъде?  newsm78

Не е писала май. Като нищо е някое студентче, дето мама го пере още и си живее вкъщи. Joy С мама.

# 87
  • ❌❌❌
Не разбрах отговора на съществен въпрос - какво е състоятнието му? Flutter Ако не ме обсипват с диаманти, ничия любовница не съм! Sunglasses

# 88
Възрастта ще обясни много неща.  Laughing

# 89
Не разбрах отговора на съществен въпрос - какво е състоятнието му? Flutter Ако не ме обсипват с диаманти, ничия любовница не съм! Sunglasses

Може и да е на джобни все още.   Joy
Ако беше богат да са го тикнали под венчилото отдавна.

Общи условия

Активация на акаунт