Аз съм любовница..

• 28 558
  • 253
  •   1
Отговори
# 195
Сериозната част ми беше интересна но не успях да я прочета
      Нищо ново, чел си подобни мнения десетки пъти. Що да е виновна любовницата, нали уж мъжете имат  самочувствие, че контролират живота и решенията си? Пък и тя ангажименти към булката на любовника не е поемала. И защо си говорим за вини? Има решение, има последствия от него, щом някой го е взел, значи е готов си да ги понесе. Е, понякога рискува да остане евнух, но нали уж е умен, няма да допусне да го хванат.  Laughing

# 196
Сериозната част ми беше интересна но не успях да я прочета
      Нищо ново, чел си подобни мнения десетки пъти. Що да е виновна любовницата, нали уж мъжете имат  самочувствие, че контролират живота и решенията си? Пък и тя ангажименти към булката на любовника не е поемала. И защо си говорим за вини? Има решение, има последствия от него, щом някой го е взел, значи е готов си да ги понесе. Е, понякога рискува да остане евнух, но нали уж е умен, няма да допусне да го хванат.  Laughing

А, мани ни нас, ние сме прости, това съвсем сериозно. Разбира се че любовницата няма вина, тя си търси връзка. Решението дали ще поддаде си е изцяло на мъжа. Със съответните последствия за душевния му мир и телесната цялост.
Кат завъжда любовница има риск да се сблъска с разярената съпруга.

Интересно ми е по същия начин ли мислят жените във връзка но без брак?

# 197
      Според мен отдавна наличието/липсата на брак не определя мисленето. Обикновено влияе на финансовите решения в двойката, не на емоционалните.

# 198
      Според мен отдавна наличието/липсата на брак не определя мисленето. Обикновено влияе на финансовите решения в двойката, не на емоционалните.

Т.е. ако една жена мисли че си нейн, в главата й се заражда правото да те кастрира.

# 199

Колко да е разход бе жена, 100 евро на вечер за хотел с вечеря, палтенце за Коледа и парцалки с обувки за рождения ден от аутлетите в Метцинген или Парндорф.
Любовници са ония от преди кризата - то не бяха мезонети, тризонети, х6-ци. Както казва един колега ,,благодаря на кризата че свали цените на хубавите жени,,. Аз познавам само една дет намаза тризонет , забележи на нейно име. Разбира се го продаде защото не може да покрива режийните и се върна в Толстой, сега е самотна майка, а беше бръмчалка. Другите излетяха от апартаментите и колите, първите бяха фирмени а вторите на лизинг. Спряха лизингите с кризата и любовниците си спомниха градския транспорт. Та любовницата е толкова скъпа колкото я свикнеш. А младите по студентски не са скъпи. Плащаш ѝ 500 лв наема близо до НБУ и е щастлива и се старае в леглото.

Мани ти тая работа. Кризата отмина и цените се вдигнаха пак и то драстично като компенсация от спада. Казвам ти го честно. Wink Пак станаха алчни и пак искат, така докато дойде следващата криза.  Wink Grinning Гаднярки!

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 15:50 от bubanka

# 200
Tе искат повече за да получат поне малко. Кризата изобщо не е отминала

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 15:50 от Анонимен

# 201

А за някои не е и имало криза Wink

# 202

А за някои не е и имало криза Wink

Тия някои са пренебрежимо малко на общия брой кандидатки за любовници

# 203
41% от 202 гласа?? Коментирате дали сте били любовница на някого. Имали ли сте любовник?

# 204
  • Tам през Атлантическия океан
Някои любовници са нечии жени , така де ко  Laughing

# 205
  • Sofia
41% от 202 гласа?? Коментирате дали сте били любовница на някого. Имали ли сте любовник?
Това е друг въпрос, достоен за анкета  Laughing

# 206
  • Sofia

Т.е. ако една жена мисли че си нейн, в главата й се заражда правото да те кастрира.

Скуба, разсмя ме искрено  Joy Joy Joy

# 207

Скуба, разсмя ме искрено  Joy Joy Joy

Радвам се  bouquet

Ми тъй де. То и без това си тълкувате както ви се иска поведението ни...
Целунем ви, букет цветя, бутилка вино, 2 месеца секс и вече мислите че този мъж е ваш.
А ние едно скъпо имаме и вие все него да резнете  hahaha

# 208
Радвам се  bouquet

Целунем ви, букет цветя, бутилка вино, 2 месеца секс и вече мислите че този мъж е ваш.

А ние едно скъпо имаме и вие все него да резнете  hahaha

Ох, а пък вие както може да се лепвате след един нищо незначещ секс, не е истина. Та не знам кой какво и дали правилно тълкува  Grinning

Последна редакция: пт, 06 ное 2015, 18:04 от Herz

# 209
Радвам се  bouquet

А ние едно скъпо имаме и вие все него да резнете  hahaha

Ох, а пък вие както може да се лепвате след един нищо незначещ секс, не е истина. Та не знам кой какво и дали правилно тълкува  Grinning

Ако добре се е справила що да не повторим... няколко пъти   Mr. Green

Ма не разбирам що да си разваляме секса с тривиални неща като връзка...

Общи условия

Активация на акаунт