Сполучливи имитации на маркови парфюми - 11

• 118 459
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, къде освен на Лъвов мост в София продават НАЛИВНИ Рефан? Искам да си купя №026 - OPIUM VAPEURS, но не искам да купувам капсулован, искам да е наливен и да си го направя с двойно количество капки. На Лъвов мост го нямат и няма и да го зареждат точно този парфюм...Та...Къде в София другаде, освен на Лъвов мост продават наливни с проверено качество? Благодаря предварително за помощта.
 Hug

# 376
Момичета, къде освен на Лъвов мост в София продават НАЛИВНИ Рефан? Искам да си купя №026 - OPIUM VAPEURS, но не искам да купувам капсулован, искам да е наливен и да си го направя с двойно количество капки. На Лъвов мост го нямат и няма и да го зареждат точно този парфюм...Та...Къде в София другаде, освен на Лъвов мост продават наливни с проверено качество? Благодаря предварително за помощта.
 Hug

Магазинът на ул. Тунджа 18. Това е близо до 5те кьошета. Това е официалният магазин така да се каже за София и собствениците на магазина имат връзка с тези, които държат на Мария Луиза.

# 377
allforone, благодаря ти!!!
 Hug

# 378
 Hug
Наливни има и в SkyCity на втория етаж - адрес ул. “Коста Лулчев” 52, близо до бул. “Шипченски проход”.
За качество не мога да гарантирам, но е един от магазините с добър асортимент, има почти всички, поне имаше през лятото, когато за последен път го посетих.
На Красно село има голям магазин, но рядко имам път натам и все го улучвам затворен.
Видях, че има магазинче с наливни парфюми срещу MALL of Sofia, на Скобелев, не съм влизала.

# 379
Ulysses1 , благодаря ти!!!
 bouquet

# 380
Здравейте,
Надявам се да ме приемете във вашата тема.  Simple Smile
Ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет откъде да си поръчам
YSL-Opium(видях, че го има на доста места) и Givenchy-Play intense for her.
Благодаря предварително. Hug

# 381
Здравейте,

Givenchy Play, но класическия го имат Рефан. Версията им е прилична.

Opium-YSL ти препоръчвам на Рефан. Има известни разлики с оригинала, си заслужава и от към трайност е добре.

Преди време имаше добри отзиви за Опиума на Заг Зодиак, но беше отдавна.

Май го имаха и Баргело, но не съм сигурна.

# 382
Здравейте,

Givenchy Play, но класическия го имат Рефан. Версията им е прилична.

Opium-YSL ти препоръчвам на Рефан. Има известни разлики с оригинала, си заслужава и от към трайност е добре.

Преди време имаше добри отзиви за Опиума на Заг Зодиак, но беше отдавна.

Май го имаха и Баргело, но не съм сигурна.

Благодаря много за отговора!  Peace

# 383
  • Бургас
Ето и  новите мъжки на Рефан.

416.JPG - Ultra Image, по скоро е Мale
417. Armani - Acqua di Gio Profumo
418. Guerlian - L`home ideal Cologne
419. Bvulgary - Eau de Parfume au the Blue
420. Dior - Sauvage for men

На пръв поглед ми се виждат летни предложения и са все излезли 2015,нека които са по- компетентни те да се произнесат.

Ultra Male  и  Dior Sauvage не са летни парфюми, идеални са за сега. Много са различни един от друг. Първият е последното най-ново "тяло" на Жан Пол Готие. Много сладък, закачлив аромат с круша и канела. В базата си започва да прилича до някъде на предходните версии, но като цяло е доста по-различен. Много е подходящ за заведение, клуб, дискотека и мисля, че ще се хареса от доста млади мъже. Наскоро подарих оригинала на моята половинка и определено му допадна.
Новото предложение на Диор също ми харесва, но е като че ли е по-улегнал и студен аромат. Но така като гледам май масово го харесват млади мъже, може би заради рекламата с Джони Деп  Simple Smile
Синият чай на Булгари е унисекс. Още не съм го пробвала, защото го няма по парфюмериите  Laughing Почти съм сигурна, че ще ми допадне.
Ароматите на Армани и Герлен са много приятни, леки и лесни за харесване, подходящи за по-топло време, според мен.

Виктория Андреевна, днес пробвах оригиналните Далия Дивин - парфюма и тоалетната вода, която излезе съвсем скоро. Струва ми се, че имитацията на Рефан е на тоалетната вода. Припокрива се с нейния аромат, особено след първия половин час, както обикновено. С ЕДП определено има разминаване. Това е моето усещане. Ще чакам да споделите и вие.  Hug

Впечатлиха ме много от новите предложения на Парфен. Набелязах си един куп, които искам да пробвам. Дано да са ги направили добре.  Grinning

# 384
Ето и  новите мъжки на Рефан.

416.JPG - Ultra Image, по скоро е Мale
417. Armani - Acqua di Gio Profumo
418. Guerlian - L`home ideal Cologne
419. Bvulgary - Eau de Parfume au the Blue
420. Dior - Sauvage for men

На пръв поглед ми се виждат летни предложения и са все излезли 2015,нека които са по- компетентни те да се произнесат.

Ultra Male  и  Dior Sauvage не са летни парфюми, идеални са за сега. Много са различни един от друг. Първият е последното най-ново "тяло" на Жан Пол Готие. Много сладък, закачлив аромат с круша и канела. В базата си започва да прилича до някъде на предходните версии, но като цяло е доста по-различен. Много е подходящ за заведение, клуб, дискотека и мисля, че ще се хареса от доста млади мъже. Наскоро подарих оригинала на моята половинка и определено му допадна.
Новото предложение на Диор също ми харесва, но е като че ли е по-улегнал и студен аромат. Но така като гледам май масово го харесват млади мъже, може би заради рекламата с Джони Деп  Simple Smile
Синият чай на Булгари е унисекс. Още не съм го пробвала, защото го няма по парфюмериите  Laughing Почти съм сигурна, че ще ми допадне.
Ароматите на Армани и Герлен са много приятни, леки и лесни за харесване, подходящи за по-топло време, според мен.

Виктория Андреевна, днес пробвах оригиналните Далия Дивин - парфюма и тоалетната вода, която излезе съвсем скоро. Струва ми се, че имитацията на Рефан е на тоалетната вода. Припокрива се с нейния аромат, особено след първия половин час, както обикновено. С ЕДП определено има разминаване. Това е моето усещане. Ще чакам да споделите и вие.  Hug

Впечатлиха ме много от новите предложения на Парфен. Набелязах си един куп, които искам да пробвам. Дано да са ги направили добре.  Grinning

KDS, благодаря за изчерпателната информация, както винаги.  Simple Smile

Мога ли да те помоля да опишеш Далия Дивин като аромат, струва ми се интересен и мисля, че ще ми допадне. От групата на кои е според теб?

# 385
KDS, благодаря за отзива  Hug тествала съм Далията преди няколко месеца в Дъглас, но нямам спомен дали беше ЕДП или ЕДТ. Досега мислех, че го има само във вариант ЕДП  Mr. Green Ако е зареден в магазинчето на Лъвов мост, ще отнеса известно количество.

# 386
сигурно сте писали сто пъти, но от къде поръчвате парфен?
фирменият сайт е в профилактика, има ли и друго място?

# 387
  • BG-DE
За поръчка не знам но в София имат два реални магазина, на Руски паметник (срещу МВР болница) и на Шишман, а мисля, че и в Мол Парадайс  Peace

# 388
Благодаря!  bouquet

# 389
Момичета Сангадо имат разпродажба Joy

Общи условия

Активация на акаунт