Лидл ::72::

• 73 264
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
И в Монтана има един куп, сутринта ги видях.
Инхалатори де.

# 91
Благодаря за новата тема.
По въпроса със сметките - почти всичко за домакинството купуваме от Лидл, но сметките  рядко са над 15 лв.
Използвам да се разходя в обедната почивка, преди и след работа и вземам по малко неща.
Днес по случайност сметката беше 16.30 лв - касиерката се разсея и не ми даде талонче. Поисках си го с по-висок тон, според нея не било нередно да ме прескочи. Аз трябвало да си кажа изрично, че искам.
Не ми е зор за глупавите им игри, никога не печеля.   Мисля, че персонала разваля замисъла на  рекламата.

# 92
  • София
Вчера направих сметка от 28 лв и не ми дадоха талонче  Rolling Eyes връщам се да прочета назад за какво са. .

# 93
Изумена съм какви цифри оставяте в Лидл  Shocked
Насила да се мъча 100 лв не мога да оставя там, кое пък им е чак толкова по- евтино, или по- вкусно, или по- качествено  newsm78

Ами ето последния пазар от онзи ден - 10 кисели млека, 5 пресни, 2 розови понички, 2 кроасана с масло, 1 кутия сирене, 1 голяма бира, 2 туби с вода, 2 опаковки салам, 2 опаковки бекон, мюсли 750гр., 2 патладжана и 7 чушки и другото не помня вече. През 2-3 дена е така. Вкъщи много се яде мляко и затова по много се купува. Месото също най-вече от там купуваме.
Най-интересното е, че един път сметката ни беше 198 лв., а в количката най-скъпото беше 20 лв.  Shocked, всичко друго дреболии. Това ни е рекорда за храна и домакински без дрехи, уреди и т.н.

Ами млякото е хубаво и евтино, саламът и беконът също. Скоро проядох салам и то точно техния, иначе не обичам.

Гледаме съотношение цена-качество. Щом ни устройват и двете, купуваме... но нещо започнаха да вдигат цените и в Лидл, та ще видим докога ще сме им такива върли фенове.  Thinking

# 94
Аз получих две талончета, но ми дава грешка като се опитам да регистрирам..

Не видях от трицветните спагети, че бързах...късе са ги наредили този път? Rolling Eyes

# 95
  • на последния етаж
Благодаря за новата тема!
Чакам пижамите в четвъртък. Дано скоро има и детско бельо, че ни е е нужно. Simple Smile

# 96
Отзиви за тези пантофки може ли? http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=30860

# 97
[
Ами млякото е хубаво и евтино, саламът и беконът също. Скоро проядох салам и то точно техния, иначе не обичам. [/size]
Гледаме съотношение цена-качество. Щом ни устройват и двете, купуваме... но нещо започнаха да вдигат цените и в Лидл, та ще видим докога ще сме им такива върли фенове.  Thinking

Млякото и аз го харесвам, но колбасите....нещо не ме грабват или аз не уцелвам верните.
Примерно салам, кой бихте препоръчали? Да не е мазен, и да не мирише на пластмаса.

Плодовете и зеленчуците при нас поне на пазара все още са по- хубави и по- евтини, а и Лидл е съвсем в края на града, явно затова не ми е от най- предпочитаните магазини.

# 98
  • София
Мисля, че такива пантофки в Лидл за първи път пускат. Ние имаме такива от дrуго място и не са ни много удобни. както беше казала и една друга потребителка отзад някак се нагъват при петата. По точно такива с цип, каквито са всичките момичешки. Иначе момчешките с лепката ми се виждат ОК.

Последна редакция: вт, 27 окт 2015, 14:21 от Дидка-бандитка

# 99
  • София
Аз понеже отдавна следя брошурките им за инхалатори, но не виждам или ги изпускам  Blush .... и сега не разбрах има ли ги, няма ли ги или ги има само на някои места  ooooh!

# 100
Млякото и аз го харесвам, но колбасите....нещо не ме грабват или аз не уцелвам верните.
Примерно салам, кой бихте препоръчали? Да не е мазен, и да не мирише на пластмаса.
В приятелка ядох Pikok, варено-пушен салам, стандарт Стара планина, много ми хареса, а и аз не съм по саламите. Не мога да намеря снимка.

# 101
Някой назад беше писал за кроасани, може ли снимка?

Еленита, заинтригува ме с този салам.  newsm78

Довечера ще се ходи до Лидл за маска или нещо Хелоунско.  Mr. Green

# 102
За кроасаните от топлата витрина май ставаше въпрос Rolling Eyes Мацката каза, че ще минава със затворени очи и запушен нос оттам Joy

Аз вземам кренвирши Пикок от тъничките. Преди време някой ги беше похвалил и оттогава друг кренвирш вкъщи не влиза smile3513

# 103
  • Елин Пелин
Аз понеже отдавна следя брошурките им за инхалатори, но не виждам или ги изпускам  Blush .... и сега не разбрах има ли ги, няма ли ги или ги има само на някои места  ooooh!
Е и аз ги следих и така и неразбрах от кога са, но тези са преносимите инхалатори. Незнам има ли разлика принципно исках от другия модел.

# 104
Еленита, заинтригува ме с този салам.  newsm78
Малко саламче, около 4 лв. мисля струва.
Как търсите в асортимента на Лидл? На мен ми излизат само меса, печива и още нещо си.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт