Лидл ::72::

• 73 269
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
Gergana_Stamboliyska, аз лично се отказах да взема пантофи на малкия, въпреки че отидох точно за тях. Доста дебели ми се видяха, лепенките са читави. Ноооо миришеха ужасно много на някаква химия, точно като чехлите от магазините за един лев.
Русенки, ще има ли големи разпродажби и в нашия град? Миналата година се сдобих с четири чифта дънки и сега пак се ослушвам.   

Аз уж им следя фейсбук страницата и дебна като една лисица. Не знам дали ще има изобщо, понеже няма системност в разпродажбите. Миналата година беше по това време. Дано пак да има.

# 346
СПЕШНО! Как да разбера в кой магазин в Бургас има рицарски или розови палатки? Искам да пратя сестра ми да вземе, понеже в Стара Загора няма.

Обадих се по телефона на безплатния номер 0800 ... но виждат палатките под един номер и не знаят какви видове са. Ако някой е видял някъде, моля да ми каже!
Иначе след изтичане на промоцията можело да се обадя и да ми издирят палатка. Сигурно нямат право да запазват по време на промоцията?!

Издири телефоните на Лидл в Бургас и говори с управителите. Попитай учтиво...няма да ти откажат инфо, смятам...Колко магазина има в бургас?

# 347
Откъде да ги издиря телефоните? Питах на официалния телефон, но ми казаха, че не може ли да ми дадат телефони в магазините!

# 348
Откъде да ги издиря телефоните? Питах на официалния телефон, но ми казаха, че не може ли да ми дадат телефони в магазините!

Пиши на е-мейла им. Аз така намерих солеви лампи преди 3 месеца, които бяха излезли от промоция и ги нямаше изобщо в магазините.  Hug

# 349
http://www.lidl.bg/bg/StoreSearch.htm

Те пък не са ги написали..Мислех, че има публикувани телефони... Confused
В Гугъл дали няма да излезе нещо...
Дано се включи някой от Бургас...но ако ти е спешно, сестра ти да отива там, където са й казали и да види-може пък да има от търсените от вас видове...

# 350
  • Sofia
Ами като не дават телефоните, да ти издирят артикула те тогава... брей... що пък да не ги дават?!  Close

# 351
И аз да се включа в дискусията за тортата с ананас Simple Smile Последният път се убих да търся котешки езичета, а нямах идея с какво да ги заменя. Преди ги намирах много лесно (в една изчистена, синя опаковка бяха), а сега едва-едва открих в Кауфланд. Сякаш на друг производител и с нова за мен визия.

Пак там, точно до тях, видях малки кръгли детски бисквити с доста изчистен състав и поне двойно по-изгодна цена (бяха с яйца, масло и брашно). Приличат на показаните на предната страница. Много се двоумих, но в крайна сметка предпочетох проверените котешки езичета. Според мен с тях тортата се получава, защото са много фини, а с други може да хрупка  Rolling Eyes Много жалко, че са бъкани с маргарин Sick

По Лидълската тема: сдобихме се с някои неща от любимата италианска седмица, дадоха ни талони, разпищяхме се на входа и ни провериха торбите Laughing, а другата седмица ми се иска да ида за квадратните кутии за съхранение.  Laughing

# 352
Ами тогава увисваш на врата на управителя в Стара Загора и искаш да ти изпратят два броя палатки! Crossing Arms Или го молиш с мила усмивка за телефоните в Бургас, да попиташ лично...

# 353
Уау, хорааа, пуснах запитване през електронната форма. И ми се обадиха, че ще ми я пазят 3 дни в магазина. Казаха ми къде и как да си я взема! Браво!
Не случайно това е любимият ми магазин!

# 354
Е, браво на теб..къде ще ти ги доставят не разбрах?

# 355
  • Варна
Отзиви за дребносмляната лютеница "
Chira"?

Мъжът ми каза ,че по-хубава не е ял,а мога да кажа ,че е критерий, той не харесва всяка...

На мен ми излизат киселини от нея Peace. С много чувствителенн стомах съм.

ММ днес купи тази лютеница на промоция, ядох от нея преди 2-3 часа, хареса ми, с черния им хляб доста върви  Crazy С чувствителен стомах съм, но засега всичко е ок, нямам проблеми.

# 356
Уау, хорааа, пуснах запитване през електронната форма. И ми се обадиха, че ще ми я пазят 3 дни в магазина. Казаха ми къде и как да си я взема! Браво!
Не случайно това е любимият ми магазин!

Hug Както казах, това е начина да намериш каквото търсиш  Hug
Честито  bouquet

# 357
За детските пантофи - на мен пък ми харесаха и си взехме даже 2 чифта Simple Smile По принцип такъв модел и аз не вземам, че може да спарява, но точно тези ми се видяха от тънка материя (розовите с котенцето за момиченца) и мисля, че няма да спаряват крачето. Освен това са с цип, а не с лепки, което е още един плюс. Simple Smile
И благодаря за препоръката за лазанята!  bouquet
Не помня вече кой я беше похвалил, но имаше дискусия по темата и ако не беше тя никога нямаше да ми хрумне да си взема, а се оказа, че е стра-хот-на!

# 358
  • Русе
Взех си от този омекотител,но изобщо не съм доволна.Взех белия,не мирише изобщо за омекотяване  пък да не говорим

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?id=849

# 359
Омекотителите им не струват... Peace

Общи условия

Активация на акаунт