Мюнхен

• 46 230
  • 498
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ако те устройва цената и условията няма причина да се сменя.
И да няма правителствена сграда отсреща, не си представяй че през минути някакви хора ще ти стоят пред вратата.
Там има стотици хотели, в радиус километър от гарата. Всякакви хора ще видиш навън, различни националности и култури. Някои са шумни, други цапат и си хвърлят отпадъците по земята. И до там в общи линии.
Преекспонират се страхове и проблеми.

# 496
  • Germany
Чак да го сменяш, не. Аз за това написах зависи за какво, за хотел е ок, говорех по-скоро за дългосрочно пребиваване. Все пак от  големите градове, Мюнхен е един от най-сигурните. Но да, променили са се нещата от преди няколко години.
За разходки ще ви бъде удобно, предполагам ще е доста шумно от рано сутрин.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2026, 10:15 от PeaPink

# 497
  • София
Били сме по тази улица в хотел Майнингер, точно срещу Augustiner Bräu, всичко беше точно. Локацията е добра - може пеша до центъра, може пеша да Theresienwiese. Рентакар имахме, паркирахме го до хотела. Даже точно това ни посещение визирах в предходния ми пост. Отивайте смело! Обожаваме Мюнхен вкъщи и само да ми падне сгоден момент директно ще кацна.

# 498
  • София
Pushpin Ако пътува 1 човек и кацате на Мемминген, най-изгодно е Flibco или FlixBus / Allgäu Airport Express (7-9-15 евро според часа на тръгване)
Pushpin Ако сте група: Bayern-Ticket (52 евро за до 5 пътника). Той покрива всички регионални влакове и автобуси в цяла Бавария за целия ден.
Sign Exclamation Не важи за бързите влакове  ICE, IC, EC, Railjet и за нощните експреси
В делнични дни (от понеделник до петък): важи от 09:00 ч. сутринта до 03:00 ч. на следващия ден.
През уикендите и официалните празници: през целия ден – от 00:00 ч. (полунощ) до 03:00 ч. на следващия ден.

Railway Car С него от летище Мемминген до гарата в Мемминген хващате автобусна Линия 2. От гара Мемминген се качвате на регионален влак (RE или RB) директно до централната гара в Мюнхен (München Hbf)- около 1 час и 30мин.

До "Алианц Арена" се придвижихме с  U6.

Опасни квартали/ места не видях, честно казано.

Общи условия

Активация на акаунт