The Walking Dead - 16

• 22 969
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Това с кръвта и мен ме дразни малко, значи по кръвен път не може, а от ухапване - може?! Tired

Точно така. Както може от ухапване, но не и от одраскване, човек да се превърне във вампир или върколак. Това им е хубавото на фантастичните продукции -- авторите могат да правят каквото си поискат. Да не говорим, че има достатъчно реални болести, които не се предават по кръвен път.

А и тук заразата не се предава, всички я носят в себе си. И някой да ми припомни кой е зомбясал след одраскване, щото аз такъв спомен нямам.

# 586
  • София
Мишоне освен ръцете им беше избила и зъбките. Да не хапят и да не и посягат.
Да, именно - защото така се предаваше заразата в началото - ухапване и одраскване... иначе няма логика да ги осакатява и в ръцете, след като нямат зъби/челюст - дори и да я докопат с тях докато спи, няма с какво да я захапят.

Оххх. Беше ги осакатила, за да не я ухапят, но и за да се слее с "миризмата" на зомбита и си ходи свободно и незабелязано около тях.
Ясно ми е защо ги водеше...
Не знаех, че и ръцете могат да хапят... Joy

Цитат
А и тук заразата не се предава, всички я носят в себе си. И някой да ми припомни кой е зомбясал след одраскване, щото аз такъв спомен нямам.
Да, а защо от ухапване се превръщат по-бързо, след като не умират от раната?

# 587
  • Ænima/Albuquerque

Сериозно ли трябваше да поясня, че е за да не я докопат? За другия път ще знам да съм по-изчерпателна. doh

# 588
Да, а защо от ухапване се превръщат по-бързо, след като не умират от раната?

Някои си умират от раната или раните. При останалите, вероятно ухапването активира вируса/гъбичката/бактерията. Можеш да се отнесеш към Къркман с този въпрос, все пак той го е измисли всичкото това.  Mr. Green

# 589
  • All of time and space, everywhere and anywhere...
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Zombies

Основното: Никой не е умирал от одраскване. Също така в комикса всяка част от тялото на зомби, кръв, слюнка, попаднали в човешка кръв през отворена рана е смъртоносна, но в сериала е основно ухапването, за останалите не е много ясно. Саша поряза Ейбрахам с острие, замърсено с кръв от бродещ, но той не се разболя.

Мисля, че променят правилата както им е удобно в сериала Simple Smile

# 590
  • София
http://walkingdead.wikia.com/wiki/Zombies

Основното: Никой не е умирал от одраскване. Също така в комикса всяка част от тялото на зомби, кръв, слюнка, попаднали в човешка кръв през отворена рана е смъртоносна, но в сериала е основно ухапването, за останалите не е много ясно. Саша поряза Ейбрахам с острие, замърсено с кръв от бродещ, но той не се разболя.

Явно е това, иначе досега да са останили само 1-2ма от героите... но имам спомен в началото, че се пазеха от одраскване... smile3511

Сериозно ли трябваше да поясня, че е за да не я докопат? За другия път ще знам да съм по-изчерпателна. doh
И като я докопат, какво ще стане, нали нямат зъби?
+ това го поясних преди няколко поста за причините... не е нужно да ми поясняваш  Grinning

# 591
  • Ænima/Albuquerque
И като я докопат, какво ще стане, нали нямат зъби?
+ това го поясних преди няколко поста за причините... не е нужно да ми поясняваш  Grinning

Какво ще стане, като я докопат, ама нямат зъби? Само си чешеш клавиатурата тук ли? doh

Като няма нужда да пояснявам, какъв беше тоя супер смешничък коментар?

# 592

Правила?  Laughing

Аз разбирам, че е голяма тръпка да критикуваме де що може, аз също практикувам тоя спорт с хъс, но хайде да не забравяме, че тук създателят на цялата история има доста активно участие в сериала. Тоест, не е като екранизацията на "Под купола", някак си.

Саркът, кажи "МммммммммМ" и издишай.  Mr. Green

# 593
  • BG
На мен ми е все тая за подробностите кое как и защо, гледам си и не се замислям върху дребните неща. Толкова ми харесва сериала, че чак не ми се гледа друго, като свърши сезона, ще изгледам пак всичките, въпреки, че сравнително скоро ги гледах. Преди седмица разглеждах  предните теми, ама и вие сте заклети фенове, първата  е пусната 2010, на това му се казва постоянство  Grinning
Oтносно spoiling dead fans, чела съм  из разни коментари, че предположенията им винаги излизали верни, но не мога да съм сигурна. Дали това не  са въпросните?

# 594
  • Ænima/Albuquerque

Фъссссссс...  Tired

# 595
  • МАРС
Не знам за Сарка, но след като прочетох последните коментари.
Оммммм...

# 596

Правила?  Laughing

Аз разбирам, че е голяма тръпка да критикуваме де що може, аз също практикувам тоя спорт с хъс, но хайде да не забравяме, че тук създателят на цялата история има доста активно участие в сериала. Тоест, не е като екранизацията на "Под купола", някак си.

Саркът, кажи "МммммммммМ" и издишай.  Mr. Green

Ой, съвсем не критикувам  Peace Просто не намерих емотиконка за ирония Simple Smile Радвам им се на хората, че са направили подобно нещо, за да му се радваме ние. Не съм чела комикса, само се разрових по въпроса със зомбитата. Sunglasses

# 597
  • BG
Я, какви снимки видях при TSDF  Grinning
Скрит текст:

Пише, че са 28/10

# 598
 Party Crazy Whistling Shocked #Crazy Joy

Скрит текст:
Глен е цял. Деръл ще устиска още някой епизод Simple Smile И арбалета и мотора са си при него. Благодаря Simple Smile

# 599

Фъссссссс...  Tired

Joy Joy Joy

Уф, аз съм Тома неверни. Ще ми се, ама докато не видя Глен, не вярвам. Няма го актьора в надписите. Или са направили нарочно така да ни съсипят зомбясалат психика  Cry

А какво значи това 28/10?
Може да са стари снимки.

Общи условия

Активация на акаунт