По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 287
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Фрейче, стискам палци за оплодени Ица, да ти върнат и да имаш за замразяване и всичко да приключи с успешен пухкав финал  Hug

Буги  Hug
Миленка, Смайлче, Герда по едно тлъсто ЧХГ момичета  Praynig

На мен вит.Д също ми казаха да го приемам на гладно, защото се усвоявало по добре така  Thinking  Аз съм на 30 капки на седмица - 5 дни по 6 капки, декември ще пусна контрола  Crazy

Чудесна новина от Естларчето  Heart Eyes

# 226
За витамин Д съм питала химик, с дипломна за витамините и отговорът е : това е мастнорастворим витамин и се усвоява най-добре с храната, както каза и Нандин Simple Smile
А вие пускахте ли вит Б6 ?

# 227
  • София
за витамин д на бебето ми беше казала лл да не го слагам в млякото, че е мазен и залепва по шишето и всъщност там си остава.
казано ми беше точно преди хранене.

# 228
  • София
Бамба, на племеничките ми го давахме с кафена лъжичка - в няколко капки кърма. В цялото шише да сложиш 1-2 капки... няма смисъл

# 229
Естел, честита сбъдната мечта, майче, да ви е жив и здрав малкият Симеон, да расте щастливо и спокойно дете, много радост да ви носи, а на теб - бързо възстановяване.
Герда, от вчера се каня да ти напиша, че стискам палци да расте добре стойността на ЧХГ, кога ще пускаш пак?
Вигантол и аз давах на детето в лъжичка кърма.

# 230
Моме, утре ще пускам.
Не смея да се надявам на нищо.

# 231
Герда, стиснала съм палци Hug Сигурна съм, че ще е двойно Hug

Ние си имаме ембрионче, сега дано оцелее до 5 ден и да стигнем до трансфер Praynig Питах дали яйцеклетката е имала забележки и ми казаха, че била по-тъмна, но това нищо не означавало Rolling Eyes Обадих се на ММ и му казах, че ще си имаме негърче и то като в небрано лозе.."..да не са я объркали"  Mr. Green Mr. Green

# 232
Буги, и моите Я са все тъмни. Според ембриолозите, било заради метаболитен проблем. Доктора отсече, че били глупости това - така ставало, когато е тръгнала да презрява.

Браво, Моме  Hug

# 233
Ние също си имаме оплодени Я, в четвъртък ще звъннат пак да кажат как се развиват и живот и здраве, трансфер на 5-ти ден.

# 234
Фрея, Буги, много се радвам Hug

# 235
Фрея, Бугииииии много стиснати палци  Hug 

Герда, тлъсто ЧХГ утре  Hug

# 236
Здравейте  bouquet
Тия дни съм в тежък ПМС, криво ми е.
Моменце, много ме усмихна, радвам се и аз, че е едничко, да си го гушкаш това лято  Heart Eyes
Много късмет на Фрея и Буги  Flowers Four Leaf Clover
Имам час утре за Персенска и сега го мисля как да го съобщавам на шефа.  Mr. Green

# 237
  • София
Фрея,Буги, дано това да са вашите бебчета!  Praynig
Герда,утре с трицифрено ЧХГ !  Hug Успех,момичета!
Lightworker, кога ти потвърдиха часа за Персенска?

# 238
Стефа, в 16:34  Peace

# 239
Благодаря ви bouquet
 *papaya*, изрично ги попитах дали това означава, че е тръгнала да презрява и ми казаха "не" Rolling Eyes
Честит син на мама Естлар, да е жив и здрав и много да ги радва bouquet
Лайти, успех утре Hug

Общи условия

Активация на акаунт