По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 289
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Фрея, Буги, палците ми продължават да са здраво стиснати за вас. Много се радвам. Hug

Герда, уж чета внимателно newsm78, а чак сега разбирам, че си пуснала кръвен и той е показал бременност. Няма да казвам нищо...ще чакам утре да се похвалиш с тлъсто ЧХГ и тогава. И за теб са ми стиснати всички видове палци. Hug

И честито на Естлар! Толкова много се вълнувах с нея, когато забременя, чакаше всички резултати и прегледи, следях я по отчетните и където пишеше, за да съм повече информирана за нея и бебчето. Да е жив и здрав малкия Симеон, много щастлив, с много късмет, а мама и тати да са винаги до него. Бързо възстановяване на Естлар и нямам търпение да прочета разказа й.  Hug

# 241
Люксен, тестът е показал единствено имплантация, а не бременност.
 Heart Eyes
ММ изчете всичките изследвания и взе да ме разубеждава утре да не изследвам чхг, ами на 9ти ден.Но той и на 6ти ден ме разубеждаваше.

# 242
Хайде, Гердооо, тичай пусни кръв някъде още сега, че съм се напрегнАла тука и си гриза изкуствените нокти!

# 243
Шошито като каза "нокти", та се сетих да питам, гел лаковете нали не са проблем при процедури и след трансфер?

# 244
След трансфер ноктите изрязани в дъно.
Никакви лакове. Как иначе ще си поставяте утрогестана.
Ръцете хубаво измити преди да се слага утрогестана.
Хигена много висока,  wash bath1 newsm37 grinning012защото се хващали гъби, и докато се усетиш с преждевременна родова дейност около втори триместър.
То и с висока хигиена пак се хващали, но имало някакви пробиотици, а ако няма в крайна сметка яжте свястно кисело мляко, оставено да престои половин ден на стайна температура, за да му се размножат бацилите булгарикум.

# 245
Аз питам дали гел лака или лампата, която го пече пречи, а не колко да е дълъг маникюра Simple Smile
Има медицински ръкавици, стерилни, аз тях ползвам, защото ноктите ми наистина са дълги и виждам зор с утрогестана Simple Smile

# 246
И с лак, и без лак слагам утрогестан, досега проблем не съм имала.

# 247
Начита - Герда се майтапи с теб. гелът и гел лакът нямат нищо общо с АРТ и бременността. Ходи си спокойно с дълъг и красив маникюр. Аз моят си го правя сама от над 8 години, добре ми се отразява  hahaha

Герда - хайде лягай, по бързо ще мине времето до теста, и аз чакам с нетърпение да се похвалиш  Praynig

# 248
  • В сърцето на любимия човек
Стискам палци за всички утре  Praynig
Тия дни ще ви наглеждам през телефона и няма да мога да се включвам много, но за сметка на това се надявам да чета само хубави новини.

Аз малко да си помрънкам:
Скрит текст:
Аз пак го закъсах с кръста. Вчера сутринта явно от студа и късото яке ми подвя под трътката и в офиса при едно навеждане ме сряза жестоко. Вече втори ден ме боли почти постоянно и се чудя дали да не си направя една снимка и да се закарам най- накрая на невролог, че го отлагам вече 2-3 години покрай опитите, а положението не става по-добре  Tired
Как пък успях да наследя почти всички "екстри" от бащиния ген, поне няма съмнения, че съм от комшията  ooooh!

# 249
  • София
Някой в понеделник дали успя да слуша FM+ и да чуе кой спечели процедурата на Вита Ин Витро център  newsm78?
Не намирам нито на сайта на радиото, нито на клиниката, а вчера трябваше да го теглят.

# 250
Пънчита, каква снимка имаш предвид? Рентгенова снимка правят на врат. За кръста - скенер. Според мен отивай първо на невролог. Те в повечето случаи по описание на болката знаят от какво е. Евентуално ще те пратят на скенер, за който ще ти дадат направление, че не е евтино изследване. Пиша от телефона и не мога да го сложа в скрит текст.

# 251
Пънче,ако в близкия месец ще стартираш, рентгеновото облъчване не е ок.

# 252
Не е ок да живееш в болка. Пънчита, отивай на лекар, пък той да преценява какво да те прави  Hug

# 253
  • София
пънче, ремонтирай кръста, че при бременност си се натоварва доста и става по-зле положението.

# 254
  • Северозапада
Съгласна с Бамба. Пънче оправи кръста преди бременността или поне се прегледай  Peace

Общи условия

Активация на акаунт