По пътя на мечтите - обща дискусионна тема 3

• 42 144
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
Аз пък го чакам за да тръгна към Сф  newsm68

Скрит текст:
Охх, онзи ден се прибирам в къщи и ММ преди мен се прибрал и аз му казвам : Познай какво стана днес  Blush И той бременна си  hahaha  Викам е добре де, хем значеш че съм спермоядка, хем и да съм бременна няма как   Joy Спечелих 50 лева от лотарията  newsm44, които изхарчих докато се прибера  Mr. Green Ама толкова беше сладък  Heart Eyes

# 691
  • В сърцето на любимия човек
Скрит текст:
спермоядка  Joy Joy Joy
hahaha hahaha hahaha
А, честита ти добре похарчена печалба  Hug

# 692
Аз пък искам да съм в цикъл, ама няма. И така ме мъчи...абе нещо ми стана на мен, хич не ми харесва тази работа, да не излизам в преждевременна менопауза?  newsm78 Снощи сънувах, че си изследвам пак АМХ и от лабораторията ми казват, че резултата ми е минус не знам си колко  ooooh! ooooh! ooooh!

# 693
Я стига си мисли глупости, то да не става толкова изведнъж  Naughty
И мен Персенска ме разплака на първичния преглед с думите " започваме да вадим спешно яйцеклетки, докато има такива", ама ей - на, да чукна на дърво, още имам продукция  Praynig

# 694
Момичета, благодаря ви!  Hug bouquet Да ви се връща тъпкано и в най-скоро време да ви връщам честитките  bouquet

Пънче - на теб честит ти цикъл, вземи нещо за болката и някое винце за душата  Hug

Магнетична - браво, аз навремето триех от тия билетчета и все уцелвах някакви дребни сумички, но напоследък все нищо не печеля и спрях, че се изнервям  ooooh!

# 695
  • София
Фокси, честита шестичка и все така лекичко да ти е до термин! Hug
Взимам си от твоя прашец, че много ми трябва тези дни!
Днешните хормони - 10-ти ден от цикъл. LH - 5.5, E2 - 177. Док не ме е гледал, звъннаха акушерките и казаха утре сутринта пак хормони. Обаче аз утре ще искам и док да ме види. Иначе мисля, че съвсем ще изтървем всичко. Успокоявам се, че LH e все още ниско и естрадиола е се е удвоил. И седя и гадая - възможно ли е от вчера сутринта до днес сутринта LH да е направило пик и да се е върнало пак в ниските нива.  Thinking Много ми е тъпо, че нямам достъп до док, за да обсъдя тези неща с него. Така само изследвам някакви хормони и хвърлям боб какво значат. Снощи такъв рев му теглих, че още ми държи днес. Дано да са ми здрави още яйцата и 20 мм фоликул да не се е пукнал и да ги е опропастил...
Магнетична, и аз трия билетчета от време на време, ама повече от 8 лева не съм печелила Mr. Green Да ти е на късмет тази печалба bouquet
Пънче, мисля да ти вляза в тона, може да ми стане по-леко newsm62

# 696
Здравейте момичета, съжалявам, че може да ви занимавам с въпрос, който вече е обсъждан, но нямам възможност да прочета всичко по темата писах и в търсачката, но не мога да намеря жена, която да споделя опит. Та така моята история е следната, април месец след преглед с колпоскоп се видя атипична зона и ми взеха биопсия, оказа се карцином ин ситу и се наложи конизация. Аз съм от Бургас и знам, че тук няма добри онкогинеколози и се насочих към София, там пък д-р Ганчева насочи към добър по нейните думи онкогинеколог в Бургас. Не искам да описвам колко ме беше страх , но легнах под ножа. Всичко мина бързо, нямах болки, но след седмица когато отидох за епикризата беше написано инвасизен рак и тотална хистеректомия, добре че нямам вяра на никой, та дойдох пак до София на ЯМР в токуда и занесох материала на Хаджиолов и слава богу се оказа, ин ситу и свободни ръбове. Олекна ми като цяло, че съм се отървала. Да ама стана време за контролния преглед и отивам и гинеколожката ми казва, че е много грозно рязано, тази моя шийка не прилича на нищо и има няма малко над 1см. Аз имам дъщеря на 2 г, но искам второ дете. Знам, че някой и толкова нямам, но аз си имам сестра и искам и детето ми да си има братче или сестриче. Моля, някой който има успешна бременност след конизация и съответно почти никаква шийка да ми пише и ако може да ме насочи към специалисти. Ако трябва ще пътувам до София. Знам, че всичко е божа работа, но моля за съвет. Желая ви всичко най-добро и бъдете здрави.

# 697
Франго, не мисля, че е имало ову, сигурно по-малките фукита са тръгнали да растат, но е добре да искаш док да те види наистина, да имаш повече яснота, че то това гадаене е много тегаво.
Мен нещо дясното ице ме наболва след ову, на 3 ден от м. имах завишен естрадиол, знаете ли дали това приболяване не би могло да е сигнал за някакъв задържан фоликул, дето е на път да стане киста? Така май не си спомням да ме е боляло, не боцкане а като че за малко някой го издува яйчника и заболява и после утихва  newsm78

# 698
Момичета, тотално ви загубих следите - няколко дни не съм влизала и като видях колко сте писали ми идеше да избягам  Shocked Ще се постарая да наваксам, но не знам ще успея ли  ooooh!
Та ако съм изпуснала важна новина моля да ме осветлите, пък аз ще се похваля - след едномесечно забавяне най-после са ми входирали документите за фонда - имам си номерче  PartyСега се почва великото чакане... пфууу, ми мразя да чакам   #Cussing out

# 699
Да събера и аз от прашеца  newsm79 newsm79 newsm75 newsm79 newsm79 newsm37

Фокси безпроблемни три месеца и щастлив край  bouquet

Франго не става толкова изведнъж. Лх започва плавно покачване и мисля че пика е 3 пъти над стойността на ЛХ на 3 ден. Но за последното има и изключения.

Doranikolovabs дано намериш правилното решение.  Praynig

Последна редакция: чт, 26 ное 2015, 18:30 от aaangel

# 700
Е,хора, мнооого боли това чудо. Сигурно е прищипан нерв.
Примема съвети с какво да го облекча, че не се спи нощем, сядането и  ставането е най-трудно.

# 701
Герда - иди на невролог. Има разни инжекции, мазила и физиотерапии, за да се освободи нерва. Много е гадно, случва ми се от време на време, аз закачам някакъв нерв от дясно на опашката и тогава на мога да стъпвам на десния крак. На мен ми помага като разтрия силно, колкото и да боли, с кокалчетата на ръката зоната на опашката. В някакъв момент явно успявам да го освободя, защото просто изведнъж спира да боли.

# 702
Ели ти на коя клиника си пациент и каква инжекция ти изписаха? Значи моя прогестерон е нисък както подозирах, ще видим какво ще каже Стаменов?

# 703
Леле, точно и аз съм така - от дясно на опашката.
Получавам светкавици от болка, но за съжаление нямам никаква възможност в близките 4-5 дни да се прегледам на лекар. Някакво самолечение ще прилагам.

# 704
Пий един диклак и ще те отпусне. Ако е от 75 мгр са 2 приема на 12 часа, а от 150- един път на ден-

Общи условия

Активация на акаунт