90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 569
  • 724
  •   1
Отговори
# 660
Всичко Курдов, и аз само за тофу, много, много не ми се посяга към него, но за друго и на мен не ми иде наум . Ще постя та първите две седмици и последните две са само на растителна храна. Mr. GreenПосле са ми позволени морски животни и безгръбначни, ще я карам на рибка, скаридка и охлювче :
Пешеходче имаше преди тофу с кимьон, много приятно...хапни си, вкусно...само на растителни не знам дали е ок за диетата?
Курдов я кажи пиперената манджа, че с една приятелка вече сряда и петък ще постим...т.е.веган храна!

# 661
  • планетата Земя
Гени,не е опасно.Има кремчета за мазане,с които минава по-бързо.Вероятно се е зарадила в яслата:при целувка или от съдове на друго дете с херпес.Веднъж излезнал,пак ще я посещава херпесът

# 662
  • Targovishte
МИМИ  Hug Няма по проста манджа от тази - нищо почти не правиш, почти нищо не слагаш а е огромна вкусотия. Слагам го в скрит защото не е напълно режимно за 90 ДД
Скрит текст:
Аз лично режа пиперките на парчета, но може и цели. Запържвам ги първо и дърпам от котлона. После слагам домати да се сгъстят - аз ги рендосвам, става най-бързо. Като се сгъстят слагам сол, захар, чесънче и малко магданоз и/или копър и пускам чушките вътре. Ако са ти били цели е добре да ги обелиш първо. Оставяш още малко на котлона и готово. Ей това е. АКо не си на веган става да му туриш сиренце. А най-добре си отива с гарнитура от свински пържолки.
  Hug bouquet Hug

# 663
Мерси Курдов, ама аз нямам суров пипер, мислех, че е с печен...Simple Smile
Гени да се оправя малкото Тантурче...къде пък го лепна тоя херпес...не е опасно, но е изключително неприятно...веднъж заразен човек си го носи цял живот... Sad

Последна редакция: вт, 10 ное 2015, 22:10 от mimi.7299

# 664
  • Русе
Мими, мисля си, че и с печен ще стане Wink
Курдов и аз съм така със стомаха, на мен крушите не ми действат толкова  Joy ММ като му кажа, че нямам проблем да изям круша и после да пия прясно мляко - направо той отива до WC само от идеята, а аз не мога.
Аз ви изоставям - в четвъртък празнуваме 70 години на нашия университет и утре и в четвъртък имаме един куп мероприятия и може да не съм редовно тук, а сега отивам да се възползвам от отслабващия и рахубавяваш съм (Мими  Hug) - лека нощ.

# 665
Деси и аз лягам, ама Курдов не е дал юрганите.... Simple Smile

# 666
  • Targovishte
МИМИ  Hug Става и с печен. Само леко завърташ в олио или зехтин за аромат и другото - същото. Айде давам ви на тебе и на ДЕСИ   Hugпо едно юрганче, да не ме чакате  bouquet bouquet bouquet

# 667
МИМИ  Hug Става и с печен. Само леко завърташ в олио или зехтин за аромат и другото - същото. Айде давам ви на тебе и на ДЕСИ   Hugпо едно юрганче, да не ме чакате  bouquet bouquet bouquet
Мерси утре заран ще я направя на кукърчо...мерси лягам под юрганчето Hug

# 668
  • Targovishte
Момичета  bouquet вече официално раздавам завивките и влизам да се къпя.

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

П.П.  ГЕНИ  Hug бързо оздравяване на тантурка  Praynig Praynig Hug

# 669
  • Калифорния, САЩ
    Мале, Миме, убиват ви в България с тези цени!  #Crazy Разгледах линковете, които пусна – тук в азиатските магазини ПРЕСНИ соеви кълнова – 400гр. за $1.00. Има и други видове, но те са с по-високи цени (купувах наскоро грахови поници – 150 гр. за $1.50, т.е. килото е $10.00; ами не ми харесаха, сготвих ги, за да се изядат „незабележими”).
   Тинkи, много липсваш в темата. Успех с ученето и работата; а режима – не е за теб, ти си толкова нежно и изящно създание. Hug
   Деси, весели празници! Heart Eyes

# 670
Добро утро!

Закуската

# 671
  • Targovishte
Добро утро, банда  bouquet

ИРКА, ПЕШЕХОДКА Hug Hug Hug Благодаря ви, момичета, за страхотното събуждане и настроение  bouquet bouquet bouquet

Момичета, аз се запекох от круши  ooooh! Няма WC, няма кончета! Въпреки това отчитам добър минус от 900 грама. Пу, пу да не му е уроки на Кантарев.

Менюто за днес: З - ябълки, О - две сварени яйца и салата от бяла ряпа и моркови; В- едно сварено яйце и салата от червено цвекло с моркови.

Приятен ден на всички  bouquet Hug bouquet

# 672
Малиииии Курдов, умрял си от глад с това самотно Ице. Аз сега отивам на среща на високо равнище с Кантарев Mr. Green

# 673
  • софия
Добро утро.Днес пак съм на 0. Менюто е банани, ябълки и ядки.
Усмихнат ден!

# 674
Добро утро Hug
Днес варива:
З: банан
О: чушки с ориз и леща и червено цвекло с моркови
В: леща и салата
Курдов, честит минус. Hug Ама това едно яйце не е ли твърде малко? аз не бих се нахранила с него.
Гени, бързо оздравяване на тантурка
Пешеходче, много сънео това куче. А мушмули как обичам... bouquet
Ир, кафето тази сутрин е много изискано

Общи условия

Активация на акаунт