90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 553
  • 724
  •   1
Отговори
# 675
  • Русе
Добро утро и от мен,
Изпивам си кафенцето с вас - Ир, Пешеходке, благодаря ви за настроението  bouquet bouquet
Курдов, аз нямах такива проблеми с крушите  newsm78 твоите круши нещо са се "бъгнали"
Моят резултат е с 200 грама над този след миналия плодов  Crossing Arms май и аз ще се меря само веднъж на четворка, но не знам кога да е...
Не знам какво ще ми е менюто, защото съм по разни мероприятия и на обед ще е каквото има в заведението долу, а довечера съм на събрание на училищното настоятелство (на училището на младежа) и - каквото ми "сготвят" в къщи - вероятно салата и млечни (или кебапчета)  Joy
Хубав и усмихнат ден на всички

# 676
  • Targovishte
ИЗГАРЯЩАТА  Hug Естествено че ще си остана гладен. Но нали трябва още малко да сваля. Замислям се за един пълнозърнест земел поне към обяда  newsm78

# 677

Добро утро  Heart Eyes

tinki_15 , много кофти поведение на преподавателя...А не можете ли да си кореспондирате по имейл? Моят научен ръководител ми връщаше бележки за всяка моя глава и слагаше корекциите си на текстовия документ.

Добро утро.
Ами уж кореспондираме, ама явно не сме се разбрали правино. Не съм убедена, че избрах точния преподавател. Много колеги избрала "лесните банки" и полуготови теми за кредити, продукти и какво ли още не, а аз ще се бъхтя да пиша всичко сама с пенсионната система. Чесно казано  главния ми проблем е че не съм наяяно като цяло как трябв ада изглежда. Може би трябва да видя на някого готова newsm78 Дано преподавателя ми е по деен и помогащ като започна да пиша. Надявам се до края на януари да съм готова , имам и сесия, а и на 200км от София с работата ми е много трудно, но ще трябва да се преборя. Може би първо ще си направя план Thinking
ИЗГАРЯЩАТА  Hug Естествено че ще си остана гладен. Но нали трябва още малко да сваля. Замислям се за един пълнозърнест земел поне към обяда  newsm78
Курдов глада не е решение, аз също се подведох, но организма е живо същество, всичко помни и всичко връща. Свиква на михава храна и после е трудно да се влезе в границите. Яж нормално, умерено и резултатът ще дойде. В крайна сметкта 2-3 кг-ма зимно време са нормални и е на голям човек не личат толкова. Ела ме виж мен с 3 кг-ма повече на 160см как се вижда Wink
Вчера бях на к,мляко и айрян и днес - 200. Продължавам на варени картофи за обяд и кисело мляко за ечеря. Тази седмица съм до 6 на работ аи докато се прибера ми идва късно за вечеря та затова си взимам мляко за "набързо". п.с. закусих няклко кивита.
Хубав ден ви пожелавам bouquet

# 678
Курдов, както и Тинки ти е писала, с неядене няма да стане. Тялото влиза в режим "депо" и после става страшно. Можеш към това яйце да добавиш няколко белтъка и хляб, така е по-приемливо, защото в момента, в който се нахраниш нормално, всичко ще качиш.

# 679
Добро утро  bouquet

Чудя се днес дали да не си направя катък по рецепта на Курдов-кисело мляко и извара, но вероятно с прясна краставица на кубчета  newsm78 , може пък да успея да вляза малко в режим. Имам моркови и червено цвекло и ще направя салата. Ще видя как ще потръгне денят.

Тинки, много сложно това с работата на 200км, как се справяш, къде си се настанила-на квартира ли?

МимиHug Heart Eyes

Поздрави на всички и успешен ден!

# 680
Добро утро!
Ир,
Скрит текст:
общо взето това са сайтове с високи цени....в Била продаваха свежи соеви кълнове....но като си купих един път....нагарчаха...явно вече бяха пред прокисване.....лошото е, че тук всичко е много скъпо и е боклук....затова избягвам да купувам пакетирани неща....дори ако можех и хляб бих си месила....у нас влизат само плодове, зеленчуци, свежо месо и сирене и кашкавал имляко....не купуваме никакви колбаси, сокове, газирано, сладки неща Naughty Но пак няма спасение....
Деси приятни празници....толкова ми липсва и на мен моят Университет....
Тинки, красавице, възхищавам се на упоритостта ти.....не съжалявай, че си избрала по трудното....всичко, което съм научила и съм се измъчила през живота си след това ми е било от полза....още малко стисни зъбки и дерзай! Hug Hug Hug А за фигурата не се тревожи....ти си синеока хубавица! Hug Hug
Хубав ден прекрасни....дано Занатка и Вили се обаждат, нищо че прекъснаха!  Hug
ПП Занаткаааа писали сме заедно! Simple Smile Simple Smile

# 681
Добро утро на всички,
Влизам за да Ви почерпя- днес имам имен ден.
Заповядаите

# 682
  • планетата Земя
Добро утро.Отчитам минус 300 гр.Тегля се на четворка,след Въглехидратен
Тинки,разтърси из нета за готова подобна работа,за да видиш структурата.
Курдов,как от круши ще се запечеш? Laughing Хубав минус.Все така
Днес съм Плодова-печена тиква,кивита,ябълки,портокали и сурово кашу

Последна редакция: ср, 11 ное 2015, 15:38 от Milena___

# 683
Тинки,пиши ми на ЛС, ако темата ти е по-хуманитарна, мога да ти помогна, писала съм доста неща. Да, беше добре да намериш някой по-млад преподавател.

Поднасям ви кафенце и ви желая разкошен ден  Heart Eyes

MinaCankova , Честит Имен ден  bouquet Да си жива и здрава, глезена, обичана и успешна.

# 684
  • Targovishte
МИНА  Hug Да ти е живо и здраво името, приятен празник!  bouquet Тортата е стра-хо-тна!!!

ТИНКИ
  Hug Няма да ти е лесно, но всичко научено по този начин си остава за цял живот. Още малко остана  bouquet

СВЕТЛЕ  Hug Преди 90 ДД пиех само такова кафенце. МММММММ - размечтах се  bouquet

# 685
Мина, честит имен ден. Заделих парченце за утре bouquet bouquet
Тинки, аз също съм завършила две хуманитарни специалности, та ако е в сферата също мога да ударя рамо?

# 686
  • У дома
Добро утро банда, влизам да ви нагледам и сядам да пиша курсови работи.
Утре сме на лекар с дребното, днес в детската предупреждавам като нормален човек, а те "ААааа спокойно, то има 4-5 деца с херпеси по цялото тяло", и аз  Shocked Shocked Shocked Какви са тия родители аз незнам, ние сме единствените чужденци в групата, като цяло в детската са само 3 или 4 деца, които не са норвежчета, а резултата е : херпеси, въшки в съседната група и глисти в по-голямата група ooooh! ooooh! ooooh!
Курдов, ти си прецедент, от круши да се циментираш hahaha Joy hahaha Joy
Мина, Честит имен ден, да си жива и здрава и приятно изкарване на празника Hug
Хайде бягам да пиша, лек и усмихнат ден Hug

# 687
Добро утро,
Благодаря Ви за хубавото начало на деня bouquet
А за мушмулите бях забравилa че ги има newsm78.
MinaChankova, Честит Имен Ден. Да си здрава, обичана, щастлива.
Днес съм с 400 гр по-лека от вчера Laughing и атакувам деня с  варива. З. праскова; О. сварен грах + салата червено цвекло с морков + бульон; остатъка от сварения грах+салата. Количеството грах го разделих на три части, две части взех за обяд и една оставих за вечеря. Дано да е правилно.
Хубав ден,
KGT

# 688
  • София
Добро утро!
Тази сутрин съм сърдита и на корема си и на Кантарев, + 400 гр. пфу.
Круши, тиква, чай и пак проблем... Противно на всяка логика корема ми се затяга винаги след плодов, вече втори ден.  #Cussing out
Днес ще съм на булгур, любим ми е напоследък.
Нещо ми е нервен денят още от сутринта ...

MinaCankova, честит имен ден!  bouquet
Genni, ти ме уби! Глисти, въшки ?!?  Shocked Бързо оздравяване на Лили!  Hug

Хубав ден на всички!  Hug

# 689
Здравейте и от мен! Днес съм на нула по мнението на кантара. Интересна врътка се очертава - свалям в другите дни, от плодов задържам.  hahaha Ама и аз не се ограничавам с плодовете. Вчера май около килограм печена тиква изядох плюс останалите неща.  Mr. Green

Ир Ти наистина ни обгрижваш като лордове тук, днес кафето в сребърен сервиз си поднесла...  Hug За цените на храната - да, така е, в САЩ, Германия, Англия в супермаркетите има по-ниски цени на повечето храни. Отделно, че има сума ти вериги, където даден набор продукти са на цена 1 долар/евро/паунд. Ама какви са? ГМО или не, внесени от незнайно коя по-евтина дестинация...или просто произведени в огромните местни ферми, които могат да продават на ниски цени, защото произвеждат тонове като количество. Това е многопластова и дълга тема.  Peace
pe6exodka  Hug Искам ей така кат' този кучо цял ден мързел...  Crazy
Курдов Брех, да се запечеш от круши, ти си факир.  Joy Лошото е, че днес менюто ти е доста "сухо" - та не знам дали и утре няма да ти остане запечен стомахът.  newsm78 Иначе и на мен ми се струва, че количеството на храната ти е малко, дано поне салатите са по-големички... Вслушай се в коментара на ТинкиPeace
MinaCankova Да си жива и здрава, благодарности за почерпката!  bouquet
Успех на Тинки и Genni с дипломна и курсови!  Hug Hug Hug
KGT Съвсем правилно си постъпила с граха - стига общото количество да не е 200 гр, например.  Peace

Аз днес съм на белтъци:
З Печена тиква
О Салата айсберг, домати и авокадо; свинско със зеле
В Салата цвекло, морков и ряпа; кофичка кисело мляко

Прекрасен ден и много слънчево настроение желая!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт