90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 544
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Привет и от мен!
Плодовия мина в банани, печена тиква, и круши с орехи за вечеря. Много вкусна комбинация.
Резултат - 900 гр.
Zanata Hug аз също съм на мнение, че нещо което не се прави от сърце, по-добре да не се прави, естествено ако има такава възможност. По-важното  е, че си с нас и ни е хубаво тук, в темата.
Mина, честит имен ден! Бъди щастлива, обичана и обичай!
Genni, милото ми тантурче Heart Eyes Да оздравява бързо, сладичка малка буболечка! хайде, тичкай да твориш Hug
Ирка, Пешеходка, Светле Hug
На мен пък мушмулите ми гонят белия кон.Иначе редовно го паса  hahaha hahaha hahaha
Тинки, успех, чедо! Моите уважения към упоритостта ти!

Слънчев и приятен ден!

# 691
  • планетата Земя
За запичане опитайте сутрин кивита.Добре действат

# 692
  • Бургас
Погледнах, че не съм си написала менюто днес.
З - банан
О - 2 свински шишчета, 1 телешко кюфте, салата зеле и моркови, фпх
В - млечни и салата.
Обядът беше обилен. Ще се постарая да компенсирам с лека и ранна вечеря + хоротропане, за да няма голямо плюсище утре Laughing

# 693
Хей, група, здравей!
Хе, хе - днес след плодов -600! Ама много ми е добричък кантарчо днес. Вече съм 78.600. Бавно стават при мен нещата, но то си е и от ЕГН-то. Зорът е да мина под 75, тогава ще е по-лесно, май. Не се знай.
Жгмъц, не се ядосвай, нали всички имаме такива моменти. Важното е, че се движиш в правилната посока.
Мина, честит имен ден! Да ти е живо и здраво името и ти с него! Мерси за хубавата тортичка. Ще си запазя малко ВГХ ден. Grinning
Genni,
Скрит текст:
за херпес знам едно ефикасно мехлемче - Индекстол - стоматолозите го използват. Ако го намериш ще ти свърши чудесна работа.
Курдов, да не са били зелени крушите и да си постигнал този феноменален ефект?
Днес менюто е:
З - банан
О - печен домат със сирене, босилек, салата, филийка
В - кисело мляко и салата някаква
Хубав ден! И нека Св.Мина пази семействата ни здрави!
 Hug Hug Hug

# 694
  • Габрово
Мина,честит имен ден!Бъди здрава и много обичана!

# 695
Благодаря на всички за хубавите пожелания!!!
Да Ви се връща!!!

Тъй като отдавна не съм писала с две думи да разкажа как върви режима при мен:
След втория ми воден видях 55кг на кантара( беше на 01,11), от тогава се въртя от 55,700 до 56,500 като в омагьосан кръг. Няма да се отказвам, то не остана още много до края, надявам се след последния воден поне да задържа 55кг и да не качвам повече.
Та така...
Още веднъж благодаря за пожеланията!

# 696
Аз си Ви чета тайничко,макар че изневерих на диетата за 5 дни.
Да попитам днес бях на варени яйца без нищо ,и сега реших ,че се връщам към 90 дд режим и хапнах малко хляб и салата .Довечера или кисело мляко със салата или рибка и салата.Закуската беше 1 варено яйце-е нарушение е знам.
Нали мога този ден да го пиша белтъчен? newsm78
Мина, Честит имен ден!

# 697
Нели, не, не можеш  Peace Пиши го смесен, или е по правилата, или не. Дори и при най-малкото уж нарошение, вече не е  даденият ден, а омазан ден.

# 698
пък за  мой стимул
Скрит текст:
купих си днес мъхесто елече,е не може да се закопчае с 23 см в ханша Joy
Ама пък много ги харесвам ,а и напролет трябва да ми стане закопчано

# 699
  • София
Браво! Дано успееш по-скоро да го облечеш! Аз имам разни стимули, едни рокли скоро ги пробвах - влизам, но трудно дишам в тях.  Laughing

# 700
  • в окото на щастието !
Добра вечер ! bouquet Hug Hug Hug
Не съм се вясвала напоследък , че имам много простотии да вкарвам в ред  а и с новия министър на здравеоМазването  нещата отиват още по-  към глупотевините но както и да е .....
В пристъп на желание да се разсея реших да надникна тук , че ми липсва темата и вие всички  Hug и ченето ми увисна ....
Курдов - ти ще се самоубиваш ли , брате?! Как може изобщо , ама как може изобщо голям човек и то мъж да изкара на 3 яйца за целия ден ?!?!?! Ти за пореден път се стремиш да приспиш метаболизма си и да качваш и от въздуха който дишаш! Искам да ми кажеш на коя страница от книгата е посочено , че трябва само 2 яйца на обяд да се изядат  и 1 за вечеря ? Няма да те мъча - в 79 ден , в рубриката ''Не ви е по вкуса '' са посочени броя твърдо сварени яйца за деня - 3 за обяд и 2 за вечеря . И без допълнителни белтъци и тем подобни хрумки ....
Не ти се карам, съчувствам ти , защото ти днес си умял от глад, бил си без тонус, изнервен , уморен и си си унищожил бог знае колко мускулна маса . Утре и да имаш минус няма да е от сланина а от мускули .  Hug
Апропо - по данни от няколко години вече яйчният жълтък не е това, за което се смяташе и сега консумацията му се насърчава а не ограничава . Да внимават само тези, които са с жлъчни  проблеми . Другите да си ядат яйцата цели и да се радват на живота.
   АПЕЛИРАМ - към всички - когато някой пита нещо и друг иска да му отговори адекватно да отвори книгата на първа страница и да посочи правилния отговор посочен на съответната страница . Така ще се ограничи вкарването в темата на всякакви глупости от нета  на знайни и незнайни ентусиасти .
 Размятаха се тук и бройки за 3 картофа на ден - и това не е вярно - в ден 51 и ден 60 са посочени конкретни бройки - 8 картофа  - 5 за обяд и 3 з вечеря - които при среден размер са около килограм .
 Не гладувайте хора , не се ограничавайте излишно защото смисълът на режима съвсем не е да се гладува , а да се променят обменните процеси на организма и така да загубим излишни мазнини,  а не мускулна маса !
  Деси -мама Hug много мило, че покрай тиквения сезон си се сетила за най - личната тикварка в темата  Laughing  Открих сезона и аз но със фалстарт - първата и единствена кръгла тиква от добива на мама се оказа не сладка , но залагам на цигулките , които са приличен брой и доста време ще ми осигуряват удоволствие в устата и на кантара де ... Laughing
Инак съм добре , поддържам си килата , харесвам се  на този етап . Heart Eyes
Новата ми страст са късите роклета , които могат да се носят и с клинче или чорапогащи , та замених тесните гащи   Mr. Green за убиване на глада с фръцкане пред огледалото с нови роклички по тялото и високите токчета де .
Честит имен ден на Мина Чанкова и Мина 17 ако чете .
Хубава вечер от мен, аз се потапям в задачите .  Hug bouquet

# 701
И аз искам роклА Laughing
Пешеходке мноо ти благодаря, твърде съм "умряла" (след работа) да ти иша, мЪ тЪ обичам и ще го направя утре. (това по повод помощта за дипломната работа, ако се чудите Whistling) bouquet bouquet bouquet bouquet
Момичета и момчета на всички останали също страшно благодаря. пределено имам нужда от подкрепа и я усещам от вас тук и много ми помага Hug
Днес изпъних менюто каквото го казах, маках и кантара да не мърда особено. Явно е свикнал на кг-мите. Нищо.
Пожелава ви на всички приятна вечер и много минуси сутринта bouquet

# 702
Бонто  Hug искам снимка - до ко номер на мис сикстито стигнахме ?!
Тинки, ти какво си отслабваш още - не знам направо  Thinking
А Курдов, той е направо за бой  hahaha половин яйчице за закуска и четвърт жълтъче за помирисване вечер

# 703
А Курдов, той е направо за бой  hahaha половин яйчице за закуска и четвърт жълтъче за помирисване вечер
ООООх Инке....яйчице за помирисване....ще ме пукнеш от смях Joy Joy hahaha hahaha
Боби Hug
Тинки Hug

# 704
Присмя се хърбел нащърбел, Ин Laughing Нямам да свалям. Само 2 кила и някой и друг смс от Д-то че пораснА с 3,5  и с ами тесни гащите Crazy
Аз като гледам Курдов ако му кажа че изяд 5-6 полукашнати малки кивита за закусна ще ми каче че съм преяла Joy

Общи условия

Активация на акаунт