90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 316

• 31 548
  • 724
  •   1
Отговори
# 705
  • в окото на щастието !
Тинки Hug - нямаш грижи , ма никакви . Laughing
Инке Hug мъри , и ти л' си тука ?! И какво ще сваляш ? От 45 кила на 44 ли ще слизаш?
За мис сикститу може и да се напъхам в 29 тия номер , ама за тез пари 3 рокли ще с купя и толкоз чанти  Mr. Green та викам - рокли да купуваме веКе - и все  S -ки да са .
За снимките - фотографа е уволнен. Ще почакаш да назнача друг, дето не слуша толкоз много майка си  Laughing

# 706
Мина, честит имен ден  bouquet
Тинки, успех с дипломната. И аз съм на този хал, вече работя по първа част на магистърска, ако не стане, следващия семестър ще сменяме темата.. може и ръководителя.
Боне, много ми е драго да те видя  bouquet. И аз го чета Курдов, сърбят ме пръстите, но ме боли устата да повтарям едно и също. Добре, че ти дойде с метлата  afwitch
Светле Hug

# 707
  • Targovishte
Ехо банда  bouquet

ЛЕПОТИЦЕ  Hug Hug Hug Hug Hug Ей красавицо, де ми се губиш из от погледа  bouquet

Явно съм подпалил темата и то яко. Цял ден ме сърби Д-то - ето за какво било  hahaha
В интерес на истината, дали заради многото работа - пращахме вестник, посрещах и изпращах Майчето Манолова  (дано никога да не стъпи повече в Търговище  Praynig Имах друго мнение за нея, докато не я видях на живо, много е ограничена умствено горката). Та може би заради многото работа аз глад не усетих. Както казах и сутринта, взех си един пълнозърнест земел към обяда, може и от него да е... Дори вечерях в последните минути, без да огладнея, само защото трябва.
Другия път няма да са толкова малко яйцата - обещавам!

Че и с водата почти сколасах - сега един чай и съм готов. Явно мен ми е трудно, само когато е студено времето.  newsm78

Да споделя и друго. Салатата от червено цвекло с моркови - беше остатък от неделя. Овкусена, артисала и прибрана в хладилник. Мислих си, че ще е супер гадна - все пак са минали три денонощия. Но уви - станала е сто пъти по вкусна от тогава.

Лошото е че бялото конче изчезна тотално и не си вдига телефона въобще. Дано утре сутринта се появи   Praynig

Благодаря на всички които ми направиха забележки и ме свалиха на земята  Hug Hug Hug

# 708
За мис сикститу може и да се напъхам в 29 тия номер , ама за тез пари 3 рокли ще с купя и толкоз чанти  Mr. Green та викам - рокли да купуваме веКе - и все  S -ки да са .
Хаааа ще дойдете на моята....мими дънки не е обувала от студентка.... hahaha

# 709
  • в окото на щастието !
Мими Hug
Стасимирке  Hug . И що не му опъна ушетата на тоз господин , дето се състезава по количества с 5 годишно дете?  Wink
Курдов  Hug - а скоро сусамче да си кусвал ? Или доматено сокче ? Май ги забрави тез умнотийки и виж какво е станало - изтървал си коня  Laughing Айде утре вкарвай сусам в салатата - поне 2 лъжици поръси , и доматен сок на обяд - поне 300 мл - давам ти точни количества , че ти нали така обичаш - конкретно да ти се упомене   Laughing

# 710
  • Targovishte
ЛЕПОТИЦЕ  Hug Hug  newsm20

# 711
Курдов, и киви много помага. Поне при мен де.
Банда, майка ми ми донесе една тава лучник и се чудя колко да изям утре, защото има много плънка, а тя брашното го е слагала на око и де факто не знам колко грама е. Не че по принцип си меря порциите, ама гледам горе-долу. Та каквато съм ламя 1/4 от тавата (голяма тава) дали ще е много? newsm78

# 712
  • Targovishte
ИЗГАРЯЩАТА  Hug Лепотица каза да не гладуваме, така че си хапни, да си сита на обяд и горе долу половината на вечеря. Мое мнение.

# 713
Курдов, аз сладки вечери си правя. врътнала съм еди квадрати, че само те ми се получават изпечени и вкусни  Laughing

# 714
Курдов, аз сладки вечери си правя. врътнала съм еди квадрати, че само те ми се получават изпечени и вкусни  Laughing
Ха ха и ти ли си като мен...но пък кеадратите ми стават превъзходни...

# 715
Мими, и на мен  Laughing Винаги се получават, дори от сместа и мъфини правя  Laughing

# 716
Добър вечер!  Hug

Вечерях си вкусно-вкусно салатката от цвекло, моркови и ряпа с киселото млекце и малко козе сиренце и от 20 ч насам се изтягам на дивана.  Mr. Green

bobybonta Радвам се да те "видя", имахме нужда от авторитетно включване!  Hug
Курдов Не знам дали ще имаш време утре за това, но на мен за викане на кончетата ми върши безотказно работа 1 или 2 чаши топла (не гореща) вода на гладно и след това кафе - пия го чисто. Но ефектът се появява до около половин час, така че... Пробвай!  Peace

Хора, тиквата нали не може да я варим на супа с други зеленчуци?  newsm78 Тя си е твърдо плод?

За утре в ден варива планирам:
З Годжи бери (вчера получих нова доставка, трябва да се изяде)
О Салата варено цвекло; крем-супа от картоф, червена леща и броколи (но е много малко - само дояждам) + булгур с праз
В На индийски ресторант - салата и оризена или нахутена манджа

Лека от мен и до утре!

# 717
  • Русе
Ето ме и мен,
Боби  Hug Hug Hug
Мина, честит имен ден!
Тинки, определено смятам, че си на прав път, успех и не го мисли, щом искаш да направиш неюо, юе успееш!
Днес
з - банан, о - скумрия на скара със салата зеле и моркови, в - бъркани яйца с пера от зелен лук

# 718
  • Targovishte
Айде на топлите юрганчета  bouquet bouquet bouquet

Лека нощ на всички  bouquet Hug bouquet

# 719
  • Калифорния, САЩ

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug Hug Hug Hug

Явно Пешеходката се е успала  Hug Wink Hug и ето я моята закуска за утре, почерпете се:

Последна редакция: чт, 12 ное 2015, 06:10 от ir74

Общи условия

Активация на акаунт