Отговори
# 480
Аз усещам бебка под пъпа,от ляво,от дясно. И само когато съм в покой. На моменти дори се филмирам , след което тя се обади с някое движение и се успокоя. И така всеки ден  Wink много би ме се искало да е по-активна, но си казвам,че и това ще стане  Praynig

# 481
Момичета как ви е хемоглобина моя е 98 много се притесних утре съм при докторката

# 482
Моят преди седмица беше 118,доки каза,че е под нормата. Минимумът бил 120. Изписа ми медикамент с желязо

# 483
Моят преди седмица беше 118,доки каза,че е под нормата. Минимумът бил 120. Изписа ми медикамент с желязо
.                                                                                                                                                             Да 120 е нормата

# 484
  • Nearby
Аз усещам бебка под пъпа,от ляво,от дясно. И само когато съм в покой. На моменти дори се филмирам , след което тя се обади с някое движение и се успокоя. И така всеки ден  Wink много би ме се искало да е по-активна, но си казвам,че и това ще стане  Praynig

И аз съм така. Мноого рядко е случва да е над или около пъпа.
Хемоглобинът ми е 110.

# 485
Здравейте  bouquet

Аз усещам бебето основно под пъпа, някой път вляво, друг път вдясно, но все под пъпа.

Хемоглобинът ми нямам абсолютно никаква представа какви стойности е  Laughing Изследваха ми го веднъж в 18-та седмица, но резултат никой не ми съобщи. Предполагам щяха да ми кажат, ако е бил нисък и трябва да пия нещо.

Килограмите тези дни не съм ги проверявала. Последно се теглих в четвъртък и бях +4(23 седмица).

Ние в събота открихме сезона на покупките за бебето  Simple Smile Ходихме в Икеа и взехме кошара, скрин с табла за повиване отгоре, люлеещ стол за мен, корито и доста текстилни неща(спални комплекти, хавлии, лигавници, чаршафи и др.). Избрахме и матрак и края на тази седмица мислим да го купим.
Разгледах и други бебешки неща, на които съм хвърлила око, че в нашия малък град няма къде да ги видя на живо. Та вече имаме избрани количка, стол за кола, чувалче за количката и др., но тях ще ги вземем по-нататък.

Ще си купувате ли помпа  предварително? И ако да, спряли ли сте се на марка?

Приятна и успешна седмица на всички  bouquet

# 486
И на нас не ни казват резултатите от изследванията... Само, че всичко е наред.

Усещам я навсякъде - под, над и отстрани на пъпа. Това от около 2 седмици, преди това беше само под пъпа. Другото, което забелязвам е, че има активни прозорци, ако мога така да се изразя - примерно 30 Мин е много активна, а после часове наред нищо не чувства, следват нови 30-40 мин и т.н.

# 487
И на нас не ни казват резултатите от изследванията... Само, че всичко е наред.

Усещам я навсякъде - под, над и отстрани на пъпа. Това от около 2 седмици, преди това беше само под пъпа. Другото, което забелязвам е, че има активни прозорци, ако мога така да се изразя - примерно 30 Мин е много активна, а после часове наред нищо не чувства, следват нови 30-40 мин и т.н.
Peace и ние сме така на момемнти много активни и после затишие

# 488
Здравейте  Hug

Аз усещам бебчо под пъпа все още, дори усещам тежест ниско долу. Когато легна вечер много добре и хубаво го усещам,иначе и през деня си го усещам отчетливо.

За килограмите вчера се премерих и установих че съм качила 6 кг. което ми се видя множко  Sad ама аз си позволявам неща и комбинации които преди не, та е нормално, сега мисля малко да си взема забележка и не похапвам толкоз.

За хемоглобина мисля че ми беше около 115 миналия път, скоро не са ми пускали изследвания. Мисля че ми е ОК.

# 489
Аз с килограмите съм 10 и отгоре ,хемоглобин 105 с неустановен вид анемия,бебка я усещам вечер и сутрин много активна,после на няколка часа няколко движения и това е,даже като ходя изобщо не я усещам,все още е ниско долу,само един път я усетих над пъпа от ляво високо и това беше.Плацентата ми е високо в дясно и много а усещам,подпира ме точно под гърдата,гръдния кош също ме понаболява-пълен пакет екстри и многооооа ми се спи вече...

# 490
Здравейте  Grinning

Хемоглобина ми е 121  Mr. Green просто една идея ме дели от нисък хемоглобин. Но знам от моя близка, че по време на бременността й е била с нисък хемоглобин са й казали да яде телешко редовно и това я е спасило от лекарствата.

Помпа за цедене си купих миналата седмица, защото няма от кай да взема - беше на промоция на AVENT. Но е ръчна, защото мн мами казаха, че с електрическата някой ги е боляло много, а с ръчна можеш да контролираш.

Бебето го усещам всеки път на различно място. Понякога е доста активно, а понякога се скътава и с часове не се обажда.

И аз започнах да сънувам кошмари и откачени сънища, нелогични, гадни, спя по леко  Confused Мисля, че е от това че се старая направо си налагам да спя на лявата си страна, а винаги съм спяла на дясната. И постоянно си навивам, че не трябва да спя по гръб. А на мен мн ми влияе смяната на леглото, мястото, начина по който спя ... ама каквото е. Хубавото е че не ходя на работа и няма да клюмам там.

# 491
И моят хемоглобин е нисък момичета-112. Изписаха ми феро флогама,1 месец ще го пия,и така да видим на следващия преглед как ще е  Rolling Eyes
И аз започнах с покупките,поръчахме бебешкото обзавеждане,накупих и малко дрешки Simple Smile
А движенията на бебчо усещам само когато лежа или тогава са по ясни нз Simple Smile
Пъккк за кг даже не ми се говори,ама съм +8 Sad ама здраве да е Simple Smile

# 492
Моят хемоглобин беше 120, но това беше отдавна. Другата седмица пак ще го изследвамe дано да не е паднал   Praynig

И аз си напкупих някои неща Grinning помпа за кърма Tommee tippee и стерилизатор на AVENT

Относно хобитата намерих едно клипче, което доста ме надъха да се науча да плета на една кука..... пускам го дано ви хареса Simple Smile
https://www.youtube.com/watch?v=_mLCHF6NGiw

# 493
Моят хемоглобин беше 131, в кабинета направо не можаха да повярват, че е такъв при бременна жена, но това беше около 14 седмица, сега ще видя как е. Дано не е паднал под нормата. Яжте сушени плодове, те са много подходящи, а и може да заместите шоколада с тях Wink

Тази вечер и аз сънувах фантастични неща и се събудих много уморена...страшно е неприятно.

# 494
  • София
Ох, ние с баткото караме някакво вирусно нещо. С гадене , главоболие, а той и с повръщане... НА мен и без това мие лошо редовно от бременността и ако и баткото не се беше разболял, нямаше да обърна внимание.

За движенията на бебето -усещам го в определени часове от денонощието. Допускам, че като се роди живот и здраве това ще му е режима. Нощем не мога да преценя дали бушува, защото спя... Но ставам по няколко пъти да пишкам, защото ме заболява... И по принцип ме боли тези дни  кръстът, коремът, спим до 10... Много съюувствам на мамите, които имат малки деца по на няколко годинки само и са се решили да чакат бебе. Една нощ да не спя като хората и после с дни не съм добре. Може и от ЕГН-то да е. Едно е да си на 20-тина, друго е да си към средата на 30-те...

За лосионите и мазането. Много ме мързи напоследък. От мамите вихрещи се из красива мама съм. Няма мазило по света, което да не съм пробвала или да съм запланирала да пробвам. Но... в момента не ми се маже с нищо... Въпрели това съм си взела Мустела лосион з атяло. Миналата бременност го ползвах и нямам нито една стрия. Но отогава се мажех всеки ден сутрин и вечер.. Тогава си мажех и зърната на гърдите между другото с Гарместан, но сега не го намирам... МАзанаето е важно...

Общи условия

Активация на акаунт