Отговори
# 615
  • USA
Честит рожден ден Нева!
Честити покупки на всички! Помня колко е вълнуващо за първото бебче  Heart Eyes
И при нас наваля вчера първия сняг,днес продължава да вали и децата закусваха по пижами с ръкавици и ботуши  hahaha Нямаха търпение да излезем на вън.Голям кеф беше.
Ето едно снежно фото и от нас Simple Smile
Скрит текст:
Направихме си и снежни човеци,а по-късно отиваме на запалването на лампичките на голямата елха в даунтаун.Вече ми е празнично Simple Smile

# 616
За моя ден рожден на този ден,
черпя ви с тортичка виртуално в тоз момент!
Да сме здрави и щастливи
и март да гушкаме бебенца игриви!
 Hug chef baby_neutral

# 617
Честито, Стефи! nbirthday

Хубав остатък от weekend-a момичета!

# 618
  • Варна
Стефи, честит рожден ден! Много здраве, щастие и живо и здраво бебче през март. Весел празник.

# 619
 nbirthday Gift newsm38 Жива и здрава да си,и много щастлива bouquet

# 620
стефи захариева Честит рожден ден!!! Много положителни емоции и много здраве!!!

Такаааа ..... ето и от мен  party023 черпя ви и аз за моя рожден ден - ставаме две рожденнички днес   newsm44 !!! Отворете шкафа с лакомствата и по едно си вземете за наше здраве!!!  bigdance2

# 621
Sad Brown Eyes, честито и на теб! Да сте живи и здрави и много щастливи!  newsm59 Gift ura

# 622
Леле толкова много рожденнички! ЧРД на всички, много здраве, късмет и щастие и най-големия подарък - пухкави бебоци през март!  bouquet

Вчера ходих до Бебемания да разгледам, но търговската част беше само няколко щанда и нищо не харесах. Само където се разкарвах в тоя ураганен вятър.  Thinking

Мислех да не бързам с покупките, но в айко имаше близо 50% промоция на сгъваеми кошарки и купих 2 на цената на едно.
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=51&pid=97705

Освен това купих и един комплект шишета за новородено  също с 50% намаление.
https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=58&pid=59036

Общо 4 шишета, две по-големи и две по-малки като мисля, че за начало ще ми стигнат. Ако в последствие се наложи ще купя още. Гледам все още да не купувам  неща, които не съм сигурна, че ще ми трябват като помпа за кърма например, ако все пак ми потрябва, ще отида и ще купя по всяко време.

Засега не бързам да купувам  други неща и без това мислех след нова година, но ако нещо изскочи на промоция  и хубаво цена ще го грабна.  Grinning

Пожелавам приятна неделя на всички.  bouquet

# 623
Честит рожден ден Sad Brown Eyes и Стефи  newsm67

# 624

Честит рожден ден Sad Brown Eyes и Стефи! Да сте здрави, да сте живи и през март да гушкате бебчета щастливи!

# 625
Честит рожден ден на двете ни рожденички! Много здраве, щастие и здрави бебчета през март  bouquet

# 626
  • Варна
Sad Brown Eyes честит рожден ден! Много здраве, късмет и поводи за усмивки, а през март живо и здраво бебче.

# 627
Честит рожден ден на двете рожденнички! Много здраве, щастие и пухкави бебоци през март!

Много ме боли над опашката последните дни Tired
Някой да знае лек за това?

# 628
Честит рожден ден на двете рожденнички! Много здраве, щастие и пухкави бебоци през март!

Много ме боли над опашката последните дни Tired
Някой да знае лек за това?

Мен известно време ме боля, в един момент много се бях притеснила, че една приятелка заради такава болка я вкараха в болница. Аз правих упражнения и след раздвижването, след 1 седмица- 2 ми мина. Споделих с Аг и той ми каза, че може и заради контракциите да е било. Каза ми да продължа с Магнезийя и да не се шашкам.
Мисля скоро да си взема колан за бременни, за да не ми натежава много на кръста, но не мога да се спра на конкретен.

# 629
Толкова се сладки и мили всички вие мамита! Бъдете здрави и благословени с прекрасни дечица!
Честито и на теб рожденичке  Hug
Безаварийна, лека и щастлива бременост на всички ни  baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт