Да сте здрави, да сте жизнерадостни - да се радвате на живота и обичните ви хора!
Да дочакаме хубав, интересен сериал!

миличка, на мнооооого големи патерици да ти честитя рождения ден.. Желая ти всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне, много щастливи моменти с любимите хора да имаш! Най-вече да бъдеш здрава!
благодаря за четвъртия фрагман на Кралицата,
ще преведа репликите, за да може Ринка да ги нареди.. Вече почти не остана нищо до 12.. Дано сериалът на Мурат да има успех.. Че напоследък нещо в този сектор нещата не вървят добре..

Кети
Светле 
мерси за снимчиците и видеото с Аслъ
Нашето хубаво момиче се представи много добре въпреки че беше притеснено
и си избра за ментор Мурат Боз
и аз щях да си избера него 
много мерси за превода на това което е казал Мурат при Беяз
Не се и съмнявам ,че миличкия не е могъл много много да говори защото Беяз все кани много гости и самия той мноооого обича да дърдори 

Много е интересно поднесена историята хем има екшън ,хем романтика ,хем и хумор и всичко е много хубаво забъркано
Харесва ми много нашето малко сускунларче Билял ,което в този сериал си има добра и любяща майка и двама добри чичковци съседи които се грижат за него .Много са ми забавни като вземат да пишат домашните ,на края само не знам детето дали ще завърши училище с тези пишман учители
Трите мутри също ми харесват много и адвокатката Седа и татко Бахри ,Садретин и жена му обаче са дразнители
Айшегюл и Пойраз са чудесна двойка и като добавим Синан са си готово семейство
Хубаво е че и в живота Бурчин и Илкер са заедно -отиват си много и ще направят химията между Пойраз и Айшегюл още-по хубава
Мдааа хубавото си е хубаво и всеки би го избрал