Кралица на нощта(Gecenin Kraliçesi)-с Мурат Йълдъръм и Мерием Юзерли - тема 1

• 97 164
  • 733
  •   1
Отговори
# 420
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Честита ви Нова година, момичета!

Да сте здрави, да сте жизнерадостни - да се радвате на живота и обичните ви хора!

Да дочакаме хубав, интересен сериал!

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 15:52 от svetal4o27

# 421
Да, вече сме в Новата година!
Нека е успешна за всички !
Дано наистина гледаме добър и успешен сериал с Мурат.

https://www.youtube.com/watch?t=6&v=_y-lpbbCah8

Мурат Йылдырым ''Говори, как твой муж.Воскрешение''(с рус. пер)
https://www.youtube.com/watch?v=L5Wf6Rs7tjs

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 16:01 от eliNIM

# 422

Естествен и чаровен

И нашето момиче Аслъ, чаровна и усмихната.Публиката много и се радва в Новогодишното шоу в което участва и Мурат миналата година- Гласът на Турция

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 18:22 от eliNIM

# 423
Привет, мили момичета! Hug Hug Hug

Честита Нова Година!
Нека тя да ви донесе много здраве и късмет! Бъдете щастливи и обичани!

РинкаHug Heart Eyesмиличка, на мнооооого големи патерици да ти честитя рождения ден.. Желая ти всичко, което си пожелаеш да ти се сбъдне, много щастливи моменти с любимите хора да имаш! Най-вече да бъдеш здрава!

Снощи хвърлях по един поглед на Беяз шоу, където гост беше и Мурат.. Но за съжаление нашето момче не успя да говори кой знае колко.. Защото певецът Сердар Ортач беше зает да разказва как обичал много своята млада невеста от Ирландия.. Та Мурат почти нищо не каза.. Пожеланието му за Нова година: Моето желание и молитва е да светът да се превърне в място, в което хората да осъзнаят, че имат нужда един от друг, че държавите имат нужда една от друга.. Всичко може да се кажи и пише, но в края на краищата е ясно онова, което ние трябва да направим.. Да се трудим повече за страната си, да се обичаме повече един друг, да се прегърнем без никаква предубеденост!

Ели, Hug Heart Eyes благодаря за четвъртия фрагман на Кралицата, bouquet bouquet ще преведа репликите, за да може Ринка да ги нареди.. Вече почти не остана нищо до 12.. Дано сериалът на Мурат да има успех.. Че напоследък нещо в този сектор нещата не вървят добре.. Naughty Naughty Naughty

# 424
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА !

Желая Ви да сте здрави ,много щастливи и всичките ви начинания през новата година да са успешни !

Ринка HugКети HugСветле Hug

Ели Hug мерси за снимчиците и видеото с Аслъ  smile3521Нашето хубаво момиче се представи много добре въпреки че беше притеснено smile3501  и си избра за ментор Мурат Боз   smile3521 и аз щях да си избера него  smile3521
Лили Hug много мерси за превода на това което е казал Мурат при Беяз  bouquetНе се и съмнявам ,че миличкия не е могъл много много да  говори защото Беяз все кани много гости и самия той мноооого обича да дърдори  smile3518

# 425

Лили, Ени Hug Hug

Лили благодаря за превода на думите на Мурат.
Миличкият той, дано ,дано светът стане по-добро място за живот.
А за Беяз, аз го написах и преди няколко дни,не млъква и е такава говорилня,че и този дето знае езика не може да слуша.
Peace

На премиера в Истанбулски МОЛ

http://vk.com/video207433973_171554747?hd=0&t=

# 426
Ени, Peace

Скрит текст:
Не зная до къде стигна с Пойраз , харесва ли ти, но Бурчин и Илкер са подарили на феновете си хубава фотосесия
http://www.hurriyet.com.tr/burcin-terzioglu-ile-ilker-kaleli-kel … oz-verdi-40033831

Ели мерси за инфото и за фотосесията с Бурчин и  Илкер  Hug bouquet smile3521
Скрит текст:
Аз го гледам сериалчето и много ми харесва.На 15 епизод съм и дано тия дни да успея да приключа с 1 сезон  smile3521 Много е интересно поднесена историята хем  има екшън ,хем  романтика ,хем  и хумор и всичко е много хубаво забъркано  smile3521Харесва ми много нашето малко сускунларче Билял ,което в този сериал си има добра и любяща майка   и двама добри чичковци съседи които се грижат за него .Много са ми забавни като вземат да пишат домашните ,на края само не знам детето дали ще завърши училище с тези пишман учители  smile3521Трите мутри също ми харесват много и адвокатката Седа и татко Бахри ,Садретин и жена му обаче са дразнители  smile3511 smile3521Айшегюл и Пойраз са чудесна двойка и като добавим Синан са си готово семейство  smile3521 Хубаво е че и в живота Бурчин и Илкер са заедно -отиват си много и ще направят химията между Пойраз и Айшегюл още-по хубава  smile3521

И Езги е пяла в Гласа на Турция и естествено е избрала Мурат Боз за ментор  smile3521Мдааа хубавото си е хубаво и всеки би го избрал  smile3521

https://youtu.be/8htHD4bWJqA

Последна редакция: пт, 01 яну 2016, 22:58 от Eny87

# 427

Хубава събота!

Ени имаш още са се наслаждаващ на Пойраз.
Разбрах ,че има проблем с парченцата и Нургюл е напуснала.
Е жалко Peace . Ендемол,не ми харесва как позволява случващото се и дано няма още на  и без това многото проблеми с Кралицата

# 428

много му хубаво портокалиното пуловерче, bowuu ама в Истанбул е и студено и снежно

Скрит текст:

# 429
Здравейте момичета  Hug Hug Hug
Ели Hug да за съжаление май ще гледаме Нургюл само до 52 епизод и после тя напуска  smile3518

# 430
# 431
  "Elele" magazine January 2016

# 432
Здравейте момичета!
Честита нова година!
Да ви донесе преди всичко здраве и много щастливи моменти!
Нека годината е пълна с много любов, с незабравими пътешествия, с вълнуващи изненади, с истински приятели!  Peace
Ени, Лили, благодаря за пожеланията!  Hug

Мурат е бил на интензивен режим в края на 2015 и началото на 2016 година!
Все така да му върви през цялата година и все за хубаво!  Peace

Трейлърът на Кралицата с превода на Лили:   newsm51

http://www.vbox7.com/play:31bac6e385

# 433
Ринка Hug Hug Hug миличка още с влизането си носиш хубавите новини  Hug Hug HugГолямо мерси на теб и Лили Hug за превода и субките на трейчето  smile3525 smile3525
Ели мерси за страхотните нови снимки от фотосесията за списанието  smile3525Мурат е много хубав и стилен  smile3521

# 434
Ринка, пристигаш в темата с подарък Hug
Благодаря ви с Лили!

Мурат тази вечер е в Адана за ККК2

Ени, много хубаво гифче с жълтото пуловерче.
Мурат е вече на екран ,добро начало на 2016 година

Общи условия

Активация на акаунт