Ох, Ениии изчетох те с удоволствие.
Невероятна си

, Морски бриз
, Ени
, Теси
, Ели
, Ринка
, Жу
, Ники
, Златина
Удоволствие е да гледам темата така оживена

и Ринка
още веднъж голямо благодаря
Без тях нямаше да е същото

Мисля си, че играта на Картал, за която ни загатнаха в подсказката вероятно ще е свързана с предизвикване на ревност в Селин. А като капак включване на приятеля му в обясненията за поведението му
Интересно ми е дали ще стане така или нещо друго са измислили
Интересна ми е и причината заради която ще има криене на влюбените в някакво бунгало в гората. Картал отново ще се вдетени от любов като гледам с каква умивка отваря вратата на бунгалото

Ми то нашето момче си знае, пък и го прави толкова истински, че всички му вярваме! 
Нахвърляха герои, съдби, обстоятелства, характери. Дори миналото, за което все още знаем много мъничко се вписа в историята, която искат да ни покажат- бащата на Селин, бащата на Картал- кой е „добър“ и кой „лош“-предстои да разберем; какво е разгневило Азис и дали наистина е „добър“, дали ще получи възмездие за това, че направи едно малко момченце пълно сираче и продължава да го наказва, заради „греха“/ако наистина е такъв/ на баща му.
И разбира се- ЛЮБОВТА- дали е възможна?-дали ще успеят двамата влюбени да преодолеят толкова подводни камъни- и на „татко Азис“ и на двамата си истински бащи, та дори и заради това, което Картал беше принуден да направи за да спаси Селин/в хотела/.
Дали тя ще разбере някога какво му е струвало „бруталното“ му поведение в онази дъждовна вечер. 
И той я напълни- просто всичко, което очаквах го видях.
Не зная какво бих могла да коментирам- от всичко, което може и умее, имаше по много, имаше доволно, имаше за всички нас, които го чакахме толкова дълго и копнеехме да видим „нашият“, истинският Мурат на екрана.
Сигурно никога няма да забравя очите му в края на епизода- в тях имаше толкова много думи, толкова чувства- болка, изненада, копнеж и разочарование, дори надежда.
Цялото му лице беше само очи- огромни, прекрасни!
Ще вметна и една въпросителна обаче, която моментално, още на прякото излъчване ми светна- що така все го дикисват с рожбички, за които научава след години
- и в „Аси“ и в „ЛиН“ и сега? Как пък поне един път не ни го показаха да се радва заедно с бъдещата мама
на първата си рожба
? Ама нейсе- каквото такова. Да ни е жив и здрав и това може някога да видим на екрана. 
, видях че е часовник, не е гривна

, може пък да спретнат със Селин едно ново бебе, че да се завърти и такава история. Три сезона са ни обещали и разни митарства на влюбените насам натам. На него обикновено една нощ му стига да направи бебето, тук може и повече да станат за по интересно и драматично-о-о. Представям си я Селин как бяга по влаковете с една сюрия дечица около себе си

, тенкс за фотките от сета и за всичко, което слагаш да ни радваш