,,Говори колкото мъжа ми ,,

http://data-bg.net/details.php?id=19460

то си беше незабравимо преживяване.

Ванинка
Алекс 
Много приятно сериалче ,хем има екшън ,хем романтика хем и много свеж хумор
Малкия Синан е сттрахооотен -такова сладко детенце и много талантливо
Много сладък като каже татко и го погледне Пойраз с тези големи очи пълни с чиста обич и са голяма комбина с баща си
Много ми харесват и трите мутри на Бахри -все едно не убиват хора ами мухи и са с едно такова отношение към живота ,че не можеш да не ги харесваш
особено Сафер с неговата безнадеждна любов към адвокатката ми е много симпатичен.Този артист в Аси беше голям дразнител ,но тук е много приятен персонаж
Бахри също ми харесва ,той е от старата школа мафиоти дето имат чест ,но за разлика от него другия голям мафиот Зафер хич не се вълнува от честта ами иска само да печели пари и защо са му като най-ценното му същество детето му е болно и той с всичките си пари не може да го излекува
Айшегюл и Пойраз седят добре един до друг ,хубава двойка си и като добавим и Синан ами ето ти вече семейството е готово

Дано да им отдели повече внимание ,а не както беше се получило Мурат и Селма като му гостуваха .Тогава имаше такъв калабалък от хора и Беяз дето все говори ли говори и нашите хора едва по няколко думи казаха ,ама на края си попяха и потанцуваха поне де