Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 428
  • 729
  •   1
Отговори
# 345
Момичета как сте.Някоя стартирала.Голямо затишие в темата
чакаме Фонда да ни раздаде заповедите  Wink

# 346
  • Сливен
Охх ама тоз фонд хубаво че го има ама много зле го раздават.Дано в най-скоро време да Ви зарадват.И да не ни се налага повече да чакаме заповеди а да чакаме щастливия момент появата на малките съкровища.

# 347
Аз вече стискам заповедта в ръцете си и на 18 март имам час ако не ми мине котка път ще започвам.Да се надявам,че след два месеца на противозачатъчни задържания фоликул се е пукнал.А ти в процедура ли си в момента?

# 348
  • Сливен
Добро утро и аз сега на 7 съм на преглед и да видим доктора какво ще реши.

# 349
  • Сливен
Момичета мн съм притеснена утре ще съм на преглед от няколко дена ме болят бъбреците адски много снощи повръщане втрисане температура за жалост няма дежурни специалисти и няма къде да отида да ме прегледат.Днес поддържам Т 37.3 а и имах усложнения с бъбреците след една операция.А утре сигурно др Стефанов ще уточняваме кога ще стартираме

# 350
Момичета мн съм притеснена утре ще съм на преглед от няколко дена ме болят бъбреците адски много снощи повръщане втрисане температура за жалост няма дежурни специалисти и няма къде да отида да ме прегледат.Днес поддържам Т 37.3 а и имах усложнения с бъбреците след една операция.А утре сигурно др Стефанов ще уточняваме кога ще стартираме
Ще стискаме палци всичко утре да е наред. Коментирай проблема и със Стефанов.

# 351
  • Сливен
Да мисля да му кажа.Мерси

# 352
Задължително му кажи, по- добре ако се налага отложете с месец, защото дори една проста настинка може да прецака всичко.
И аз утре съм на преглед.

# 353
И още нещо момичета. Отпуснете се. Много често на психична основа се разболяваме. Бъдете спокойни- имате най-добрия лекар! Мислете за процедурата като първа стъпка към мечтаното бебе. Бъдете позитивни и нещата ще се получат!

# 354
Знам, че е несериозно, но от месец  пия добавките и вече сериозно качвам килограми. Притесняваме, че съм склонна към напълняване, а мисля и цигарите да спирам. Дали и на вас добавките влияеха така?

# 355
И аз съм качила, но в началото като почнах да ги пия много ми се гадеше и компенсирах с храна.Сега вече не ми се гади,но и килограмите си стоят.Ще ги мисля после килцата.Сега ми е важен опита.

# 356
  • Сливен
Задължително му кажи, по- добре ако се налага отложете с месец, защото дори една проста настинка може да прецака всичко.
И аз утре съм на преглед.
В колко часа си Simple Smile

# 357
Не питай, бях за 9:20 и преди малко излязох. Пуснахме изследвания, дано са наред.
При теб какво стана?

# 358
  • Сливен
Не питай, бях за 9:20 и преди малко излязох. Пуснахме изследвания, дано са наред.
При теб какво стана?
Оо да днес е някаква лудница аз си чакам още Simple Smile Днес на поне три жени ги зарадваха с положителни тестове

# 359
Да и аз нещо такова дочух. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт