Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 444
  • 729
  •   1
Отговори
# 360
  • Сливен
Да и аз нещо такова дочух. Grinning
Аз минах но докгора не ме зарадва много имам задържан фоликул а аз от ноември пия противозачатъчните.Миналия опит бях стимулирана с пуригон и д-л Стефанов ме пита как съм била и аз му казах разочарована понеже сме изкарали само 7 а 3 се оплодиха и две ми върнаха.А той каза че доста ми е намален доста резерва и да се надяваме да изкараме поне 5.Много гадно се почувсвах че аз съм на 28  години храня се здравословно тренирам.Та нали за ин витро е по добре да ги няма тръбите мойте и двете ги няма и заради това не се кръвоснабдявали добре яѝчниците

# 361
Не се притеснявай, може пък с неговата стимулация да изкарате повече яйцеклетки.Важното е, че сте тръгнали по пътя и вървите към целта. Само тръбите ли са проблема при вас?
А яйчниковия ни резерв е заложен генетично, не се влияе от външни фактори като хранене, спорт и т.н.

# 362
  • Сливен
Те тръбите са премахнати.Ох мн изтрадах бях готова че вече ще успея и ще завърша борбата в моя полза.Но сега вече мн съм отчаяна.Че и мъжът ми може да заминава извън Бг и ако е задържан фоликул ще се налага май да замразяваме негов магериял.

# 363
Ох тези задържани фоликули да не са заразни...два месеца вече отлагаме опита заради тях, пих противозачатъчни и въпреки тях ги имах, сега сменихме жангито с яснин да видим той как ще действа... newsm78

# 364
Те тръбите са премахнати.Ох мн изтрадах бях готова че вече ще успея и ще завърша борбата в моя полза.Но сега вече мн съм отчаяна.Че и мъжът ми може да заминава извън Бг и ако е задържан фоликул ще се налага май да замразяваме негов маге

А мен лично Стефанов ме накара да си махна тръбите

Последна редакция: вт, 08 мар 2016, 13:22 от sladkisheto

# 365
  • Сливен
Те тръбите са премахнати.Ох мн изтрадах бях готова че вече ще успея и ще завърша борбата в моя полза.Но сега вече мн съм отчаяна.Че и мъжът ми може да заминава извън Бг и ако е задържан фоликул ще се налага май да замразяваме негов маге

Ми явно си има плюсове и минуси.Каквото и да е ще се боря до край.Мойте са махнати едната с лапаро а другата в следствие на перитонит преди 3 години.

# 366

Има ситуации, в които премахването на тръбите е задължително, ако в тях се събира течност например, която е токсична за ембрионите. Всеки случай е различен.

# 367
Ох тези задържани фоликули да не са заразни...два месеца вече отлагаме опита заради тях, пих противозачатъчни и въпреки тях ги имах, сега сменихме жангито с яснин да видим той как ще действа... newsm78
Обсъждалили сте вариант за пункция?

# 368
Като краен вариант да. Ще видим как действат новите противозачатъчни. На 16.02 съм на преглед и ще го мислим.

# 369
Salilinda аз съм на преглед на 18 и силно се надявам да сме спукали с теб тез задържани фоликули и да почваме тоя месец.Иначе твърдо съм решила ако пак имам задържан да направим пункция.Само се чудя възможно ли е за 3-4 докато ми дойде цикъла и почна стимулация да се окаже,че пак имам.Че не мога да почна все заради задържан фоликул.За пункцията дават ли еднократна нощница?

# 370
Не ти дават нищо носиш си нощница и чехли от вкъщи

# 371
  • Сливен
Момичета резултатите от спермограма,уреаплазма и микоплазма за колко време стават?

# 372
  • Сливен
Мисля че на моят мъж станаха за 3-4 дни

# 373
Момичета резултатите от спермограма,уреаплазма и микоплазма за колко време стават?
Ако е по крюгер СГ за седмица. Аз пуснах хламидия, мико/ уреплазма и ми казаха 7-10 дни.

# 374
След седмица всичко е готово!

Общи условия

Активация на акаунт