Ин витро център Стефанов - тема 2

• 69 237
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Не ми каза само каза, че е високо

# 61
Нямам личен опит, но знам, че скапва яйцеклетките, така че се довери на лекаря! По- добре да канселирате сега и следващия път вече всичко да е наред!

# 62
Благодаря

# 63
Да подбутна малко темата!
Някой няма ли новини?

# 64
Здравейте вчера ми беше направен ЗЕТ на три снежинки Simple Smile сега започва голямото чакане.Късмен и Успех на всички:-)

# 65
Тоника, успех този път! 3- дневни ли са?

# 66
Здравейте вчера ми беше направен ЗЕТ на три снежинки Simple Smile сега започва голямото чакане.Късмен и Успех на всички:-)
Тоника, успех този път! Стискам палци това са са твоите бебчета! Следя те още от първия опит Simple Smile

# 67
Благодаря Ви момичета.Не петдневни са ми снежинките

# 68
Добро утро от мен. На 1-ви беше първият ми трансфер. Сега следва великото чакане. За сега нищо от никъде не усещам. Освен, че ме боли гърба от лежането. Момичета има ли значение как се лежи - по корем или може и на страни?

# 69
Добро утро от мен. На 1-ви беше първият ми трансфер. Сега следва великото чакане. За сега нищо от никъде не усещам. Освен, че ме боли гърба от лежането. Момичета има ли значение как се лежи - по корем или може и на страни?
И моят беше на първи ,на 14 ще разберем резултата заедно Simple Smile ,а за лежането аз лежа и на страни и по гръб и по корем ,никой не е казвал как се лежи Simple Smile. Успех мила

# 70
Ихааа Успех Тоника! За малко се разминаваме,моят ЗЕТ беше на 27.11...ще има коледни изненади май  Praynig
На теб изписаха ли ти Овитрел,през седмица по една и това ще удължи ли срока за теста!?

# 71
Ихааа Успех Тоника! За малко се разминаваме,моят ЗЕТ беше на 27.11...ще има коледни изненади май  Praynig
На теб изписаха ли ти Овитрел,през седмица по една и това ще удължи ли срока за теста!?
Да изписаха ми два овитрела ами каза ли на 14 ден да направя теста.Аз ще го направя на 14.12.2015 ти кога ще го правиш колко ти върнаха .Успех мила и многоооо късмет

# 72
Аз имах 2 замръзени и двете ги върнаха,на 10 ми свършва болничния и мисля тогава да правя теста,то ако има нещо,като ида ще ми кажата..... Нищо необикновенно не усещам, при ин витрото- цици,корем....а сега нищо...

# 73
Аз имах 2 замръзени и двете ги върнаха,на 10 ми свършва болничния и мисля тогава да правя теста,то ако има нещо,като ида ще ми кажата..... Нищо необикновенно не усещам, при ин витрото- цици,корем....а сега нищо...
и аз така нищо общо с ин витрото ,нищо не ме боли нито предърпва дано да имаме коледни подаръчета

# 74
Момичета,пожелавам ви с цялото си сърце да получите най прекрасните коледни пода
ръци EFP preggo Two Hearts
Успех Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт